19

Анонимен

преди 4 години

Не вярваме, разбира се. Нищо няма да върнат, ще го препратят в друг български град.Дори в статията пише - ако се открият нарушения на фирмата вносител, нашите били изрядни.Любопитно ми е колко от глобите /822 900 лв/ са събрани? Пет, десет лева има ли?

18

Анонимен

преди 4 години

Връщаме биклука.., дали???

17

Анонимен

преди 4 години

Gospodin bg akoministar Emil Dimitrov, zasto preduprejdavate samo bg kmetovete za opasno postaveni zlovredni opasni za jivota buklyuci?! Zasto ne mobilizirate bg armia, gostuvastite chujdi armii, armeiska tehnika i armeiski orajia, gendermerita, policai, lovdjii, gorski gardove, bareti, komandosi, nso, dance, grajdanska zastita, voennia otchet i zapasa, mitnichari, granichari, obstinski savetnici, ombudsmani, ribolovci, doktori, zurnalizti!? Te darjaven activ ili pasiv sa?

16

Анонимен

преди 4 години

Християните в Батак пак си показаха християнщината и си внесоха *** от Италия, за да стават богати.

15

анонимен

преди 4 години

БТВ ще трябва да организира доста съботници "Да изчистим България за ...."! И какво ще го правим този вносен ***, не е ясно?!

14

Анонимен

преди 4 години

Нищо от това което ни дрънка нема да стане. Вервате ли им.

13

Waffen SS

преди 4 години

Как така връщаме ***,та това не пазарно-ориентирана постъпка.Този *** е инвестиция,нали у нас все такива са инвестициите.Надявям се съответните вносители на *** да проявят,така характерната за тях,креатино-боклукчийска активност и да не го връщат в Италия,а само кротко да го преместят на друго място в България.Тази промяна няма да се забележи както по вродената слепота и леност на контролните служби,а и страната е потънала в толкова ***,няма да се забележи

12

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Не е умно да прецакаш Ндрангетата. Като вземаш пари от италианската мафия или вършиш работата или си мъртъв.

11

Съмнение

преди 4 години

Хубаво, ще връщаме ГЕРБ в Италия, но едва ли ще го приемат там. ЮМного се съмнявам.

10

Тъпаци

преди 4 години

Ценното от *** вече е вземато от трафикантите, сега връщането ще е платено от народа!

9

Да

преди 4 години

Дон Бойко измами Дон Корлеоне. Хич не е здравословно това.

8

???

преди 4 години

До Анонимен 3Англия е една от първите която си изнася *** навън..В Бг се гори (гореше) британски ***...В Великобритания много малка част от *** се рециклира...печалбата е много по-голяма ако се изнесе в страни от третия свят...особено където има корупция...Но след Брекзит няма къде да се изнася *** сега... Намерил кого да дава за пример...

7

Оценка на риска

преди 4 години

92 лв приход от една проверказа годинаА заплатите на проверяващите? Колко са?92 лв?Статистически няма нарушенияЗначи Или няма нарушенияИли проверяващите са намазали

6

мишо бирочето

преди 4 години

връщат го те. чекайте да го върнат. през някоя пещ на ковачки ще го върнат под формата на "правиш ми като вятъра". верва ли им некой на челядта на разсилните на силните в бкп?

5

Анонимен

преди 4 години

Тя цялата държава прилича на казармен нужник-един новобранец чисти, а всички правят "запетайки" вътре. Че и с отпадъците хвърляли ги по деретата, после-олеле майко "нИ съм виждЪл тозкУз вудЪ", откъде дойде..

4

Един от Северозапада

преди 4 години

А сега де??? А нашите управници ще върнат ли комисионните на италианците? Дето са ги давали, за да приберем *** им? Според Ковачки, неустойката на договора за прибиране и горене на отпадъци ще е милиони , ако не и милиарди...Така че, дишайте дълбоко, и мислете, че старите автомобили са виновни за лошия въздух.И кротко, да не разклатите столчето на управляващите...

3

Анонимен

преди 4 години

Англия е пример за България че бъдеще в тоя кофтор наречен ЕС няма!Яден най лолата храна и дишаме най мръсният въздух!

2

Анонимен

преди 4 години

Бойко ще има много кинти ще връща на италианската мофия и то с лихвата. Затова в поседно време не го виждам да се изявява по телевизия и медии, явно го е хванало шубето.

1

Анонимен

преди 4 години

Какъв е тоя произвол от определени хора в тази държава !!!