138

Боби

преди 4 години

До Джеймс Ставридис"Да бе РПГ 7,,то за тоеа е и направено...Но аз ще те разбия на парчета, много преди да имаш РПГ...100 МЕТРА. :))))"ЕХ ДИВАННИ ЕКСПЕРТЕРПГ-7 има грубо 3 вида Кумулативни боеприпаси 60;70;80 години стрелящи без със оптически прицел на(зависи от масата на боеприпаса) 600/400; 400/200; 200/100м като последните от 80 години освен най-най-модерните версии на танковете пробиват всеки танк от всякъде зад динамична броняДа не говорим за по-модерните им братовчеди РПГ-28/29/30/32

137

До Джеймс Ставридис

преди 4 години

Пич не забравяй, че гърка няма сърце (котенцо сте)генетично му е заложено да поема българския шпек отзад , а традициите са за това за да ги спазваме. Вие се насирате всеки път Ердоган като пръдне , да не би да ви взима островите. В България 2000танка ако бъдат ъпгрейднати тези леопарди няма да могат да излязат от поделенията си..***

136

Джеймс Ставридис

преди 4 години

Да бе РПГ 7,,то за тоеа е и направено...Но аз ще те разбия на парчета, много преди да имаш РПГ...100 МЕТРА. :))))ЛЕО 2 = 3 КМ !!...ААА, ще кажеш :: пускам на РАМБО с на рамо РПГ-то....НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ....САМОТЕН РАМБО ДА ОЖИВЕЕ 3 КМ , И ДА НЕ БЪДЕ УБИТ ОТ КАРТЕКА НА ТАНКА !!НЯМА !

135

Боби

преди 4 години

До Така е .."Изглежда примамливо. Въпроса е дали имаме още "платформи " танкове , на които да се монтират модерни куполи. Нали ги подарихме на Македония , а те ги нарязаха"На Макетата дадохме последните Т-55Сега в България има само Т-72 и може би някакви Т-55/62 шасита с монтирани спец или инженерни системи. Всичко по-старо беше продадено или харизано.

134

Боби

преди 4 години

До Джеймс СтавридисЕх Диванни ЕкспертеЕто ще ти съобщя един много интересен факт. С кое оръжие са свалени най-много хеликоптери целокупно в света естествено след едрокалибрената зенитна картечница 12.7/14.5ммЩе кажеш ПЗРК - Да ама не!Най-обикновените РПГ-7 и техните малко по-модерни братовчеди с еднократно действие произвеждани масово във всички страни!Освен ако танка не стува 8-10$ милиона и не е оборудван със всички екстри РПГ-7 с граната от 60 години на миналия век е опасна за танка!

133

Така е ..

преди 4 години

Изглежда примамливо. Въпроса е дали имаме още "платформи " танкове , на които да се монтират модерни куполи. Нали ги подарихме на Македония , а те ги нарязаха.

132

Джеймс Ставридис

преди 4 години

ГЪРЦИЯ ИМА 300 ТАНКА ХЕЛЛЕС 2 ЛЕО 2 , И 500 ТАНКА ЛЕОПАРД 1 .ГЪРЖИЯ ИМА 1000 БРОЯ РАКЕТИ ''ДЖАВЕЛИН'' , И 5000 ФРЕНСКИ АНТИ-ТРАНК РАКЕТИ 'КЕРГЕЛЕН''.ПАК ЩЕ ВИ СЧУПИМ ГЛАВИТЕ ..по 200 умножено .

131

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Ракетите Спайк могат да се изтрелят от закрита огнена позиция и танк до 25 км няма шанс"Да но това са супер спец версии и версиите с въздушен старт - за хеликоптери, дронове и самолети!Версията за БТР/БМП е с обсег 5500м като да има си всички екстри за които се сетиш.

130

Анонимен

преди 4 години

Ракетите Спайк могат да се изтрелят от закрита огнена позиция и танк до 25 км няма шанс

129

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Т-72 има 125мм уръдие със 7,62мм каратечница, и 14,5мм каратечница. Тея искат да го заменят с купол който има само една 7,62мм каратечница и на това му въкат "ъпгрейд"?"Имаме Т-72А/М - тези танкове са просто стари и нямат съвременни управляеми боеприпаси.30мм Оръдие Бушмастър е най-доброто 30мм автоматично оръдие в света. Наследник е на оръдието на самолета А-10 - който е разработван за танкоубиец.Да оръдието танк няма да пробие челно, но от зад и от страни определено да.

128

Анонимен

преди 4 години

Супер са машините, големи разбирачи сте всички.

127

Боби

преди 4 години

Така относно модернизиране на Т-72 с подобен купол - евалаОтносно поръчване на КОЛЕСНИ БТР/БМП с такъв купол и/или за БТР с дистанционна картечна установка - ОПРЕДЕЛЕНО НЕЗначи 1/3 от територията на страната ни са планини. Колесните БТР/БМП са евтини в експлоатация по-евтини са като цяло но горе в планината както се казва да спука гума и до там. А на кален единичен коларски път колесна БТР/БМП практически не може да се обърне и да се върне...Трябват ни БТР/БМП с вериги!!!

126

Жълтите павета

преди 4 години

Това не стреля, а плюе. Тази машина няма нищо общо с танк, а е смешен БТР. Къде са 100-110 мм и къде са 30 мм. Пълни глупости. Явно ни ги налагат. Като влезе османската войска нищо няма да а я спре.

125

Жълтите павета

преди 4 години

Това не стреля, а плюе. Тази машина няма значение а бъде танк, а смешен БТР. Къде са 100-110 лв и къде са 30 лв. Пълни глупости. Явно ни ги налагат. Като влезе османската войска нищо няма да а я спре.

124

Анонимен

преди 4 години

Къде е уловката и в какво ще бъдем измамени?

123

Анонимен

преди 4 години

Ивицата Газа я използват за полигон.

122

Премиер Попов

преди 4 години

Еее, щом дрогарят Маймон лъжлив и миризлив евреин пустинята Негев казва.....значи е така. Нищо че у суратя мяза на оня швабски скат порноактьор с обици и на двете уши от WC телекенеф шоп.За бога братя, купувайте.

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Не помня кравари да са ни писали наще закони"Ми нищо не помния значи. Аз помня дестки пъти когато боко прави някакво изказване, поле го викат по спешност в американското послство и си сменя позицията на 180 градуса. Помня и цветната революция от 96-та. Скачахме да не сме червени а костов се разкарваше напред назад с едни куфарчета до посолството и обратно.

120

Анонимен

преди 4 години

Пак ще крадат парите на данъкоплатците. Не се ли наядохаха преялите. Нищо не може да отнесете от този свят алчни народни изедници.

119

Анонимен

преди 4 години

Тая смешна трошка на клипчето даже едно БМП ше я напрви на кайма. Да не говорим за танк. Това реално е като БТР но с по-висок профил и по-слабо въоражение.