35

Икономист

преди 4 години

Ще си позволя да коригирам заглавието. Разговаряха не Борисов и Конте, а преводачите им. Все пак, първият не знае италиански, а втория български. Важното е, че и двамата са премиери на европейски държави.

34

venix

преди 4 години

Борисов, *** за зеле не става от тебе!

33

Анонимен

преди 4 години

Италианците в някои отношения са по-зле от нас. Лежат на каквото им е останало от Римската империя и оттам нататък са на кота нула.

32

Анонимен

преди 4 години

ама Баце сега защо се среща с италианеца...от него ли ще взима идеи как се управлява. те тия нямат едно правителство за 4-5 години да е изкарало мандат, южната им част е бетер северозапада. Те са се научили как да искат парички от ЕС вече много години ги издържат и тях и сега и Бойко иска да знае как да си иска още и още без да работи икономиката. Пълна пародия е тая среща. А този пък италианецът дали нещо е казал за ***. Да си трови там техните хора, все едно не взеха пари за африканците

31

Анонимен

преди 4 години

Турски поток е от РФ до Турция!!!През България минават тръби само на България и са наша собственост което автоматично я прави нещо съвсем тразлично от Турски поток!!!Колко ли абен трябва да си за да твърдиш нещо друго и то само от някаква злоба и не компетентност!

30

мишо бирочето

преди 4 години

боклучето италианците само го транспортират. от десетелетия изкупуват всичката мръсотия на германците а онези се правят че не знаят. важно е да текат парички и около къщички за гости да е чистичко да не се излагаме пред чужденците....

29

жабарин

преди 4 години

мулто боклучаре булгаре, мафиа туто бене. държавата катастрофа сметище - икономическо, политическо, екологично, природно и най вече човешко. в друга държава след стотиците скандали от последните години лицето на снимката щеше да виси с главата на долу за назидание на следващите или минимум да гние в тъмница до края на живота си. в нашата го гледаме всеки ден как се лензи и ръси мъдрости и стоим и нищо не правим. СТРАХЛИВЦИ СМЕ И СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СЪДБАТА.

28

Нищо ново

преди 4 години

Италия се оказа основният ни доставчик на б'олкук. И Бойко е доволен - какво да се прави - б'олкукът при б'оклук отива.

27

Калеко Алеко

преди 4 години

До за Италия ... Мафията в България дойде не от Италия, а от раССия - веднага след перестройката, заедно с "афганците" описани във вулгарните романи на покойния вече Христо Калчев, по почина рушките мафиоти и нашите започнаха да раздържавяват бившата СОЦ-държава...Истински фашизъм в България никога не е имало - неговият аналог тук беше комунизЪма от сталински тип...Имаше и рушки колониализъм и заграбване на ресурси...Имаше и рушкини, но не толкова хубави като италианките и много по-порочни...!!!

26

Анонимен

преди 4 години

*** е договорил внасянето на повече *** от Италия

25

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Дет се вика , ако няма газ за на там по тръбопровода може отпадъци към нас да пращат. Бизнес е все пак

24

Анонимен

преди 4 години

Италия.....................корупция , престъпност, мафия, дрога.......................еха.......................да ви имам приятелите!!

23

за Италия

преди 4 години

Да видим сега какво идва от Италия:1.мафията2.идеологията на фашизма3.колониализъм и заграбване на ресурси от бившите африканските колонии на Италия...............има и хубави неща, пица, хубави жени и т.н. но това бледнее пред посоченените по-горе!!

22

Анонимен

преди 4 години

Дефакто България е боклуджийската кофа на бела Итаия.

21

Балкан

преди 4 години

Няма такова понятие "Балкански" поток. Името е Турски поток и така го наричат по всички медии в цял Свят, че дори и в документацията съм сигурен, че никъде не фигурира думата балкански. Тиквата искаше рушвет от Южен поток и не го защити пред ЕС, а Русия ни заобиколи през Турция и взе милиардите.

20

Анонимен

преди 4 години

Да не е дошъл да договаря нови тонове отпадъци,щото на бургаското летище са хванати нови 100 тона.Май б..ка е изпреварил премиера на Италия.

19

Анонимен

преди 4 години

Гешев да осигури психиатър на господаря си,егото му е неличимо болно и има нужда от озаптяване.Да го направи. докато все още България я има на картата.

18

НИК

преди 4 години

"Италия - наш партньор в ЕС, НАТО, за Балкански поток!" И за ***, и за *** забравихте да напишете.

17

Анонимен

преди 4 години

Идеален партньор ни е Италия.С разрешение на нашата мафия,италианската мафия си изпраща тук б..ка.Супер.

16

Анонимен

преди 4 години

Мафията и политиците в Италия достигнаха до едно важно решение....................да карат отпадъците си (вкл. токсични и радиоактивни) на БГ-територия!!!С благословията на тоя от снимката и неговите хора!!