48

Таню

преди 4 години

Защото носели анцунзи на публични места и не поздравявали съседите си.Четох дотук. Напълно основателна отхвърлени!

47

Анонимен

преди 4 години

Какъв трябва да е един швейцарец? Хората имат ясен отговор. Време е ние да скъсаме с българина-мързелив, мрънкащ и все гледащ да мине по тънката.

46

Анонимен

преди 4 години

Всяка страна сама решава при какви условия да дава гражданство. Това е част от нейния суверенитет.

45

анонимен

преди 4 години

Швейцарците са големи загубенаци,живеят 100 години след нас с тяхните разбирания за живот.Не членуват в НАТО и кой знае какви самолети трошляги имат и немогат да летят и ако някой ги нападне няма кой да ги защитава.Не са приели еврото за своя валута имат някаква своя която освен простите руснаци никой не я признава и не я иска.

44

Анонимен

преди 4 години

Браво на Швейцария! Защо да се дават паспорти на хора с чужда култура? Като не искаш да се здрависваш с жени, си ходи в анадола. Не си за Европа.Като искаш да ходиш с анцуг или клинче по улиците си ходи в САЩ, не си за улиците на Париж или Женева. Европа вече не прилича на нищо точно защото толерираме това гостите да не се съобразяват с местната култура. А без да си част от културата, никакъв паспорт не трябва да се дава.

43

Анонимен

преди 4 години

То и София се напълни с анцузи на публични места но им викаме селен дури.

42

бг случаят

преди 4 години

Пустото му бг лузърство! Все такива новини ще намерите. Като сте попаднали на това, ами направете и бг гражданството толкова сложно за получаване. В това време, докато вие гледате как недостижима е Швейцария, в руския Ютуб руснаците заливат мрежата с клипчета от типа на: Къде продават жилище за по 1 долар/евро? В кои държоави ще ви платят, ако се заселите? Руснаците търсят келепира, а вие все гледате и преглъщате на сухо.

41

!!!

преди 4 години

За сметка на това в ЕС всички се приемат.Колкото по радикални и нецивилизовани толкова по добре.

40

Един от Северозапада

преди 4 години

До OMG_Lucker Прав си, колега по форум. А сега бавно пак прочети първото ти изречение , коетоо бяснява всичко. По-добре богати и пълни с извращения, отколкото само пълни с извращения, няма да цитирам, като в коя държава.

39

Един от Северозапада

преди 4 години

"Ето го изходът да намалим броя на мързеливците, които източват социалните ни фондове!"...Не закачай основния електорат на Бойко, че ще те обвинят в разклащане на социалния мир и подстрекателство към насилие, и току виж-и ти ще пишеш постове тук, от някоя близка балканска държава....Шегувам се. Всички знаем за какво става дума, но "така са се разбрали Началниците".

38

Един от Северозапада

преди 4 години

Браво, така трябвада бъде! Не знаеш нищо за страната, или не участваш в социалния живот, а си се самоизолирал в някое гето със себеподобни-никакво гражданство. За това Швейцария е Швейцария , и не искат въобще да са единнни в многообразието си....А всяко на пръв поглед безумно изискване е породено от съкщо такъв безумен повод, от реалния живот.За да не се повтаря , те са го приели като изискване. И какво лошо има, всички да гласуват открито, с вдигане на ръка?А не да се крият като мишоци зад ано

37

Анонимен

преди 4 години

Харесва ми, как го правят Швейцарците. Ако не приличаш на техен на тях самите ... как така ще те вземат. Яко!

36

Анонимен

преди 4 години

Ами държавата Швейцария е на швейцарците и те като суверени ще правят в държавата си каквото искат и както искат!Това да не е България управлявана от ЕС и живееща по небългарски закони?

35

пияница мистик

преди 4 години

До postradal pasiХАхахахаха, пич, умрях от смях. Потърсих думата в Гугъл и се оказа, че никой от учените не знае какво точно означава, дори и чуждите етимолози. Един вика държава, друг, войска, трети оръжие, иранските учени пък казват че е глава или шапка, а може и Вселена, украйнските, че е дреха, гръцлите, ч е убежище...Хахахах, да eвa аз тоз САРАК(Т) да eвa :))) Те спорят даже и дали е САРАК или САРАКТ Вярно, кой не знае какво е да му се отнема гражданството и да се гони от България :)))

34

postradal pasi

преди 4 години

До Ахаха Само въпроси свързани с Българския САРАКТ може да отсее житото от плявата

33

postradal pasi

преди 4 години

До Американ Не бойте се обаче заради колайдера ще го духат в най скоро време и ще съжеляват за глупавите тестове

32

Анонимен

преди 4 години

Ислямистите -Араби( Османци, Турци, сирийци, кюрди, египетски ислямисти- муджахидини), 500 години К.Л.А.Х.А и у.б.и.в.аха БЪлгари , но ги изгонихме при Освобожденето- 1878 г. АКо бяхме им български документи( ГРАЖДАНСТВО) да ГЛАСУВАТ на българските избори, онези веднага щяха да СПЕЧЕЛЯТ изборите и още да сме под Турско робство..САМО на българи с роднини от България и ЕВропа (Гърция, Сърбия, Македония, Русия, Украйна,Чехия) трябва да дават БГ гражданство... САЩ е ***, Помия.

31

БатБулгар

преди 4 години

До ***! ***!Ей ТВА БЪЛГАРИН. ПРОСЪЛЗИХ СЕ КАТО ТИ ЧЕТОХ КОМЕНТАРА БРАТО )

30

Kozela

преди 4 години

В Америка беше наи лесно само три въпроса преди 50 години.Колко парти има в Америка казах 18 като нацистите са с КККлан са 6 милиона а кумунистите само 350,000 финансирани от Москва и тая позина че знам повече от нея.2.Искаш ли да бъдеш в Американската армия?Да но не ме приеха незнам зашто.Напиши аз отивам на работа на англиски.Одобрен си.

29

Американ

преди 4 години

Странни закони и необосновани откази? Швейцарците не мислят така, пазят си страната от навлеци.