88

Анонимен

преди 4 години

Ти кат имаш 2 и повече висящи, нал се сещаш къв чуек си.

87

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с "невинен до доказнване на противното"? Откога "висящо дело" е синоним на престъпник?

86

гост

преди 4 години

трябва и онези да се опандизят, които са позволили делата да са висящи. Би било добре, прокуратура да разследва и адвокатите, защото там каква е корупция.....

85

..

преди 4 години

Готини PR акции.

84

Тони

преди 4 години

Нека, нека, но да вземе да разследва и тиквата. Така и така е подхванал високите етажи ... поне да има смелост да кара наред иначе леко поръчков изглежда

83

Цирк Балкански

преди 4 години

" Здравко се казвам..." Без думи!!! Този от добрите или лошите е? ;))

82

Анонимен

преди 4 години

Боже, това ли е кметът?! По тениска и с цигара, все едно е на кафенце???! Какви проблеми може да реши този, след като не приема работата си насериозно?

81

Анонимен

преди 4 години

До гал Е да де ,ама Шайката не закача ? Що не спретне едно разслезване за оръжието за ИДИЛ или за Булгартабак . За продадената ТЕЦ Варна на Доган ,за къщата в Барцелона ,за ,,Ало Танов ,Банев ,за санирането ,за рушащите се ,,магистрали ,,да АПИС ,за 750 хиляди тона проспан от ДАНС ***? А де ?

80

Алов

преди 4 години

Ха той май ще се кандидатира за прзидент и ще го изберат хахаха хитро Шиши, Хитро

79

гал

преди 4 години

До оня ден давахте примери с Румъния и циврехте. Сега, когато дойде прокурор, който не цепи басма ни на министри, ни на олигарси, ни на президенти, оревахте орталъка... Ама показни били акциите, че в Румъния да не би да бяха тайни?

78

Хорхе

преди 4 години

Гешев ***** каква е тази репресия и в Щатите и в цяла Европа има хора с висящи дела, като ти свърши мандата каде ще живееш в миша дупка ли ?!!!

77

бай Ставри

преди 4 години

А в Баселона кога?

76

Justice Defense

преди 4 години

КОЙ е поръчителя на тези непрестанни арести на толкова много хора,явно не основните виновници и отговорни както за кризата с водата *** и въздуха, хазарта, така и за неонацистката проислямска антибългарска социалната геноцидна политика измисляна сякаш от ислямскии теориристични диктатори,свързани с КГБ и ДС целяща масово унищожение на бг народ чрез арести,грабежи, внасяне на канцерогенни б/клуци,антисоцилана грабителска гибелна политика,корумпирана съдебна система и репресивна прокуратура?!

75

---

преди 4 години

СВАЛЯЙ ТОВА ЯКЕЕ ЕЙ !!!! Такъв човек като теб не може да облича яке с герба дори и на националния по футбол !!!!

74

Unufri

преди 4 години

Абе да попитам.. Тоз Гешев не беше ли от лошите бе ?

73

Тео

преди 4 години

Това, което се случва с черепа и прочее юнаци идва да покаже, че властта е от ден до пладне. Правиш ли золуми, рано или късно колелото се завърта и чадърчето над теб се затваря. Идват други, за които си просто престъпник и нищо повече и отиваш там, където ти е мястото. И ако тези други и те вършат золуми, то рано или късно и на тяхно място идват други, и тия влизат в панделата. Извод: морал и честност бе, хора ... защо ги превърнахте в мръсни думи?

72

Цацаров-Х

преди 4 години

Както тръгнал Гешев ще Метне и кмета на Белослав.

71

Maris

преди 4 години

До Чиче Блаже Объркал си името братле , правилно е Чиче Ближе !

70

Чиче Блаже

преди 4 години

Докато народа почива и си порка бирите в неделя Гешев работи неуморно. Респект за Бойко че се обгражда с истински трудолюбиви хора и назначава само знаещи и можещи на ръководни позиции. Не като мързеливите и необразовани комунисти.

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 77ти също