345

Анонимен

преди 4 години

До Петър ГерговПравилно!! Всички на пангара!! Ще ми се правят на демократи, я!!

344

Анонимен

преди 4 години

До АниА така, скъпа, дайте ми ги *** - ще ги .... веднага, за какво да си хабим времето за съд и присъди?! То и без това такова време е дошло. Само кажете как да ги различаваме? Не, няма нужда - който не ни харесва - явно е *** и е за ....

343

Факт

преди 4 години

Задържали са Божков в ...... най-големия бардак на ОАЕ , с пура в ръка и с 4 фльорци от двете му страни. Божков казал : " Тези *** тикви в България ще ми пръднат на пурата ! " . Някой мисли ли си , че ще видим Божков в затвора ? Едва ли ! Та тук е България ! Всички съдии са на хранилка на богаташте тук !!!!!! Докато не изметем цялата съдийска общност , до един , и не ги заменим с нови съдии , никога няма да имаме държавата си нормална !!!

342

Анонимен

преди 4 години

Направо да го бесят на площада. За какво да го връщат? Бесят го, кремират го и после връщат пличке по пощата. Какво ни занивават с тоя? Намерил къде да иде. Обединените арабски емирства - дето една бира не можеш да изпиеш. ***.

341

Анонимен

преди 4 години

Цветан Василев плачеше като ......... Сега и Божков ще реве. Така е. Не може цял живот с измами да живееш. Ще продава талони на арабите. Ще ги развежда като камили по телевизиите.

340

Анонимен

преди 4 години

Значи излиза,че Божков не е бизнесмен ,а по скоро престъпник.За какво пише в статията бизнесмена Божков

339

Българин

преди 4 години

Всичко е чудесно арестували са Васил Божков чудесно кога ще го върнете и ще го осъдите .Невероятна работа на главния прокурор браво а кога ще арестувате братя който ревът и обвиняват Божков се едно те са девици а кога ще арестувате най голямия *** Дилян Пеевски кога господин прокурор ами бате Бойко него кога ще съдим че той не е по малко престъпник от Божков и Пеевски. Всичко е чудесно живеем в една невероятна страна с невероятни *** плюещи по други *** .

338

Анонимен

преди 4 години

Еми как ще има като трябва да обеснят защого търсят.

337

Анонимен

преди 4 години

Държавната комисия по хазарта е под шапката на финансовото министерство. Но аз съм убеден, че министър Горанов си е нямал и идея, че над бизнеса на Черепа е имало чадър!Освен това съм убеден и че тези престъпления Черепът ги е извършил едва вчера! Заради това и преди не беше дори заподозрян!

336

Васил Божков

преди 4 години

Възпитаник е на елитната Национална математическа гимназия. Има две завършени висши образования. Едното е Математика в СУ, а другото Икономика на труда в УНСС. Президент на НОВЕ холдинг. Член е на Нюйоркската академия на науките. Подпомага спортните федерации по шахмат и стрелба, беше собственик на футболния клуб ЦСКА. Негово хоби са самолетите. Притежава два джета. Възстановява една от най-красивите стари къщи на ул. Московска в центъра на София, недалеч от парламента и храм-паметника Св.Александър Невски. И я превръща в свой офис.

335

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Божков е организирал килърите.А по кого ще гърми, че ми е интересно?

334

Анонимен

преди 4 години

Дори и на олигарси не случихме (съдейки по тоз мишок) , ..... е нема такава ....

333

Ани

преди 4 години

Със законност, един по един всички комунисти ще бъдат настанени в затвора. И така България ще се отърси от социализма.

332

Анонимен

преди 4 години

Не стига всичко друго, ами сегашния УСА посланик като доде декларира, че първа задача й е борба с корупцията ?!?!?А наскоро прогнозира, че до 3 години Бг може да стане притегателна дестинация за всички УСА фирми?!!!?Дипломатически и консулски дела.

331

Анонимен

преди 4 години

Задържан ама не се знае, дали ще си дойде и дали не е задържан в някой пентхаус.

330

Анонимен

преди 4 години

Тиквун не разбира достатъчно демокрацията.Спомнете си, че България не изгони руски дипломати заради Скрипал.

329

Анонимен

преди 4 години

Ами от 89 насам не са се променили много неща.Русия пак е най-голям търговски партньор и със силно влияние в Бг.Е туй предстои да се промени за Бг и Румъния.

328

Петър Гергов

преди 4 години

Каква поръчка от САЩ те гони бе, руски лакей с ампутиран мозък?Я марш в сибирските степи, руско куче!

327

Анонимен

преди 4 години

И аз смятам като 345, но мисля, че ще е по-разточено във времето.Първо Тиквун ще затвори всички, а после ще го пратят при тях. И Цв. Цв. Ще изплува

326

Ох Глупако ...

преди 4 години

До Петър Герговслед 30 години лъжи и грабежи още ли има гглупаци кат теб да вярват че власта се е загрижила за добруването на обикновенните хора !?това е поръчка от САЩ - Гешев и Цацаров са слуги на поробителя или на "демокрацията" - както предпочиташсега Божков ще направи "пълни самопризнания" и ще се окаже че Тиквун е директно замесенСАЩ ви готвят нов 10-ти Ноември *** мозък