214

Йовков

преди 3 години

- ЧЕСТИТА ПОБЕДА !!!! Само напред, напред българи !!! - Тази победа е за децата ни, за всички нас ! Най-после и ние да видим , светлина в тунела. *** бсп-дпс-атака-aбв-ндсв-дсб=ДС+КГБ - в затвора, веднага !!!!! Забрана на ДПС !!!! - Още два мандата за Борисов, ако трябва и три, а после и два за Плевнелиев, Мутафчийски ако приеме или антируското торпедо Александър Йорданов, после два за прекрасната и отговорна Фандъкова която е страхотна , вече с много опит и ще се справи отлично , за доброто на България и България ще се оправи !!!! - Да почнем да ползваме, наша че

213

Брани

преди 4 години

Крайно време беше олигарсите да бъдат наказани. Цветан Василев успява пета година да се укрива от закона, но вярвам, че рано или късно и той ще си получи заслуженото за наглото източване на пирамидата КТБ.

212

Боби

преди 4 години

Абе четирите милиарда дето открадна Василев всички ги видяхме

211

Todor R

преди 4 години

Василев определено има милиарди при това всичките до един чужди, на вложителите в КТБ, и които няма да бъдат намерени скоро.

210

аха

преди 4 години

Стоят милиарди,спор няма ,ама вие ги откраднахте.. След Божков кой е на ред. Я да се огледаме,..трябва ни добре развит,работещ бизнес,който прави много пари, собственика да има добри активи и да е богат,та да има какво да се конфискува. Ковачки може би или Гриша Ганчев...или Огнян Донев-фармацевтичния бизнес е доста печеливш..карайте подред с прокурорската бухалка, все ще се намери за какво да се хванете ,важно е преразпределението на парата и активите

209

Божковият шлейф

преди 4 години

Всички искат да окачат Божков и неговите афери на шията на Бойко, понеже по Бойково време прокуратурата обвини Божков. А истината е, че аферите на Божков започват по времето на Иван Костов и продължават по времето на Орешарски. Ген. Атанас Атанасов направо има амнезия за Божковата дейност от Костовото време. Нямал спомени. Спомени ще се намерят. Шлейфът на Божков се простира чак до Костов и менава през царя и през БСП.

208

Stoyko

преди 4 години

Айде наистина прехода да свърши и дано Гешев да ги накара да си получат това, което са си заслужили. Смешни са вече да се "показват" и да са "недосегаеми"

207

Петя

преди 4 години

Именно тези милиарди пазят Цветан Василев в Сърбия. Иначе отдавна да си е получил заслуженото, но и неговото време ще дойде, да се надяваме, че ще е съвсем скоро.

206

Вазовъ

преди 4 години

Всичкиь безродниъ боклуциъ,и миша гнус ,които защитаватъ отрепаните олигарси на БКПъ са за смъртниъ присъдиъ чрез дранеъ.

205

1

преди 4 години

гешефтов,само преди 4 месеца,седеше на една маса с тези,за които казваш,че зад тях има милиарди,ето кои бяхте,един срещу друг,гешев, бойко ,кралев ,цацаров,а срещу вас ,божков, ганчев ,михайлов.

204

Анонимен

преди 4 години

До БСП 198Я се скрий бе! горкият, толкова го е страх че може да изчезне Националната лотария! Ако се окаже престъпен бизнес, ще изчезне. Хазартът - не. По принцип това е легален бизнес с който следва да се захване легален и на светло бизнесмен. Макар че започвам да се съмнявам че някой има достатъчно дълбоко дъно за да разрови ***. Това е пуснало невъзможно дълбоки корупционни корени, и Божков разчита точно на това. Ще се измъкне както направи Василев. Пийте една студена вода.

203

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 177Може ли да има толкова *** хора? На десет милионера знаеш ли колко балъка се падат? да не мислиш че Божков вади тия пари от джоба си. Вади ги от джоба на губещите . Казвам го само като информация, не че лобирам да се забрани хазарта. Но да е в рамките на закона а не мафиотски бизнес. Да почерпим опит от световната столица на хазарта- Лас Вегас. Там бизнесът още ли е мафиотски или ние вървим с 30 години назад?

202

Анонимен

преди 4 години

Най-после стана ясно защо Гешев го натресоха за главен прокурор. Не е добре, когато всичките милиарди на територията попадат в едни ръце. Господ да им е на помощ на населяващите територията. От тук нататък....господарят им вече е само един.

201

Анонимен

преди 4 години

Крадливата хунта бико-дпс разполага с повече и продължава най-нагло да граби. Вече дори не се и крият, щото няма кой да им търси сметка

200

Анонимен

преди 4 години

Половин милиард се откраднаха за ремонт на язовирите,Дянков по поръчка на фюрера открадна 3млр от здравната каса ,магистрали от злато пък с дупки,здравноосигурени пък доплащат но....там не се разследва нали?

199

анонимен

преди 4 години

До Слава на генерала ИМА ДА ЧАКАШ ДА ТИ ДАДАТ НЕЩО. НЕ МОЖЕ ЛИ ТЕ ДА СИ ГИ ПОДЕЛЯТ ААМИ НА ТЕБ ЩЕ ДАДЪТ. ВСИЧКИ СА ЕДНО КОТИЛО. НЕ ГО ВЪЗХВАЛЯВАЙ ТОЛКОВА ЩОТО НА УЛИЦАТА АКО ТЕ СРЕЩНЕ ЩЕ ТЕ ИЗРИТА КАТО МРЪСНО КОТЕ. ЗАБЛУДА.

198

анонимен

преди 4 години

СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ??? КЪДЕ БЯХТЕ ДО СЕГА??? ОСИГУРЯВАХТЕ ИМ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР. ЯВНО НЯКОЙ Е ПОИСКАЛ ПОВЕЧЕ И НЕ МУ Е ДАДЕНО. ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА. БРАВО. ВИЕ СТЕ ВСИЧКИ ЗА ЗАТВОРА. ТИ БЕ ЗАМ. ГЛ. ПРОКУРОР ЩО НЕ НАПРАВИ ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕЩО АМИ ТОЧНО СЕГА.

197

Анонимен

преди 4 години

Като в сериала Narcos, отстрелват един по един мафиотите. Първо губят народна подкрепа, после приходи и края се знае. Затова бягат в страни като ЮАР, Венецуела, Парагвай.

196

ФАКТ

преди 4 години

някой и за милион може да свърши работа!?

195

Алла Пугачова

преди 4 години

A зад този *** с шапка стои мафията!