20

Анонимен

преди 4 години

За момента обаче водният режим за Перник остава в сила в часовете, които бяха въведени. Така ще е поне още година, хора. . .!!!

19

м

преди 4 години

до 12. точно това е замисъла от ,,нашето европеиско семейство'' обезлюдяване , масово изсичане на горите(вече е факт) обезводняване превъщане в пустиня и ето ти идеалното място за сметище за европейския ***(и това вече е факт) те са били започнали сигурно още преди 2-3 години а ние чак сега го разбрахме.та затова преди 30г ни пробутаха тая демокрация,за да ни превърнат в това за което говориш

18

зеленска

преди 4 години

Само зарази им липсват на тия хора! Преди малко по една телевизия видях снимки от дома на Ирена Соколова, областен управител на Перник /бивш/. Зяпнах от изумление. Точка. Без коментар.

17

Cc

преди 4 години

Проекта трябва да струва 2-3 милиона максимум.Нали това е един изкоп и тръби.За изкопа се плаща по няколко стотин лева на ден машиносмяна.Много се краде в тази държава.С 30 милиона може да се построи завод и да се осигурят 500 работни места.

16

Анонимен

преди 4 години

Заразите плъзват вече!

15

Хипер !

преди 4 години

до 1 Супер !Грешиш ! Милиардите на Божков им трябват за избори - перничани са им последна грижа !Подробностите са излишни .

14

Анонимен

преди 4 години

Още Нейчо Неев го каза "егати държавата, щом аз съм вицепремиер" и сега намерете разликата с една друга крилата мисъл "аз съм просД, вие сте просДи и за това се разбираме". Е за това сме на това дередже.

13

Анонимен

преди 4 години

И така 30 пъти по 30 дни! Не стига че гепаджиите източиха водата, а сега и не взимат никакви мерки, само приказки!

12

Бръчков

преди 4 години

Герберастите са вечни защото могат да купят всеки .

11

Водопроводчик

преди 4 години

Криза, Суша, Язовир, Бойко, Медии, Ефир. Лилето, Стена, Проект, Водолаз, Лъжа, Дефект. Премиер, ***, ***, Вот, Доверие, Резил. Божков, Антики, Хазарт,Гешев, Рекет, Милиард.Турция, Поток, Пари, Изкопи, Тунел, Тръби. Чуми, Вируси, Ваксини, ТЕЦ-ове, ***, Токсини. Фалш, Измама, Документ, Цирк, Държава, Парламент. Еврозона, Борд, Инфлация, Години, 30, Демокрация...

10

Анонимен

преди 4 години

Само че и Белмекен е празен.

9

играч

преди 4 години

а преходния период от комунизма ще бъде удължен с още 40 години ;) няма проблеми ...

8

Анонимен

преди 4 години

Има много изпразнени язовири из цялата страна! Но властта крие истината.На много места в България не е валял истински дъжд от 1 година. Такава суша скоро не е имало. Ето в момента 1 февруари, навън е топло сухо и слънчево, до преди малко беше 22 градуса.Това няма да свърши добре! Наскоро чух фермери да се оплакват че такова нещо не са виждали досега. Ако не завали по сериозно в следващите 2-3 месеца окаванията са за слаба реколта и увеличение на цените на хрантите. Ще внасяме и пшеница.

7

Анонимен

преди 4 години

Герб трябва да бъдат изритани в Китай заради поразиите,които направиха. Вода за Перник няма да има. Другите градове да се готвят за криза.

6

Анонимен

преди 4 години

ehoo, perniiik, idvaite v pochivnite stancii na ministerskia savet i narodnoto sabranie, aonsu, CK na bekapeto, hasarta, Casino variete...savsem sa prazni i mineralna topla voda ima mnoooogo za vsichkio pernik i mahlite okolo nega... :-)

5

та китай

преди 4 години

построиха болница за 1000 човека за 10 дена е тук герб не може една тръба 13 км да прекара за 100 000 човека !! иначе за един месец бюджетният излишък се стопил с 1,2 МЛРД лева...ами то от толкова е кризата....сигурно с този милиард може да се пусне тръба до виена

4

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Цяля България е в бедствено положение при ГРАБ

3

Дам

преди 4 години

Честит ви гроб ... Знаете ли какви зарази могат да плъзнат бе

2

Скептик

преди 4 години

Ей ако там избухне зараза, псевдо вируса от Китай ще ви се стори гъдел.

1

Супер!

преди 4 години

Сега с милиардите на Божков ще направят нов язовир!