22

?

преди 4 години

До 20-ти : Абе ти да не работиш в БДЖ?

21

Баровеца-СФ

преди 4 години

Полудяха всички май ,:) Те цените си растят от известно време! Какво ще вдигат още ли!?!? Ами тогава нека ние потребителите се организираме и примерно за седмица,ако можем и повече да не купуваме определен продукт /примерно месо пилешко/ ,другата седмица пък не купуваме /примерно сладкарски изделия/и така да видим как ще продават в годност те продуктите си!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Нищо не замислят алчните търговци, те изобщо не мислят и всеки ден вдигат цените. За здраве да си харчат ограбените сиромашки пари.

19

Анонимен

преди 4 години

Преди 8 години доходът ми беше приблизително 2 300 лв и се чувствах почти богаташ.Сега доходът ми е приблизителн 3 200 лв,не се чувствам богат и не мога да си позволя по-висок стандарт отпреди 8 години!

18

Бай Иван

преди 4 години

От началото на годината митата за доста стоки извън Ес са вдигнаха в пъти ,справка борсите в Илиянци и Димитровград и това неминуемо ще се отрази на цените на дребно .

17

На пазар

преди 4 години

Ах, тези лоши търговци на дребно.Всичко е в разцвет и от стабилно по-стабилно, а те клатят държавата.Къде по-сладко е да те ограбва държавата.

16

Св

преди 4 години

Въпроса не е за скръндзавене. Напротив, купувам но по - едри неща. Например сменям работа - сменям апартамента си по - наблизо на пешеходно разстояние. Стария пускам под наем. Не ми трябва кола. Спестените от колата пари, давам за качествени екскурзии със самолет. Миналата година ходихме и до Китай, май скоро няма да се ходи :). Въпрос на принципи. Убедете ме да ям чипс, вафли "натурални" сокове скъпи колбаси и да се чувствам добре??? От 10 год нямам един кариес, а бях редовен клиент преди ...

15

kirasirrav

преди 4 години

абе какви ги пишат тия? че те всяка седмица ги вдигат, по няколко пъти на ден ходя по магазините наблизо, и при всяка доставка стоката идва с по-висока цена, отделно дето фирмите доставчици си слагат отгоре за превоза, сега като паднаха цени на горива заради грипа един експерт вика: ,,ама то не може толкова бързо да паднат и у нас" а иначе ги вдигат предварително даже, при някоя неблагоприятна новина

14

Анонимен

преди 4 години

Какво значи повишение на цените готвят търговците на дребно?От няколко месеца цените се повишават ежедневно,като някои са стигнали и до 50%.Само който не пазарува,той не знае.

13

Анонимен

преди 4 години

до 8 СвЕдно време в началото на демокрацията имаше един от властта дето с вдигането на цените призоваваше:''За бога братя не купувайте''Ето минаха години и имал последовател!*** да му оставиш цвете на гроба.Ох ама те и цветята поскъпнахааа....

12

До св

преди 4 години

Похвално, аз също нямам автомобил, преди работих на място с удобен транспор, а на новата си работа съм се уговорил с един колега, плащам му 50 кинта на месец и хем той не се разкарва с празна кола, хем на мен ми е по-евтино

11

Анонимен

преди 4 години

Епа минималната заплата скочи, с нея и осигуровките, имам 4 служителя, сега хем трябва да им плащам повече, хем и за осигуровки ще трябват. Естествено че ще вдигна цените. А ако някои си мисли че съм благотворителна организация и ще си намаля от печалбата, вместо много акъл да дава да започва бизнес. Щото ако реша и затворя тоя бизнес 4 работни места заминават, и доста данъци и осигуровки.

10

Анонимен

преди 4 години

не ме интересувате че се крият зад заглавието министерството вече е всеедно убихте ни а със това увеличение ще до убивате които са останали живи калпаво крадливо правителство.и пак ще ревете че бг остана без людна като вичета новините дали ще се върна в бг не съм първият и последният

9

Анонимен

преди 4 години

До СвБраво на теб ! Гордея се !

8

Св

преди 4 години

От 10 години си следя стриктно бюджета. Средно с по 500 лв./год ми намаляват разходите. Всичко което се повишава за мен е вредно. Вдига се цената на бензина. Спрях колата. Вдигна се застаховката - продадох я. Вдигат се колбаси, цигари алкохол, захарни изделия-спрях ги. Вдига се ток-купих си нови уреди. В резултат-повече движение, по-здравословно хранене за мен и семейството и от 10 год. не сме ходили на лекар, зъболекар-само прегледи. В аптека не съм влизал от 2-3 год. Още по - евтино.

7

Коломбо

преди 4 години

До: номер 2Сам се издаде!От миналата година си в Ирландия и говориш за нея като за "там"?Мечтай си!

6

Анонимен

преди 4 години

От три месеца цените назад цените все се повишават о още ли? Няма да им вече кой да купува освен привелигированите . Матряла какво ще прави? вода нема, храна пак, въздух мръсен.

5

Анонимен

преди 4 години

Мръсни търговци, те са виновни.

4

Анонимен

преди 4 години

До Народ от овцекакво означава Еми?

3

Анонимен

преди 4 години

А защо?Нали сме остров на икономическата, банковата и политическа стабилност в Европа?