139

И.Б.

преди 4 години

От вътрешността на къщата най-много ми харесват просторните помещения и големите прозорци. Що сеотнася до обзавеждането, вкусът е чисто български.Това не е перстъпление.

138

Анонимен

преди 4 години

А дали някой знае къде е колекцията от произведения на изкуството, която беше иззета от КТБ?Същото ще стане и с тази колекция, ще иде в правилните ръчички.

137

Анонимен

преди 4 години

Уникално грозни картини. Заслужава да го арестуват само заради лошия му вкус.

136

bora

преди 4 години

не че Бошката е цвете ама Гешефта тотално изкокорига. Прукорор завършил Симеоново само милиционерски номера може да ти върти. Според мен само президента може да му го набута на него, на двамата дебели о на почетния председател иначе кенефчето дето му викаме държава съвсем ще изчезне

135

Анонимен

преди 4 години

Васил Божков със сигурност има много грехове, но действията на прокуратурата под ръководството на Гешев е пладнешки обир.

134

Естет

преди 4 години

Картините и склуптурите са егати кича, че и обзавеждането на "двореца" - кожени кресла и ... гредоред на тавана. Ceянин и култура - пази боже.

133

ники

преди 4 години

Това за тартора на иманярството са пълни глупости. Тартора на иманярството в България беше Божидар Димитров и всичко минаваше през него. Стига сте му приписвали някакви неща, които не е правил.

132

Анонимен

преди 4 години

Преди време един иманяр беше казал че Божков е тартора на иманярството в България , всичко което намерят минава първо през неговите ръце , ако не чу хареса , в чужбина , ако му хареса в имот под чуждо име под гаража

131

читател

преди 4 години

Уважавам колекционерството,то е една човешка страст,която заслужава адмирации.

130

От бореца

преди 4 години

Горкият ***, а картината с черепа автопортрет ли е нещо ?!?!?!

129

Анонимен

преди 4 години

пропаднала държава с тотално безмозъчна властова система !

128

Дзъ

преди 4 години

За Божков и децата са чували от години... по-тъжното е че държавата е изгнила от корупция

127

пияница мистик

преди 4 години

Ауууу тоя Божков какъв е ***. Дървена ламперия, модерна '80-те години, хората така си правеха мазетата, да пият в тях. Наричаха ги "битова механа". Върху 30 см теракотените плочки килим и отгоре меча кожа. Пълна лудница бате :)))

126

hmn

преди 4 години

доста повече стил и вкус от бананеви...

125

Анонимен

преди 4 години

ако до всяка пура или доллар поставиш удвоително огледало с това нито пърите, нито парите ще станат двойно повече...цитат от Винету, 68 стр, втори параграф, алинея 22, 4-то изречение.Ски народе утре ще подкарат към концлагера огледал майсторите защото огледалата им удвоявали само два пъти и за това им викали два пътно удвояващи огледала без раздвояване на биологичния обект

124

Анонимен

преди 4 години

Многото пари май вземат повече отколкото дават. Освен картините и мястото на дома, не си е позволил много. Има нещо спартанско, не е мутро-барока на новобогаташите. Като се замислиш какво ти трябва - малко уют, любов, разбиране, приятел, вярната компания, хубаво питие, приятен разговор, небе със звезди, детски смях...беден не става да си , ама и милярдер не ти е нужно.

123

Анонимен

преди 4 години

Може ,да сте сигурни ,че политиците ни живеят в по-голямо охолство от уж най-богатият българин.С тези снимки властимащите си вкараха страхотен автогол!

122

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата действа като червените банди в Русия по време на революцията ,когато влизат по домовете и грабят от богаташите без съд и присъда!Всичко е театрална постановка , българина, да се радва,че се взема от богатите!Само ,че сега е 21век и сме в ЕС,и Божков може ,да осъди държавата за действията на прокуратурата!

121

Анонимен

преди 4 години

Тоя черепа *** стиснатия ,още не е сменил мебелите от бай тошово време още хаха

120

до прокоратурата

преди 4 години

Представлявате НРБ и не е редно да се слиза до това ниво да се показват тези снимки по медиите. Скоро какво да очакваме - чорапи, хавлии, долни *** ли...Нивото е на махленска разправа. Респект към институциите не се печели така. Печели се със стегнати доказателства и ефективни и справедливи присъди, което и очакваме вече 30 години. Не театър с клюкарски снимки.