9

Анонимен

преди 4 години

Амбициозна кифлофльорца с претенции.

8

Анонимен

преди 4 години

"Exo works със сигурност няма да съществува след 10 години"Много им даде. 5 е по-реалистично.

7

Анонимен

преди 4 години

Щото па тая е толкова умна че мозък и извира от ушите чак. Ама не сив, а бял.

6

Става за....

преди 4 години

Поредната наточена "бизнесменка", която не разбира от нищо, но е надъхана, че е следващия Стив Джобс. Като се появят малко бръчки и натрупа телесна маса, отива в 10-та глуха и толкова.

5

Баровеца-СФ

преди 4 години

Ето примерно Виваком може да се каже-доставчик на дигитални услуги ! Дългогодишен абонат съм и плащам трицифрена сума месечно за "семеиният "си пакет услуги и напоследък се случва да не откликват за сривовете им на оптичните услуги и като им пусна мейл ,че ще прекратявам договори поради предоставяна от тях некачественс услуга,те като ощипани ми цитират законови нотки от догора ми ,но поне откликват и пращат техници! Само натиск тук там трябва иначе те правят на *** в БГ! Остахме в БГ и така..

4

Пийте кафе, моля

преди 4 години

Събудете се най-после, разтъркайте си очите и гледайте в екрана, докато тормозите клавиатурата. Как успяхте да скалъпите безсмислицата "експонационални компании" от не особено популярния израз exponential companies? Изобщо ли не се стряскате от собствената си мърльовщина? Защо ли питам, като отговорът е ясен отдавна.

3

майорски

преди 4 години

не разбрах какво казала тая ....дигитализацията съществував отпреди 50 години...и се развива всеки ден........и изобщо коя е тази ? и това че в борда на някаква фирма ... откъде на къде ще ми говори за световна икономика ...и за бъдещето ...Боже какви пророци се навъдиха само .....

2

Анонимен

преди 4 години

Exo works със сигурност няма да съществува след 10 години

1

Анонимен

преди 4 години

Поредната куха лейка с големи претенции - какво общо имат "летящи коли" с дигитализацията!?