224

адвокат Тенев

преди 4 години

Не му пипайте колекцията на крадеца-спекулант,нямате основания!!!

223

а..ха

преди 4 години

Такъв фарс разиграва тая прокуратура. Я първо Гешев ,като е решил да гони баш престъпници ,да привика колегата си Цацаров и да провери колко са набъбнали сметките му , след атаката и събарянето на КТБ. Сега Гешев се надява ,че и той ще захлеби от баницата Божков. Вече са му сметнали имуществото и са го преразпределили , независимо дали Божков ще се върне в БГ или не- всячески ще го изкарат виновен ,ако не друго я за изнасилване(ха ха) ,я че заплашвал ..а, бе фарс , комедия ,съшити с бели конци.

222

Анонимен

преди 4 години

Ще хвърляме боб.Той ще покаже дали ще го върнат или НЕ.

221

Анонимен

преди 4 години

226- смянял, сменял, сменял на Магурата оня с пурата, дето не дължал СТИНКА ДАНЪК НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА и става милиардер, милиард, тук, милион там и ПРОДУКТИТЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ИЗКУПИЛИ СОБСТВЕНОСТ ЗА МИЛИОНИ ЗА ПО ЛЕВЧЕ- Е ТЕ ТОВА Е НЕЩО КАТО ФАШИЗЪМ- ДА ОКРАДЕШ НАРОДА СИ, А ПОСЛЕ ДА ГО РАЗТРИВАШ С ХИБРИДНИ АТАКИ- ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ В ЗАТВОРА- ЕТО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ СЪС ЖЕЛЯЗНА ФИНАНСОВА И ПРАВНА СИСТЕМА.

220

Анонимен

преди 4 години

парите на олигарсите купуват ***, които вадят скелети от гардероба...никой не им вярва, изборите показват това...вървете на варненските гробища, никой не посещава гроба на оплаквания.

219

Анонимен

преди 4 години

А какво стана със записа на премиерчето по сулчая АЛО ВАНЬО - МИШО БИРАТА.Цяла България го чу как нареди да бъде изтеглена проверка от фабриката за амфети на приятеля си Мишо Бирата, маскарана като пивоварна.А после човекът, който унищожи записите - Пламен Георгиев, повече известен като Пацо Терасата за награда беше изпратен консул във Валенсия - да си живее на гърба на данъкоплатците.

218

Boss

преди 4 години

Васил Божков започва своята дейност в нач на 90-те като чейнчаджия на Магурата от групировката ВИС. След смъртта на Васил Илиев по- голямата дейност на тази групировка започва да я ръководи той. От къде ги има тези пари, според Вас? От търкане на билети? Тук въпросът е не защо го арестуват, а защо само такива като него? Има и други, ама при тях не действа този подбор. Затова такъв режим на управление се нарича фашизъм. Това, че е избрал Дубай показва колко е *** всъщност, нищо че е инвест там.

217

Чичи

преди 4 години

Всички ревете, че окрал народа па вие сами си давате парите брее, търкате билети, играете лотарии (в т.число и Еврофутбол), правите всичко друго, но не и да ги спестявате тия пари. Що? Щото имате няква надежда за лек живот. И когато тая надежда не се случи, когато тоя дето обира печалбата го погнат - вие се спуквате от кеф, щото ви взел парите Само стрес и сопа за вас. То, че тоз има 1000 други провинения е така, ама вие сте си виновни, такива като вас мятат пари от терасата кат станат на 60

216

Правило

преди 4 години

Щом комунисти,турци и *** пищят,значи се случва нещо хубаво!

215

Анонимен

преди 4 години

Че за какво им е максимус докато има пари ще го доят и след това шута към затвора

214

Анонимен

преди 4 години

Прокурора казва, че е подгонил престъпниците. Похвала за това ! Но кога ще дойде реда на доказаните престъпници от властта като кмета на СОЗОПОЛ - Рейзи ! Кога ? Този човек се разиграва коня и се присмива на прокуратурата.

213

Анонимен

преди 4 години

Винаги има как и в човалче на части като кашоги става

212

Изчадие адово

преди 4 години

Ха ха хаПонеже ти си готин ме проклинаш.Понеже аз съм " изчадие адово" те поздравявам и ти желая добро здраве, щастие и дълъг живот.

211

Анонимен

преди 4 години

Да оставим България на българите.Те ще й видят сметката.

210

Анонимен

преди 4 години

Спонсорите на бСпи то горят като свещи на вятър......свиквате ли ДрОгаре?

209

Анонимен

преди 4 години

Аз не искам да живея с хора, които смятат, че ще са добре Васил Божков като е зле.Които харесват Прокуроро!Които избират Боко!Които обичат Президенто!И ся чакат да им дадът от парите та и те да живнели.Щяхте да сте смешни, ако не бяхте жалки.

208

Анонимен

преди 4 години

Васил Божков ще си плати за това, че искаше да живее в България и уважаваше миналото й.Че искаше да я направи едно красиво място.И аз като него обичам България и уважавам миналото й, но българите не ги дишам и затова не живея в България и съм ок за разлика от него.

207

Анонимен

преди 4 години

Васил Божков е пример, че в България е престъпление да си умен.

206

Анонимен

преди 4 години

Такива хора не са глупави не случайно има толкова пари ,плана за бягство не се разработва за ден два това са неща премислени още откакто е навлезел в този бизнес.И само е усъвършенстван в времето . Просто план Б се разработва заедно с план А .Така че само може да наблюдаваме какъв е план Б и нищо повече е за план А ще се разкрива степърва защото години план А беше безупречен.Което означава че и план Б също е добре премислен.

205

АнонимеН

преди 4 години

БОЖКОВ ИЗМАМИ И ЗАВЛЕЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ОТ СВОИТЕ СЪДРУЖНИЦИ, ЧЕ САМО ГО ЧАКАТ ДА ГО ДОКАРАТ В АРЕСТА В БЪЛГАРИЯ И С ТОВА НАСТЪПВА КРАЯ НА ЖИВОТА МУ!!!БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ ДОРЕДИ ДА ГО ПОРЪЧВА!!