14

Граовски тигър

преди 4 години

За България е добре Сърбия да остане още в орбита на Русия. Така ще изостанат още и България ще стане притегателен център както за исконните български територии, така и на заграбените по-рано територии по времето на ***.

13

Гост+

преди 4 години

Хитрият ход на либералистите - понеже не могат да спечелят избори ги бойкотират и с това дават коз на западните демагози да не признаят резултатите. Само че Сърбия не е Венецуела и опозицията ще остане съвсем с" пръст в уста".

12

Вучич е пътник

преди 4 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

11

Йово

преди 4 години

Преди време един от главните опозиционери и демократ викащ против властта се оказа завършил в Централноевропейският университет в Будапеща по известен като университета на Сорос. Интересно сегашният водач да не би да е от поредният сръбски А. Генов на издръжка на чичо Сорос.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Все едно Ратко Младич срещу Караджич...

9

Анонимен

преди 4 години

Ще гледаме избори Ивица Дачич срещу Вучич....

8

Анонимен

преди 4 години

Може да има и сръбска пролет................да, хората по цял свят масово се продават за някой долар!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Ся Вучичъ ше се съствезава на "изборите" само със себе си и откровените националпопулисти!Голем "избор" ще е ,, вервайте!

6

Чалгаджии крадци

преди 4 години

И помнете - най-големите българомразци на Балканите са сърбите. Взяка една мисъл в тази държава от съдаването й е как да открадне от България - територии и население.

5

Анонимен

преди 4 години

Да не готвят и там някоя оранжева революция западняците?Защото Сърбия води политика на сближаване с Русия!!Ще поживеем, ще видим!!

4

А бяха велики..ГЗове

преди 4 години

Даа, Сърбия си има един умален вариант на "руска демокрация" с всичките негативни последствия от това. Русия ще помага доколкото може това да продължи. Уникален шанс за България, да ги изпреварим 2-3 обиколки в икономическото и политическото лидерство и да си приобщи хората в Македония и Западните покрайнини.

3

Ниш е България

преди 4 години

По-добре е сърбетата да останат с ***, защото това гарантира пълния разпад на потъващата Сърбия, която е окупатор на изконни български, маджарски, албански и хърватски земи.

2

Jimmy

преди 4 години

агенцията се е активизирала на балканите нещо след загубите в близкиот изток:)

1

123

преди 4 години

Иде сръбската пролет .