197

Анонимен

преди 4 години

Всичко грозно излиза наяве. Водата ни се скрива. Май Онзи отгоре ни дава последен шанс да изчистим тинята и да започнем на чисто.

196

Koly kucia

преди 4 години

Такето ще ги смаже.Давай Таке,кефиш ме яко

195

АнонимеН

преди 4 години

ТО ЧЕРЕПА АКО НЕ ТЕ ОКРАДЕ, ИЗЛЪЖИ И ИЗМАМИ НЕМА ДА Е ЧЕРЕПА!!!ЗА БУДА, ЧЕРЕПА И ОЧИТЕ НЕ Е НУЖНА НИТО ПРОКУРАТУРА НИТО СЪД ТЕ СА ВИНОВНИ ПО ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ КОИТО ИМ СЕ ПОВДИГНАТ И ТОВА САМО НА СЛАБОУМНИ НЕ Е ЯСНО!

194

Анонимен

преди 4 години

комунистически отпадак

193

Анонимен

преди 4 години

Нещастни завистливци! Българи.

192

Анонимен

преди 4 години

много неприятна личност..дано не излезе дълго от арестите

191

Анонимен

преди 4 години

това недоразумение на снимката с този гаден поглед е направо за разтрел !!!

190

неразбрал

преди 4 години

Кой беше начело на държавата през последните 7-8 години ,когато Божков е спестил тези 500млн.?Кой е бил финансов министър и шеф на комисията по хазарта?Кой ги е назначил тези последните?Тези тримата плюс Божков ,не са ли ОПГ и защо тримата не са в ареста?

189

ФЕЙК ЛОТ БИЛЕТИ

преди 4 години

Я РАСЛЕДВАЙТЕ КОЛКО СА РЕАЛНИТЕ ПЕЧЕЛИВШИ КОИТО ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА..............................???????????????????/МНОГО ПРОТИВЕН ТИП :-((((((((((((((((((((((((((ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕтака че...! Българино не бягай в другите ДържавиА ВЗИМАЙ ТОЯГАТА И ПРЕД /НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ/ !!!!!!!!!!!!

188

weiss

преди 4 години

До aa1830 защото т.н. прокуратура е бухалка, защото използва мярката за неотклонение като репресия, защото ще лежи до две години в следствения арест без да е виновен, за да осъди после страната за мижави пари, които ще платиш ти. Ама това не беше ли риторичен въпрос?

187

weiss

преди 4 години

Нищо не си разбрал, стоящ, апелирам само да се спазва закона. а той се нарушава от овластените да го прилагат. С нарушенията на закона не се води борба чрез закононарушения, иначе нищо няма смисъл. Престъпници не се обявяват по тв без съд и присъда, това е линч или революционен трибунал. Това не е спор на фенове за един или друг отбор, а жизнено важен въпрос, и ако ти наистина мислиш (а сигурно е така) , че тук целта оправдава средствата, нещо много ти липсва- дори ако не усещаш липсата му.

186

МВР

преди 4 години

взехме паричките на ветко и и хвърлихме в затвора-някой да е чул нещо за тях ? там ще си изсухнат-взехме паричките на ония другия-някой да е чул нещо за него-там ще си изгние-и на този ще вземем паричките,ама го изпуснахме -сега до живот очите ще гледат пред мен,зад мен-кривогледаи ще станат-тоя череп ли е къв е -мина целия преход без атентат срещу него-половината ще ги избие-а дано

185

ПроСоТо

преди 4 години

до 215изобщо не е грозен!..напротив,има вид на разумен,спокоен и уравновесен човек...а ако търсиш "фейс",от който да ти се свие стомаха-виж тоя на гешеф!па виж и фейса на "премиерина"-тлъсти бузи,чене на питбул,чело на новородено,туловище на бизон..Поглед-на изтърван..

184

Анонимен

преди 4 години

Божков няма къде да ходи, освен във великата страна.

183

Христо

преди 4 години

Напълно съм съгласен с 219. В момента собствениците на частни пенсионни фондове ударно ги прехвърлят на чужденци, най- вече на "Алианц". Така, че "Съгласие", "Доверие" " Бъдеще" и други ЧПФ няма да изплатят и стотинка .

182

Анонимен

преди 4 години

Божков не се оказа далновиден играч. Всички, които имаха поне малко акъл в България и не бяха толкова алчни още при първите симптоми за натиск продадоха бизнеса си на чужденци от солидни държави. Сигурно не взеха онова, което искаха като пари но все пак по-добре малко отколкото нищо.Цяла България знае кои са грабливите ненаситници и свинските им физиономии. Те българин могат да ударят и да му изземат бизнеса, но с чужденците е толкова лесно,защото ще се берат ядове на държавно ниво.

181

Въпросчо

преди 4 години

А кой го предупреди ,и неги , и неговите дружки , че предстои задържане??? Толкова ли е пробита системата??? Значи можем спокойно да считаме , че при евентуална чужда намеса, властта веднага се продава на завоевателя ??????? Така сме паднали и 500 г.сме стояли под турско робство !!!

180

ноВИНА???

преди 4 години

А снахата на черепа е дъщеря на ....? СлучаЕност?НеМисла!

179

Анонимен

преди 4 години

214- КО КАЗВАШ ЧИ МАГУРАТА С ПУРАТА, ДЕТУ НЕ ДЪЛЖИ НИТО СТИНКЪ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА Е МАЛКОТО ДЪРЖАВНОСТ В ДЪРЖАВАТА- Е ДА Я ЗАКРИВАМЕ, АКО ТЕ ТАКИВА КАТО ТОЯ Е ДЪРЖАВНОСТТА В ДЪРЖАВАТА.

178

Анонимен

преди 4 години

ама много грозен бе..че и дребен.