493

Гъдьо

преди 4 години

Пролет идеШумкар глава надига..Пита с кашкавалВъв торбата туря..Корни ни зове:На крак о парии презрени,Да гътнем БокоЧерепухин пари ще ни даде!?!

492

Анонимен

преди 4 години

До 608Браво уеееееее! Н три морета!да се грижим за околната среда!!!

491

Анонимен

преди 4 години

До 607Ше дойде някой, дето ше го любувате кат Бай ти Тошо, ама ше ревете, га станете кат Туркменистан я!

490

Че Го Барате

преди 4 години

Отново настава време разделно за България!Бъдете с нас на 7 февруари (петък) от 12.00 ч. пред Парламента, когато жълтите павета ще се изпълнят с хиляди протестиращи българи, които заявяват:ИСКАМ НОРМАЛЕН ЖИВОТ!БЪДЕТЕ НА ПРОТЕСТА И СЕ ОГЛЕДАЙТЕ КОЙ Е С НАС!КОЙТО ЛИПСВА И НЕ Е С НАС, ЗНАЧИ Е С ТЯХ С УПРАВЛЯВАЩИТЕ И НАЛОЖЕНИЯ ОТ ТЯХ ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ!

489

Анонимен

преди 4 години

До реалистИзбивлаи са наред всичко неудобно. Ме може да минкажеш че 20к парчета дето избраха и още 2 пъти по толкова де ги натириха в лагерите. Са били отговорни за всички проблеми. Да не казвам, че изкараха царските офицери, като СВ видя, че каскети армия не могат да правят ...А после - кражбиотчуждението ааа исках да кажа колективизацията последвала всички пропуснали от народния съд, дето не го повториха, защото не останаха хора на места ... за него ко уе?

488

30 години демокрация

преди 4 години

Водната криза и управлението на водите, демографската катастрофа и обезлюдяването на страната, кризата с въздуха и изгарянето на бо//лук внесен легално и нелегално, антидетското и антисемейно законодателство, отказа от валутен суверенитет и застрашаване на финансовата стабилност, убиването на дребния и среден бизнес, полицейският произвол и некомпетентността на управлващия ни псевдоелит, корупция и безогледна приватизация това е следствието от управлението на страната ни в последните 10 години.Време е народът да си върне властта, народът да решава и той да управлява!Отново настава вре

487

Биг Дик

преди 4 години

Политическа партия Възраждане тя е бъдещето ! Всичко друго е менте.В обединението е силата! Да изметем евроатлантическата пап.лач и вейните осакатени инфантилни деца - демократите от България!

486

Анонимен

преди 4 години

Колко глупост има в нашите старци :) Чета им тук коментарите и плача от смях. Какви демократи виждате панперси? Само вие ли пак не разбрахте, че ДС управлява държавата 30 год. Толкова простота в един народ :(

485

Анонимен

преди 4 години

Лошото е че след 89та, не се направи обратен народен съд. Завинаги щяха да се премахнат тея чужди *** от майка България.Румънците го започнаха ама не го довършиха.

484

Анонимен

преди 4 години

комунистите на бунището на историята!

483

Анонимен

преди 4 години

От 1995-2003 България намаля с около 3 милиона и няма поклон?

482

Тъпо

преди 4 години

А пред жертвите на прехода?

481

Анонимен

преди 4 години

Даа, да се покло им на убийците на осем годишните ястребинчета! Позор за територията!

480

Анонимен

преди 4 години

Кога ще направим поклон пред прокудените три милиона Българи,кога ще направим поклон пред съсипаната и разградена България? КОГА?

479

Коментар

преди 4 години

Народен съд ще има...............рано или късно, за всички демократи, които унищожиха България последните 30 години!!България над всичко!!!Тресе ги шубето демократите като чуят за народен съд щото знаят колко е силна народната " любов" към тях!

478

Анонимен

преди 4 години

..им на паметниците на тези предатели! Асен Генов за 500 лв ще ги ошари от горе до долу!

477

Анонимен

преди 4 години

Младите днес се радват на свобода. И не знаят, че за да отидеш на разходка ди Пограничен район трябва Разрешение с Молба от Милициата.

476

Анонимен

преди 4 години

До дядо 591 Кой ти е виновен,че си чел само САПРОМАТ ,ДИАМАТ и фалшифицираната от комунистите история,отпреди 1989. Ако ползваш английски, просвещавай се.

475

Анонимен

преди 4 години

До дядо591 Деменцията е характерна обикновено,за дедовците,както си се нарекъл.

474

Анонимен

преди 4 години

демокрация = мек фашизъм