61

Анонимен

преди 4 години

че има заслуги в пеенето то ясно ама ако съм на негово место ще я върна тази награда защото у нас има халтура не култура

60

Анонимен

преди 4 години

Със "Стара планина" награждават българи, хора на науката, изкуството, икономиката, спорта и армията, също всевъзможни посланици и чужди политици, някои от които с явен принос за съсипване на България. Като например посланиците на Франция и Германия, които подпомагаха размириците. Според мен е унизително и за истинските учени да бъдат приравнявани до тях, а и за гордото понятие Стара планина като символ на българщината.

59

Анонимен

преди 4 години

Петро Порошенко също е бил награждаван. 2016

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Глупендер, разсмя ме! Веднага ми дойдоха няколко стари вица. Първият- за май-мун-ката и ореха. всеизвестен. В този случай тя не е премерила големината на ореха!Второто не е виц, а го гледахме по площадите - синята агитка викаше на червената "Ще ви дадем на Татарчев!" и там настъпваше дружно местене в другия крачол!

57

Анонимен

преди 4 години

За пръв път напопържах г-н Президента!Маричков поне да беше дисидент, а той с нищо не показа поне намек но несъгласие към омразната му власт! Висоцки навсякъде тънко се надсмиваше на властта, дразнеше я, понякога ясно заплашваше, но не се писа дисидент!

56

Анонимен

преди 4 години

"В клубовете слухтяха ченгета и ако чуеха западна музика изключваха усилвателите и ни разгонваха като ***. По онова време можеше да се свири само лили иванова и нейни подобни."Да добавя - явно никога не си ходила по клубове или съвсем не разбираш от музика, та затова си написала тази глупост. Лили Иванова пее друга музика. По клубове ченгета тогава изобщо нямаше. А и клубовете не се наричаха такаТук пишат психиатрични случаи, една туркиня убеждаваше че при соца нямало имало западни филми

55

Анонимен

преди 4 години

Честито, господин Кирил Маричков!С гордост да носите високото отличие!

54

Анонимен

преди 4 години

"В клубовете слухтяха ченгета и ако чуеха западна музика изключваха усилвателите и ни разгонваха като ***. По онова време можеше да се свири само лили иванова и нейни подобни."Това при кой комунизъм беше, този на Марс ли? Явно си измисляш, защото изпълняваш надница или просто лъжеш. Слушаше се западна музика много. Никога не е била забранена. Имаше много повече западна музика и филми тогава, отколкото руски сега. И никой не лаел така жестоко по запада тогава, както сега се лае по Русия

53

Анонимен

преди 4 години

Ха честит да ти е! Доволен ли си?

52

House M.D.

преди 4 години

Колегата ШибиРиби е изчерпал темата.Колега икономист, негодуванието е срещу удостояването с орден на патологичен убиец и тра*вес*тит от Партийна сигурност, а не срещу скромните музикални заложби на мустакаткото.

51

ШибиРиби

преди 4 години

Отърва затвора Маричков, не успя да иде посланик във Ватикана, сега медал. Успех неуспех успех. *** но упорит.А за Зеления чорап наемам думи.

50

икономист

преди 4 години

Имам чувството, че и Вазов да беше награден с този орден, пак щяха да се появят едни 50 души тук във форума, които да твърдят колко некадърен е всъщност той. И как те преди години, били писали неща, които са много по-добри от тези на Вазов... Обаче понеже Вазов е бил връзкар, не им е бил даден шанс за изява.

49

икономист

преди 4 години

До Анонимен 43Оригинална е, сигурно защото са я мислели под влиянието на наркотици и други стимуланти. Разликата с нашите "комунистически ***", е че американците си ценят много повече техните музикални "***".

48

Анонимен

преди 4 години

Радев скоро да отиде да награди лично Тодор Живков.

47

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДЕМОКРАЦИЯТА Е ПО-ВИСШ ОБЩЕСТВЕН РЕД ЗА КОГОТО КОМУНИЗМЪТ ИЗГЛЕЖДА КАТО ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ.

46

Анонимен

преди 4 години

Ти, аз и още неколцина сме останали, знаем как беше. Кои се допускаха до екран и радио.Иначе, честито да му е!

45

Анонимен

преди 4 години

До 40 Хм..Какво да ти обяснявам усещайки Че не си бил роден през комунизма? -:) А сега "демокрацията" Не е ли "психично заболяване" ? Убеден съм че не можеш да ми отговориш! Защото Ти самият само нея познаваш! През комунизма нещата и живота ни си бяха нормални момче! Бяха Ненормални само за Американците! Имах работа и заплата по голяма от сегашната! В цигра почти еднаква заплата.Но Живковите пари бяха по стойностни и обезпечени в злато! А сега са шума парите в РБ!Спокойно си беше !-:) А сега?!

44

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

До АнонименИ при Радев е обратно

43

Анонимен

преди 4 години

ДЕБЕЛОГЛАВ И НЕГРАМОТЕН ФАТМАР

42

Анонимен

преди 4 години

До " Странджата" 40 Нещо си противоречиш! Е как др Борисов е "пич" и " стабиляга". И не спираш да му клякаш и хваляш всеки ден ТУК в сайта.А Кирил Маричков да е обратното? Абе " Странджа". Че си от старата генерация и помниш комунизма реално живял в него.Ние по възрастните схванахме! Но винаги хвалейки " др " Борисов" А на моменти ПРОТИВ НЕГО.Си мислим вече.Че на моменти те хваще "деменцията" А?-:)