24

Анонимен

преди 4 години

С тая заблуда - толкова. Никой не ви е виновен. С това мислене, с тази психика - толкова брато.

23

Анонимен

преди 4 години

Така е основите на държавата са изнили и за целта трябва да се срути и да се гради на стабилни основи.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Не, не е, защото България има 16 промила СМЪРТНОСТ.

21

Анонимен

преди 4 години

Отдавна мина времето ,което в всяко село има лекар ,зъболекар, училище, и работни места от месно производство, тези неща бяха благодарение на държавната политика за развитие, в момента за частните фирми инереса е да се инвестира само там където бързо се печели, места от които просто има печалба да се инвестира не са интересни.

20

Йово

преди 4 години

Белоградчик навремето с най големия завод за телефонни на балканите и със силна текстилна промишленост. Да не забравяме и хотел "Балкан" които настаняваше всички дошли да видят белоградчишките скали и пещерата "Магурата". Сега ром до ром и катун до катун. Да не говорим че на празника на града бели хора не се виждат а по сергиите само млади ромчета.

19

Анонимен

преди 4 години

В предвид как са живели преди 60-70г дори не е нужно да ходиш до магазина сам си го отглеждаш ,но всеки иска след работа да си го купи готово

18

Наблюдател

преди 4 години

Истината е, че тази държава трябва първо да се закрие и хосле да се почне на ново , като най-новата държава.

17

Анонимен

преди 4 години

Жертвите на демокрацията.

16

Анонимен

преди 4 години

Това е добре, отварят се големи и спокойни площи. 3 милиона ще е перфектно като количество. Монголия е 1,5 млн. кв. км и 3 млн. жители. Не виждам какво се вайкате.

15

Анонимен

преди 4 години

Четете ли малки американофилчета? Разбрахте ли,какво ни донесе харесваната от вас "демокрация"? И в казарма не ходите вече! Ходите облечени като жени! А брадите които сте пуснали,щото било "модерно"! Изобщо не ви правят мъже!-:) Леле леле..

14

Никифор

преди 4 години

Не ни се задържат парите в страната. Повече харчим за почивка на вън, чужди стоки, от колкото вкарваме пари тук. Отделно, малкото останало отива в столицата. Корупцията вкарва още пари в София и се получава 2 мил, в един град, до като се обезлюдява страната.

13

до 13

преди 4 години

Ми прави деца бе!Баба ми как е родила 7 ?пране на ръка ,миене на ръка ,готвене ,чистене с метла ,че и време за нивата оставало на тебе и срещу заплащане няма да го правиш

12

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията уби България. Факт !

11

Анонимен

преди 4 години

Дай Боже да дойде още един Бойко направо да да затрие и оставащия български народ!!!

10

44241

преди 4 години

Всичко това стана взъможно и с неотклонните напътствия от страна Германия, ЕС и всички сотанали близки и далечни островни и континентални помощници на ликвидирането на една прекрасна страна с високо образвано, 100% грамотно население.

9

Анонимен

преди 4 години

Как да се живее в българия, високи цени ниски заплати. Съсипаха ни,нищо не се променя,ще става още по зле.

8

До 1

преди 4 години

Проблемът при раждаемостта не е при селското стопанство, а при жените. Просто сега жените работят, а няма как да работят и да гледат дете едновременно. И да вземат 2г майчинство, това дете на 2 само ли ще се гледа? В Саудитска Арабия са много богати, ама пак има раждаемост, защото жените не работят, а само раждат. Средната възраст в България е 42г, Германия 44г, Япония 48г. В Нигер, 50% от населението е под 15 г, срефнсъс възраст 14.8г. 21 млн души.

7

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на интереси вече никой не се размножава като животните Никой не плаща ергенски данък Всеки си пътува в Европа когато си иска

6

Реалист

преди 4 години

Всичко се променя - в една или друга посока и това е супер нормално. Майката му е да се адаптираш към промените, а не да хленчиш за миналото.

5

Анонимен

преди 4 години

Иска ми се германските медии да престанат да се чешат с България и да обсъждат демографските й проблеми, защото не го правят с добри намерения. Не искам акъл от хора в чиято държава германците вече стават все по - малко за сметка на пришълците. Което предполага че като нищо и те могат да изчезнат, но по други причини. Така че да не ми правят намеци по този въпрос и да се месят там където не им е работа. Това е наш проблем. Не щем акъл който не сме искали.