455

ПроСоТо

преди 4 години

До Хан Крум"Круме" ,и ти не си особено образован.Защото Крум /КруН/ е носил ТИТЛАТА "Кан",!.."хан" е заведение за хапване и нещо като хотел,обикновено крайпътен,или на изхода на града....но,..Взираш се в съчицата в окото но другия,а не виждаш гредата в твоето око ../леко префразирах Исус/..

454

Анонимен

преди 4 години

Тия ни мислят за ***...дрън ..дрън..ощетил пенсионерите и сега като му прилапат бизнеса , пенсионерите ще цъфнат и вържат...Картинката е ясна-някой ,като се замогне повече-става неудобен и шеф на ,,престъпна група,,. Вероятно следващия ще е Ковачки или някой друг с апетитен бизнес и доходоносни активи

453

Докога така

преди 4 години

Стига ни занимавахте с Божков,когато го осъдитетогава говорете.Вода-източена,заринати сме с тонове боклyци-никой не е виновен,никой нищо не знае.Съсипахте ни.Проклети да са всички алчници,които ще довършат народа ни.Нищо вече не ни остана-без вода с отровен въздух и мълчим,позорно мълчим.

452

капитан

преди 4 години

защо не бутате ястреба ;а също така ХР.КОВАЧ...... ПЕЕВСКИ ИМАЙКА МУ.И ОЩЕ СТОТИЦИ ОШЛАЙФАНИ ХАЙДУТИ.ВЯРВАМ ВИ ГЕШЕВ ВИЕ СТЕ ОТКРИТА ГРАДАНСКА СЪВЕСТ И СМЕЛОСТ И НА ДРУГИТЕ ДА ИМ ДОЙДЕ РЕДА.

451

Дада

преди 4 години

По-добре да осигурят психопат да общува с него. Насаме.

450

анонимен

преди 4 години

МНОГО Е ИЗМАЧКАН, ТОЙ С ДРЕХИТЕ СИ ЛИ СПИ НОЩЕМ??????

449

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че бизнесменът Божков досега си е плащал данъците до шушка, а само през месеца от Нова година насам не го е направил и дължи петстотин милки. Щото ако не е плащал и преди това, се пораждат едни неудобни въпроси към фиска на един министър, живеещ под наем.

448

Анонимен

преди 4 години

Внимавай със "съдружниците"Ефбетките са изключително щастливи и ръсят простотии по медиите.Всичко започна от една подарена тениска ефбетка на когото трябва.

447

не разбрал

преди 4 години

Много ли е модерно да си като бригадир на ТКЗС със каскет или................?!

446

Анонимен

преди 4 години

Само бият тъпана, че нещо било станало, а то дефакто нищо - всичко си е постарому. Наордът си търка билети, престъпниците са в чужбина, пуснати от граничните власти без никакъв проблем. Евала.

445

Анонимен

преди 4 години

А Шиши от Дубай през гъстия димгледа на всичко тих,невъзмутим..

444

Още има шанс за нас

преди 4 години

Защо чак сега той е назначен за главен прокурор това трябваше да стане преди 10 -15 години ,а България си губи времето с някои фиктивни хора толкова време

443

Само така

преди 4 години

Ама не забравяйте и г-н Костов ,създателя на бедните пенсионери и мега наглите олигарси

442

пияница мистик

преди 4 години

Гешев яко ги подпука цялата пасмина. Гешев е българския Джовани Фалконе! Цацаров пред него се оказа наистина цаца. Дано запази този устрем и занапред

441

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен А защо ходиха Цацаров и Гешеф в САЩ ?????????????????????

440

Еми

преди 4 години

"По думите му той е обикновен човек и се среща с обикновени хора." хахахаха, да, добре

439

БРАВО!

преди 4 години

Наближава времето, когато Гешев ще предаде някои хора на съд не като селски апаши, а като руски шпиони.

438

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре изловиха ви спонсорите.....свиквате ли?

437

Анонимен

преди 4 години

Изявлението на Гешев издава такова разбиране на работата на психолозите, като представите на чичо Денчо, героя на Михалаки Георгиев, за работата на диригента.

436

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Излиза ,че Черепа си е плащал данъците ,каквито са по Закона за хазарта ,приет и одобрен от ГЕРБ ,но не е искал да дели с ОПГ -ГЕРБ печалбата . И сега старият сценарии от други такива активни мероприятия . Арести ,показност ,телевизии ,пури ,пари ,снимки на къщите им ,обвинения -съчинения ,разчитайки на найвността на ,,малкият човек ,, Вижте ни .М/у впрочем ,какво стана с ,,милиарда,, на Банови,в швейцарските банки . Нещо мнооого се сви .