27

До 26

преди 4 години

Еми нормално, същата история бе и с СССР. Но тъй ще е. Със стари к*рви нов бардак не се прави.

26

Анонимен

преди 4 години

От 25 на САЩ и честито вече сте американска колония.Пазара ви със сета е продаден и е техен, с държавата ви има аметикански бази и сте зависими вече за боеприпаси обучение и техника от тях тъй че и армията ви е тяхна дължите им един куп пари по договори за пет хилядолетия напред а премиера ви е през ден на сводка в белия дом за да получи заповеди и се държи като колониален губернатор.Просто чудно.Да ви е честито това.Гешев радост ***.

25

Анонимен

преди 4 години

От 24 двама такива казват се ББ и Далавери Мъдьонов по известен като големия тиквен со.л та.шак.Тия две заседания тия двамата прибутаха на скрити заседания тоя договор тъй че да знаете от утре в България може да се внасят всякакви американски развалени меса гмота и сие *** на преференциални цени а ако ви хрумне да спорите по договор какадските корпорации имат повече права от вас и трябва да им платите по едно солено обезщетение за всичко спряно.Шкембака пък ни продаде и без това жалката армия

24

Анонимен

преди 4 години

От 23 с който буквално си сваляш всички бариери губиш си 80 процента от правата за регулации и си порадваш вътрешния пазар на Канада или по-точно на САЩ чрез Канада.Защото основните точки на договора са в защита на канадските корпорации а те масово са американски корпорации регистрирани в Канада.Подобен договор на ЕС с Англия е същото като Англия да окупира икономически ЕС и да го направи своя колония.Ей за това и го искат.Дано да няма накой достатъчно т.ъп че да го направи.В България имаше

23

Анонимен

преди 4 години

Момент *** то Англия ли излиза бе? Аз пък като знам там какво е доминантното население реших че индокитай излиза и викам бе те кога бяха в ЕС от кога ЕС приема азиатски държави че и да излизат тръгнаха.Спрете с тоя брекзит бе първо на всички им писна от него второ Англия не е била никога пълноправен член на ЕС беше със специален договор тоест как може някой дето принципно не в ЕС да излезе от ЕС а за споразумението.Някой от вас чел ли е сета щото си личи че не.Това е буквално колониален договор с

22

До 10

преди 4 години

Ами то и сега е пълно с индийци и Пакистанци. Единствената причина да им дават лесно гражданство е да не е фрапираща бройката. Защото официално тук има 1 500 000 ама само защото 4 000 000 имат английско гражданство.

21

Анонимен

преди 4 години

До Хохохо"Само им трябват една две години да наберат скорост"Затова ли още отсега напират за споразумения с ЕС, щото ЕС ги "спираше" да набират скорост?

20

БФС

преди 4 години

Сега Англия и Уелс няма ли да ги извадят от европейското по футбол, като Югославия едно време, за да могат бг юнаците най-после да се класират някъде и да се изложат на по-високо ниво.

19

ХХХ

преди 4 години

Визи ,мита вън от ЕС !!! Искат да искат от Тръмп !!!

18

Занещ

преди 4 години

Проблема е, че сделката с Канада е само за стоки, а не и за услуги.Тук не влизат храни. Икономиката на Великобритания се състои от над 70 % услуги, част от които финансови и свързани с ЕС.

17

Анонимен

преди 4 години

ем вънка ама като вътре еееее

16

Анонимен

преди 4 години

Da si vzemat angliiskia ezik i finish. Makedonskiat ezik stava veche oficialen ezik v ep i eu...au...

15

Анонимен

преди 4 години

Nujno e vreme da pomislim....dali canada mrazi europeiskia souz tolkova, kolkoto velikobritania mrazi europeskia souz i europeskoto pravo na frenskata gilotinka, italianskata klada, germanskia oktoberfest?!

14

Анонимен

преди 4 години

Ми то Япония е съизмерима страна с Британия , ама са почти два пъти по-големи по БВП.

13

Анонимен

преди 4 години

Чекай, бе, сър!Току що излезе о т ЕС и вече си "искаш"!?Аааа...., ни мой тъй, бе!!!!Сега известно време шъ я караш на "сомотек" пък после шъ видим в каква "позиция" шъ въ "облажат"!

12

Анонимен

преди 4 години

До този момент след вотът за БРЕКСИТ Великобритания е загубила повече пари отколкото е внесла за 40 години в ЕС като членски вност 200 милиарда паунда.

11

Анонимен

преди 4 години

ЕС трябва да процедира към Британия като развита, но малка държава, Канада поне имат природни ресурси.

10

До 8

преди 4 години

До 1-2 години, Великобритания ще се напълни с индийци. Щото сега трябва да подписват нов договор с Индия. А едно от изискванията на индийският премиер бе, да се направи възможно най-лесно емигрирането на индийци към острова. А сега ще има още един референдум за излизане на Шотландия. Това не е никаква победа.

9

6

преди 4 години

Излизате много нахакани ,ама ще се върнете нааакани !

8

Хохохо

преди 4 години

Абе какво стана, нали Брекзит никога нямаше да се случи? Къде са тези пре-мъдри глави, дето не спираха да плещят как това било само театър? След няколко часа Брекзит ще е факт. По-нататък ще се срине и другия мит и пре-мъдро предсказание - как Англия ще я закъса финансово без ЕС. Аз пък пак казвам, англичаните ще дръпнат напред, след като излязат от евро-гейския съюз, трябват им само 1-2 години да наберат скорост.