12

Анонимен

преди 4 години

болно време

11

българин

преди 4 години

Ех божеее..Ненормално време,ненормална "демокрация" "побългаярена" от власт имащите"! При положение,Че много държави от бившият соц които помним.Станаха Истински демократични държави.А ние се напъваме ли напъваме да ги "стигнем"! Ами няма как с "Един кон първенец" с години! -:)

10

Анонимен

преди 4 години

Лошо, лошо, даже прирорадата се гаври с Перник. Винкели, вода няма да видите. За Великден къпането си го отложете евентуално за Коледа. А от Белмекен вода ще видите точно никога. Мерси. И марш.

9

баси

преди 4 години

От Герб всичко може да се очаква!Пък от БСП да не говорим!

8

Анонимен

преди 4 години

Аз зима си имам. Когато искам Зима си пускам записи на видео стената от Алпите където бях със семейството си преди две години. Пускам климатика на минис 10 обличам зимния екип и зимата превзема хола. Зимите които бяха вече ще ги гледате само на картинки и записи.

7

Карлсон от покрива

преди 4 години

До !!!???!!!Питай старило и патило за климат!! Откота са въведени климатичните измервания в България - 100 тина години! За миниледников перид през 13-14 век в Европа да си чул ?За периодични промени в климата през хилядолетия и за колко дълъг времеви период! А бре, четете бре ..!

6

Анонимен

преди 4 години

ТОВА НИЩО НЕ Е ,СЛУЧВАЛО СЕ Е ТОПЛА,МЕКА ЗИМА,БЕЗ СНЯГ НО СТУДЕНО ЛЯТО,И СТУД ПОСРЕД ЛЯТО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО И ТОВА БИХ ПРИЕЛ КАТО НЯКАКВИ КЛИМАТИНИ ПРОМЕНИ.

5

Discovery

преди 4 години

До До Discovery:"Пиле", кой ти говори за Грета и подобни... И за твое съжаление е точно man-made, но ти е по-лесно да си мислиш, че не е. Не ми се и спори да ти обяснявам, щом до сега не си го схванал и разбрал съмнявам се да го схванеш и разбереш скоро... успех

4

Анонимен

преди 4 години

До DiscoveryНе бе пиле, не е конспирация, но и не е man-made. Циклична е природата, но лапета като Гретето и феновете й си въобразяват, че за първи път Земята преживява затопляне.

3

Discovery

преди 4 години

До !!!???!!!Обясни го на хората, които все още мислят, че глобалното затопляне е няква конспирация, за да се точат едни пари. И разбира се доводът им е такъв, че пък на някои места ставало по-студено. Ами това е ефекта от цялостното затопляне, че климатът се променя сериозно и рязко...

2

!!!???!!!

преди 4 години

Епа аз не знам как да го разбирам това Нека не говорим за температурни рекорди, ама ако в средата на зимата температурата ти е 22 - 28 градуса тоо май май или се намираш некъде у сахара или некъде по тия или около тия земи или нещо май май не е така както требе да е! И пак да кажа не говорим за температурни рекорди само казваме че температурата посред зима е 28 градуса!!!??

1

Жоро

преди 4 години

Съсипаха я тая държава!!!