27

1

преди 4 години

за българите разбрахме,трапезни ми войводо,но за спестяванията на агент-иван,сигурно има опастност,защото той има доста спестявания,а българите,нямат,пари за хляб,камо спестявания.

26

Анонимен

преди 4 години

От ВМРО убедени: Няма опасност за спестяванията на българите, ще им приберем парите на по сигурно място. В нашите банкови смтки.

25

Анонимен

преди 4 години

ами да не съм го пуснал аз да управлява и монополизира хазарта. Боко е 10г. на власт, през които допусна това да се случи. Състоянието на бст е такова, заради очевадните измами и манипулации. Колкото до предният - да обедняли сме, що не съпоставиш цените на био зеленчуци, месо, консерви към сегашната си заплата и цените от едно време?

24

Анонимен

преди 4 години

Ц,рвули,обедняхте ли като влязохте в ЕС ? М ?2000год-мин.работна заплата 75лв при 1л А95-1.17лв;2006год мин.раб.зап.160лв при 1л А95 2.50лв.Проверете статистикста и за тока.Преди 10 години ти трябваха 2 заплати за пералня.Сега как е бе,изм?кяри долни -с 1/3 от заплатата си купуваш този уред? А дрехите да не говорим,че поевтиняха,заедно с разходите за строителство и всякаква техника,докато заплатите се покачиха.Няма безработица и се чувства финансова сигурност.Да,има разбира се още да се желае.

23

Kiorsufra

преди 4 години

Platenite kluikari otnovo po4naha da drankat kakvoto im narediat ot GROB.Hora misleti s glavite si ,sled niakolko meseca ima isbori.

22

Значи

преди 4 години

Щом тескере патреотите го казват,значи е точно наобратното.

21

До 20

преди 4 години

Аха, ще стане друг път. *** все пак ще стане - сега хляб 1 лев, после 1 евро.

20

Анонимен

преди 4 години

До ЕдинГласувал си на избори за тия депутати и те решават от твое име Ако не си гласувал пък изобщо нямаш право да мрънкаш по форумите

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20 Глупости си писал

18

Анонимен

преди 4 години

ще ви повярваме ако след въвеждането на еврото направите заплатите и пенсиите да кажем взимамал съм 300 лева сега става 300 евро взимал съм заплата 1200 лева сега става 1200евро ето това е пътят БЪЛГАРИЯ донякъде да се доближи до европеиските стандарти направите ли го това народът ще повярва във вас ище ви благославя

17

До Един

преди 4 години

Това го е казал и Петко Славейков още преди век, но тъпите ни кратуни не го проумяват! Той е казал -"всичко което се прави за народа, но без народа е противозаконно"! Какво се направи за народа през последните 30 години, някой попита ли какво иска народа? Насила ни натрапиха оня дъртак-който без да пита някого ни навря в ЕС. Без да пита някого - онова еврейче Пасито ни навря в НАТО. Без да ни пита някой, продажници продадоха България, сега сме чужда територия- американска. И с еврото ще е така!

16

Един

преди 4 години

"Това било решението, ако сме решили да влезем в Еврозоната" - аз нищо такова не съм решавал. Не съм давал и на друг да решава от мое име. Кво правим тогава? Всяко решение, което някой вземе от мое име, без да има позволението ми, е нелегитимно.

15

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Пак розови очила. Има поговорка ...мъжко дупе веднъж се ...е. Или за лъжливото овчарче.Поредната далавера на власт имащите. Длъжни са да слушат, щом получават комисионни. НАРОДЕ, опомни се най-после !!!

14

Анонимен

преди 4 години

Русофилите нямат спестявания. От какво тогава се плашат?

13

Анонимен

преди 4 години

Като знам Сабанов какъв финансист е и колко разбира... мисля, че отдавна му е време да се прибира в Силистра..

12

Щом тарикатите си

преди 4 години

държат парите в евро, очаквайте изненада! Истината е в обратното на това което се чува от ГЕРБ и сие!

11

ООООХ...

преди 4 години

не вярвайте на вмро те какво ли не обещаваха за да влязат в парламента нещо от това да е изпълнено???????????

10

Нали са си комунисти

преди 4 години

Навремето точно така постъпваха, първо пускат слух, че няма да се вдигат цените, и след седмица ги вдигаха. И Иван Костов така ни прецака, накара хората да си декларират имуществото, уж само за статистика, а после вдигнаха данъците на имотите. Сега с еврото ще стане същото, уж курса няма да се промени, но вече се чува едно евро за 5 лв. Утре като го въведат няма да пием и студена вода, защото и нея я няма вече! Преживя си овцата в кошарата и не й пука, че яко я доят, нали си е овца!?

9

Агент Гибс

преди 4 години

Истината е , че при преминаване към еврото ще има не малка инфлация от закръгляването на цените , както се е случило в други държави , а да не говорим , че е сигурна промяната в курса на лева ! Само ни будалкат , че това не е така ! Факт е , че почти всички бивши соц.страни си пазят валутите.

8

Анонимен

преди 4 години

Абе те навремето като влизахме в ЕС пак така бяха гласували в Народното Събрание какво да се договаря Кунева и накрая им подписа да спрем два блока на АЕЦ ''Козлодуй''.Сега пак уж има гласувано курса да е такъв,ама какво пречи да им подпишат за 1 евро=4,00лв?За Кунева нямаше никакви последици.Какво е един министър на финансите и един шеф на БНБ?Ето Божков давал по 10 000лв на ден и 5 години никой не го закачаше.Далавера е някой да изкупи държавния резерв на БНБ на 2 лв и да ни го продаде на 4 лв