14

Анонимен

преди 4 години

Аз да ви уточня Нее било на паркинг за търове а на колона с търове а шофоря на тира имал кавга с колега и изведнъж излязъл на платното за движение с излизането е и удара на младия шофьор С една дума злополука е преди да знаете защо коментирате

13

Анонимен

преди 4 години

ТИР б.Тошо Изнеше Родината

12

mihni

преди 4 години

Който е пътувал посока Турция, знаи чи преди КПП-то винаги има големи опашки от тов. автомобили, и постоянно има шофъори които сноват, покрай камионити, а някой даже си сядат до камиона да се хранят. Кой от ляво кой от дясно в зависимост от коя страно му е сандъка с котлона и провизийте. Затова очите на 4 и внимателно. .

11

избирател

преди 4 години

От друга страна,така и не разбрахте,че "TIR" е вид документ,/лиценз.../ТРАНЗИТНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ РЕПУБЛИКАТА!!!И последно Павле,загиналия,на паркинг ли е бил или на платното за движение?!Защото в заглавието твърдиш едното,а в статията другото!!!

10

Ша ва плющя, ама

преди 4 години

Аз ако съм чужденец на TIR, то вие имате буквите за кода на сакрилек.

9

избирател

преди 4 години

НищУ нИ рЪзбрах *** заглавиетУ....Ми то няма нищо общо със статията бе ейиииииии.....С брадва ли,с нож ли,с мачете ли го е убил?!Жалко е наистина и за двамата,но иде реч за нещастен случай,при ПТП.Нека поясня за Dnes.bg!!!ПТП е пътно транспортно произшествие!

8

пояснение

преди 4 години

Чужденец на ТИР значи Павел на Гълъб

7

Леле

преди 4 години

Поздравявам екипа на днес.бг за това главозамаятелно заглавие. Все си казвам: По- неграмотни няма как да станат- и всеки ден ме опровергават. Респект! Тук поставям сърчице.

6

Анонимен

преди 4 години

Да ви имам заглавията, неграмотни подобия на журналисти.... Какво значи уби? Какви са обстоятелствата? Какво е търсил на платното до тира? Може и да е виновно момчето може и да не е. Докато не се установи вина заглавието ви трябва да е "Мъж загина след като беше блъснат от автомобил на тир паркинг".

5

Само питам

преди 4 години

"Управляваната от 21-годишен жител на община Котел кола е ударила 62-годишен чужденец"Тоз 21-годишния от Котел не е ли и той чужденец от Швеция?

4

кв. Хладилника, Сф

преди 4 години

Днеска ми се залепи на бронята една църна ромка с Яуди А6, сиво комби. Без фарове, слушаше музика и щракаше с пръсти. Изглеждаше като надрусана, отвратителна работа. Пуснах я напред да не ми направи някоя беля.

3

Анонимен

преди 4 години

в заглавието се говори за ТИР паркинг, а в статията че камиона е бил спрял на платното?

2

Анонимен

преди 4 години

Всеки де*генерат с книжка. Не може да мисли, не може да говори, но кара кола.

1

Анонимен

преди 4 години

Жител на община Котел, вероятно означава градешки хасматик с кхнижкхъ.