24

1111

преди 4 години

Европа си прави харакири.Ще съкратим Световните емисии с 3-4%,за сметка на непосилно поскъпване на живота в Европа+ увеличаване на безработицата и от там колапс на социалната система.Евала на Екотероризма на Евробюрократите,част от които даже не осъзнават,че са пионки в играта за унищожение на бялата раса.

23

Посейдон

преди 4 години

Предлагам да се проведе анкета с цел да се избере Мис Министерка в Република България, главни критерии: делови качества, резултати от дейността, популярност сред населението, Аутфит и обаяние не са решаващи. Оценките да са от -5 до +5, кандидатки: Петкова, Танева, Аврамова, Захариева, Ангелкова.От мен: Петкова:-3, Танева: -1 (клони към (-)безкрайност), Аврамова:-1(виж Танева), Захариева: -2 (една точка бонус заради аутфита), Ангелкова:-2. (Николова и Сачева са извънкласацията:непопулярни).

22

Мега миньор

преди 4 години

Иии 18...просто не знаете кво ни чака като се мине на руско турските газови потоци. Сега ли си мислите че е скъп тока? Успех...като бай Владимир се събуди с накривена шапка и каже ииискам двойно или кранчето спира. Идея си нямате какво богатство е това.

21

Мега миньор

преди 4 години

Драги ми смехурковци,лаици и софиянчета...първо ,въглища има за още 60 години...второ има технология ,която подобрява ефективността на въглищата при горене и намалява вредните емисии и налагането и би било по евтино от плащането на сегашните емисии ,да не говорим за правенето на тецовете на газ. Трето ,софиянче...нали всекидневно има извадки къде е мръсен въздуха...епааа баце ...при вас си е баш най мизерно. Да си чул в стз за мръсен въздех. Просто сте много ..с много колици и много печки.

20

АК-47

преди 4 години

Тези дебеловрати и калинките им нищо не могат да оздравят. Те са специалисти по загробване. Някой да им вярва...

19

софиянец

преди 4 години

До: 14Наясно съм бе, плямпало умно!Само не знаех, че Мариците са ги преместили на Марс, а си мислех, че са още в България.Сигурно Илън Мъск ги е изстрелял?Не дишаме ли същия въздух и в София и в Стара Загора?

18

Тангра

преди 4 години

Много популистко.В момента БЕХ плаща еко таксите на въглищните централи включително на американската, като трупа огромни задължения.Въглищната енергетика и мините са пред фалит. С новия закон ЕС ще ни принудят да ги затворим. Без газ без ток защото дажеда беше готова Белене не може да задоволи потреблението.Вецовете източиха язовирите и със сухия сезон става все по зле.Песимист съм

17

МРЗ 1000 лева

преди 4 години

Интересите на гражданите на България са да се съблюдава чистотата на въздуха, т.е. горенето на въглища и *** определено не е в интерес на нашите съграждани и тяхното здраве. Като членове на ЕС имаме ясни ангажименти по спирането на въглищните централи и постигане на климатична неутралност през 2050 г. Колкото по-рано се преориентираме към възобновяема енергия и спрем да инвестираме в нещо, което ще бъде затворено, толкова по-добре. Възобновяема енергия в комбинация с батерии е бъдещето.

16

Анонимен

преди 4 години

До: номер 11По принцип съм съгласен с твоето мнение, защото инженер Ганев разбира от всичко: И от ядрена енергетика, и от бойни изтребители, и не на последно място и от атомни подводници.Но я ми кажи какво образование трябва да имаш в случая, за да прецениш правилно дизеловите автомобили повече ли замърсяват от ТЕЦ на въглища?Лично съм се возил на парен влак и още помня!

15

Анонимен

преди 4 години

До ЗАЩО ЗАЩОНямало въглища в България ли?А онуй в маришкия басейн какво са?

14

Анонимен

преди 4 години

До софиянецСтава въпрос за ТЕЦове Марица Изток бе плямпало глупаво.

13

софиянец

преди 4 години

Алоооу, другари!Ами фините прахови частици? А?След като дишаме толкова мpъceн въздух, въглищата по-чисти ли са от дизела бе, другарки и другари от ГЕРБ???Я нека другарката Фандъковна да не се крие, ами да излезе и да защити позицията, като ни убеди защо и как дизелът замърсява въздуха повече от въглищата!!!За какво тогава ме скубе с тия данъци?!Ей, шайка бандити управляват държавата, докато ние, честните граждани сме техни изкупителни жертви!

12

House M.D.

преди 4 години

А защо не помислихте за огнярите, когато спряхте парните локомотиви и параходите на твърдо гориво?

11

Анонимен

преди 4 години

Явно тези сайтове са създадени за да си избиват комплексите прости и необразовани хора. Как може да се правиш на специалист по всичко и същевременно си необразован и злобен червен ***. Смешници.

10

Bai Ivan

преди 4 години

А после *** искай чист въздух!

9

Анонимен

преди 4 години

Ужас дишайте изгорели ***

8

ЗАЩО ЗАЩО

преди 4 години

Тази Новина е в подкрепа на мнението че БГ Правителството е Импотенно и Корупирано .Въглища в България НЯМА - ТЕЦ може да гори само Гуми и Найлонови Торбички .В същото време има статистика отчетена от Теменужка Петкова - в България има Инсталирани Мощности във Вид на ВЕИ - Фотоволтаици , Вятърни Перки и ВЕЦ надвишаващи Нуждите на Целия Европейски Съюз и Русия - тоест Европа .Кога Главния Прокурор ще Подхване ВЕЦ , Соларните Паркове на Депутатите ?Плащаме най-скъпия Ток в Европа и Света ?

7

Анонимен

преди 4 години

Национализацията продължава.Защото от държавното най-лесно се краде.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1 Стига с глупостите. Това е било нивото на технология когато са строени. Сега ни трябва стратегия как да ги заменим поетапно. Не е нормално да разчитаме на въглища за винаги.

5

9999999

преди 4 години

До ;-) 3 1 и 3 са американски , тази е българска