14

Един от Северозапада

преди 4 години

До Наблюдател Споко, колега, скоро и деца няма да можем да правим, ще си ги внасяме отвън, или ще каним майстори да ги правят, натам е тръгнала държавата.Всичко, което погладнаш се скапва, под вещото ръководство на Калинки с купени дипломи, или съвсем без дипломи, но били отпред или отзад на правилния човек....

13

Един от Северозапада

преди 4 години

До Я па я..!Явно не си стъпвал въобще на Радецки, щом говориш така. Там е цялата история около този кораб-наистина реплика на оригинала, който австрийците срязали за скраб, 1922-ра година, след като нашия парламент отказал да го придобие като реликва на много смешна цена.Там ще ти разкажат и за Ботев, и за капитана-Дагоберт Енгландер, набор и учудващо приличащ на Ботев. Енгландер е не по-малко герой от Ботев, но там ще ти разкажат защо.1962 година е възстановен от пионерчетата, събрали средства

12

До въпросче

преди 4 години

До въпросчеДа, поетът просто поискал да се спре, никой не пострадал и те просто слезли. И нека да кажем, че са си платили билетите. :-)

11

Питам

преди 4 години

Защо го бутат с тласкач? Не е ли в движение на самоход ?

10

Елемаг

преди 4 години

До 8 я па:Ама при бай Тошо каква ерекция имахме само а?А сега и шоколада развалиха и всичко :)

9

въпросче

преди 4 години

Това не беше ли австрийският кораб,който е отвлечен от бандата на Христо Ботев? Днес на такива хора им викаме терористи-една група завзема управлението на средството(самолет,кораб,влак и т.н.) и решава къде да отива и къде да спре, без да има значение каква е ЦЕЛТА на групата,колко е "хуманна" тяхната постъпка. Само аз ли разчитам така нещата или когато стане въпрос за "нашите" правилата за терористични актове не важат?!?

8

Я па я..!

преди 4 години

До Елемаг 7 А едно време ква държава бешеее ! Ум да ти зайде.Един шлеп го мъчат толкова години и ни лъжат че е Радецки.

7

Елемаг

преди 4 години

То вижте и на последната снимка ,кои са Капитана и матросите...Взели дали...Да,това ни е държавата в момента.

6

Fallschirmspringer

преди 4 години

"В края на 2019 г. "Параход Радецки" беше провлечен до град Браила, Румъния, където успешно се осъществи първата част от плановия преглед и ремонт"" Щеше да е смешно ,ако не беше жалко и трагично.Могли сме да построим "Радецки" през далечната 1966 , а сега след 30 години демократични и нелиберални промяни не можем да го ремонтираме.ПРосто това е една преставителна извадка на цялостната разруха обхванала страната

5

Анонимен

преди 4 години

До 5Демек с такива като теб......Аз нямам нужда от Ботев защото не съм на лаййняярийска територия! На който му трябва да си го търси! Ботев обаче отдавна не е балама че да се жертва за гуввннярриссти ближещи червени ***!

4

До 4

преди 4 години

Демек с такива като теб

3

Анонимен

преди 4 години

donchev i karayancheva, sto za bg darjavna korumpirana adminustracia ima rbg, ako dosega republikanskite darjavni bg slujbi v rbg ne sa si pomagali s barz i navremenen obmen na darjavna info i ne sa si satrudnichili, ta edva v 21 vek e nujno da ima asociacii na bg slujiteli i bg slujitelki s dalgi lakirani shareni nokti?! kakvo sa pravili do dnes bg prokurori i bg sadii, samo na kojeni korumpirani bg divani i kresla li sa lejali?! ili cial den si lakirvali nokti i kipreli s zlatni prasteni?!

2

Наблюдател

преди 4 години

Ей, един ремонт на кораб не можем вече сами да направим . Пращаме го в Румъния, държавата ни е на умирачка за съжаление.

1

Анонимен

преди 4 години

Ботев там ли ще е с четата си.Времената са такива че Ботев отново е нужен на България.