23

Анонимен

преди 4 години

Абе какъв си ти бе Олтоманци защо не ми се появил да ти кажа какво те интересува и какво не .Ви *** защо не дойдеш ти на наши място да видиш как е .

22

Нищо ново

преди 4 години

Започването е по лесно от завършването. Но Бойко няма да пропусне да си прави фотосесии покрай тръбата, както на времето покрай оградата с Турция. И ще нарежда с тон на полицейски началник как трябва да се работи. Този филм вече сме го гледали.

21

митница Олтоманци

преди 4 години

Стига с тоя Перник ... Какво ме интересува мен , че перничани нямат вода ...Това е най-бандитският град и там се занимавт само с далавери , кражби и престъпления , пък сега едва ли не цяла България им е виновна ... Да се оправят както могат ..

20

Анонимен

преди 4 години

Според мен ще завали преди да завършат тръбата. А ако не завали, тогава цяла България ще е със същия проблем. Защото десетилетия наред, водата и почвата не бяха смятани за ценен ресурс и сега когато климатичните проблеми стигнаха и до нас, нямаме нито план, нито инфраструктура, нито нищо. Ще страдаме и то много. 30 години разсипия ни унищожиха по-ефективно от Турското робство.

19

Анонимен

преди 4 години

Перничани, айде бройте от днеска до завършването едно поне 5-6 месеца и сте готови ;)

18

Анонимен

преди 4 години

Очертават се Сушеви години. На перничани водопроводната мрежа е като швейцарско сирене. Язовира ще изтече в земята и пак ще останат без вода но този път няма да са сами а и ние Софиянци ше ла, пнем бахура. Но тогава нито полицаите нито жандарите ше може да ги спаси сеяндурските управници. Ше има чалав по шарото до пръсване на шамандурата.

17

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSЗавода отдавна го няма на мястото има само трева.

16

Waffen SS

преди 4 години

Нали имахме завод за стоманени тръби с Ф към 1000мм.Нали с такива са строени газопроводите през времето на "Тъмният и човеконенавистен" социализъм

15

Дедо

преди 4 години

36'години съм работил като инвеститор (до 2011) и само като слушам простотиите, които ни заливат мога да ви кажа, че цената е напомпана поне с 60%!Така че въпросът е не дали, а кой ще прилапа разликата!

14

Анонимен

преди 4 години

Е къф Белмекен та Белмекен е в същото състояние като Студена.

13

Анонимен

преди 4 години

Bez podroben plan skica i ucheni kompetentni injinerlar tehnici moje i pod nekoi panelen beton v Lulin da izleznat... :-)...ama neka kopat i trenirat...

12

Waffen SS

преди 4 години

Сигурно е имало по малко приказки и словоблудствие,при започване на строежа на Хеопсовата пирамида.Сигурно е ясно,че при толкова очи съсредоточни върху проекта ,крадането ще е по.малко от 50%,което прави проекта не особенно атрактивен.Друго си е да "усвоиш" 60% за лични и партиини нужди, а не като тази мизерия каквото ще е краденето при водопровода,ами мъка,демократична

11

Деление

преди 4 години

Герб ще централизира и фауната.

10

Провинция

преди 4 години

Всеки път, когато държавата дава пари на София се налага и хора да се преселят там, за да има равновесие.

9

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боку от Банкя(сега...премиер) да...докара Лилиту Винеткова...отново,да оглави...проекта.Тя знае как се...усвояват пари и ще го направи...бързо.

8

4epa

преди 4 години

PARTIZANITE ZAPO4VAT SABOTAJITE !!!!!!!!!!!!!!! TE TOVA MOGAT !!!!!!!!!!!!!!

7

Незнам!

преди 4 години

Защо не се каже кой е Проектанта, и как е избран?Кой е Изпълнителя, и как е избран?Кой е Стоителен Надзор, а как е избран?Как са избрани Доставчиците?Има ЗУТ и ЗОП! Спазени ли са?

6

4epa

преди 4 години

AKO DOIDAT PARTIZANITE NA VLAST - S KOFI 6TE PREDAVAT VODA !!!!!!!!!!!!!!!!

5

Наблюдател

преди 4 години

Кога ще е готов водопровода Венеция-Перник?

4

Боко Тиквуня

преди 4 години

Скоро режим на водата и в София. Оставка ***.