38

Трол

преди 4 години

За токова деяние, наказание 5 години минимум и изчистване на района. Първо чисти района, после затвор. И затвора на негова сметка.

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСнимай и пусни в хелпбук сигнал, те ще пратят на когото трябва от общинските власти предполагам. В София се оказва, че Инспектората е самостоятелна единица и е независима от районния кмет. Не знам как е в Пазарджик.

36

Анонимен

преди 4 години

идете и вижте при у-ще д.гачев град пазарджик какво сметище има на двеста метра няма казани за *** в раойна на махалата няма никакви казани скоро там ще има холера правителството тога ще плаче а сега не обръщат внимание на това сметище

35

В

преди 4 години

До И.Б.Ще се радвам, ако ти прилича на колаж, 10 големи чувала и 5 по-малки само *** и шума. Мен сега ме интересува ще се погрижи ли някой за тополата или пак аз да се пробвам, грамадна е, тя се разпада и сама от време на време... Благодаря на хелпбук и днес бг за възможността за обществено обсъждане на този грозен според мен проблем.

34

Анонимен

преди 4 години

35- и ти мислиш, че някой от общината, или от друга държавна структура е метнал ***, НЯКОЙ Е ВЛЯЗЪЛ В КОЛАТА СИ, ОТВОРИЛ Е ПРОЗОРЕЦА И ЕЙ ТАКА Е МЕРАК СИ Е ХВЪРЛИЛ ***, КАТО ПРИБИРА ТОРБИЧКАТА ЗА СЛЕДВАЩОТО МЯТАНЕ НА ОТПАДЪЦИ- ТОВА ГО НАБЛЮДАВАХ- СВИРНАХ МУ, А ТОЙ С КЕФ МИ ПОКАЗА СРЕДЕН.

33

Пенсионер

преди 4 години

До Бръчков 35 Написал си две изречения.Първото не е вярно , но второто е вярно.

32

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 21 Така е. След ВСВ берлинчани излизат на улиците и започват да разчистват отломките от разрушенията Почистват тухлите да ги използват отново и никой не пита кай ще им плати. Сега ясно ли е защо германците са велика нация ?

31

И.Б.

преди 4 години

До 1Думата е "колаж" от colage.

30

Shark

преди 4 години

До 35.Да, със сигурност никой от НС не е отишъл да си хвърли там ***,т.е. нямат пряка вина. Но тази повсеместна бевнаказаност и безстопанственост, за която вината е тяхна,доведе до това състояние. Те надминаха своите учители - комунистите по безстопанственост. И преди 89та си го имаше, но такова нещо никога не е било.

29

sid

преди 4 години

Имаше един художник в Европейския парламент,който беше направил кулаж за всяка държава.Нашата я беше направил като тоалет или още по-грубо ***.Тогава всички скочихме обидени.Излезе обаче,че това е самата истина.Въпреки всичко,ние допуснахме това.Сега няма за какво да ни се извинява този художник.Така я видял страната,така я пресъздал.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Е не... Съмнявам се Бокича или някой от НС да го направил това... Тук който и да е на власт, прасето си остава прасе....

27

Анонимен

преди 4 години

И коя е сраната от заглавието?

26

Анонимен

преди 4 години

Що за българи сте, да търпите всичко това? Управляващите са бандити, които издевателстват със вас!

25

Анонимен

преди 4 години

Еее кво имахме навремето.Имахме народ който го лъжеха 45 години, че всичко е супер.Никаква престъпност - средно по 250 убийства на година.Прекрасен трудовов процес в България - средно по 650 смъртни случая на година при трудови зоплоуки.Чиста природа - Кремиковци, Девня, Химко. Реки в който и жаби не виреят, Искър, Вит...

24

мишо бирочето

преди 4 години

изцепките от последните три четири години с т.нар. италиански боклюк е гавра ама и преди това сами свинехме всичко. колко реки и дерета са пълни със строителни отпадъци, парковете са пълни с пластмаса, задблоковите пространства са сметища не само в шиганските маали. инак италианската мафия събира от десетилетия токсичния боклюк на цяла германия и го загробва в моретата около сардиния, сицилия, сомалия и където намери терени на сушата. кой знае какво са мятали в черно море щом на сушата ни заринаха.

23

Тъпанар

преди 4 години

Направил си правописна грешка на думата "успяхме". Но така си стигнал истината - ос.ра.хме. Или по-правилно май е - проспахме!

22

Анонимен

преди 4 години

Как бе как оспяхме от къде ни дойдоха тия на главата .

21

до до 23

преди 4 години

Кои са тия държави?---------Само два примера ще ти дам, от места които съм посетил:Оман - от пустиня в китна градинка.Тайланд от БЛАТО в приказка.А, ние с неистово настървение превърнахме райската си природа в сметище.

20

До 23

преди 4 години

Кои са тия държави?

19

Анонимен

преди 4 години

Калпави стопани излязохме..., други народи щяха да превърнат тази страна в "райска градина" и да треперят над нея с истинска грижа и любов!!!!А, ние???Ние я превърнахме в ... сметище!