13

До антиваксърите

преди 4 години

Поинтересувайте се малко що е то колективен имунитет. И че всички деца, за които не съществуват противопоказания, ако се бяха имунизирали с/у морбили, то разпространението му щеше да е ограничено и това детенце да е живо!

12

Хомеопатка

преди 4 години

Ако го бяха лекували с хомеопатия щеше да оздравее....

11

Анонимен

преди 4 години

Пак докторски оправдания...

10

Анонимен

преди 4 години

Айде пак за ваксините се зачекнахте. В западна европа са въпрос на избор и няма драма. Ама в БГ територията всичко трябва да е ШОК и УЖАС. Нормално, така сте дресирани!

9

Анонимен

преди 4 години

Майко мила, поне десет грешки намерих, все едно някой първолак я е писал тая статия. Засрамете се! Коректор нямате ли?

8

Гладка гънка

преди 4 години

Да личи си, че и на възрастни здрави хора ваксината им е спряла развитието, че пишат глупости . Световната здравна организация определи фалшивите новини на антиваксърите като една от най- големите заплахи за това десетилетие. Защото плюейки по труда на хилидя хора с повече от 70години практика, се създава опасна среда за хората с намален имунитет поради заболявания, било то хематоонко, инфекциозни, автоимун и т.н. И Бг е на едно от челните места по случаи на морбили...

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Друже, наличието на автоимунно заболяване наистина може да доведе до някои усложнения след ваксиниране. Всъщност, това е един от начините за диагностициране на проблема. Давайте го по кротко / и по-грамотно, пише се "осАкатявам", а не "осЪкатявам"/.Жалко за детенцето, било е само въпрос на време...

6

Жалко за...

преди 4 години

..за детенцето, но още по-жалко за медиите, които сега ще раздухват до скъсване неадекватните реакции на родителите след трагедията...За родителите има обяснение, те са в шок, но медиите...

5

Анонимен

преди 4 години

До МарияEй, Марийо, куха главо, ти знаеш ли какво е морбили, бе?! За какъв личен избор ми говориш? Личен избор за тези неща ще имаш, ако заживееш сама в пещера!

4

Мария

преди 4 години

Съболезнования на близките !Да почива в мир детенцето! Жалки сте !!!Защо пък толкова се дразните от антиваксърите ....би трябвало да е личен избор, не задължително .Нали вашите деца са ваксинирани и би следвало ако се разболеят да протече по-леко или изобщо да не се разболеят .А замисляли ли сте се ако Вашето дете му спре развитието на една годинка от ваксина .От жизнено и здраво дете да гледате развалина и да не знаете ,колко му остава .

3

Анонимен

преди 4 години

Интересното е, че никой не казва как детето е получило автоимунно заболяване на 1 годинка. Що ли? Щото сигурно е точно заради ваксините. Но важното е да се "моделират" гладките ви мозъци как да мислите. От вас се очаква само да блеете, което почти са и постигнали...Детето е било постоянно на кортикостероидно лечение, което означава, че на практика е нямало имунна система.

2

Анонимен

преди 4 години

Познавам ги лично,детето беше осъкатено на една годинка от ваксина,от тогава са все в София по болници. Детето спря да върви ,говори и расте. Той е на пет прилича на две годишно дете.Осъкстиха го от ваксина. Сега в болницата се зарази от морбили и уж от това почина.,но никой не казва за мъките които преживяха тези родители през тези четири години.От лекарствата всички органи му разбиха.

1

Дофтор

преди 4 години

Скоротечно морбили.