51

Анонимен

преди 4 години

Евала на Симеонов, ще секне Голямата Измама. Само не разбирам комунистите, обичат народа, за народа уж се борят, а реват като умрели за този мошеник и комарджия. Парите ли му пазят, тяхни ли са. Манол Велев и той беше от БСП.

50

х

преди 4 години

Не мога да си изкривя душата - Симеонов яко бръкна в дупките на мафията. Хазарта, както и тютюна и алкохола трябва да бъдат ограничени, не забранени, а ограничени и поставени в рамки.

49

ПЕТРОВА

преди 4 години

До Анонимен 40 НЕ БЪРЗАЙ ТОЙ НЕ Е ЧИСТ КАТО СЪЛЗИЦА. ТОВА Е ПРЕМЕРЕН ХОД ДА ОТДАЛЕЧИ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ. ХИТЪР Е. И ТОЙ Е ЗА ЗАТВОРА. НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ГОРЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ НЕ СА ЗА ЗАТВОРА. ИМА ЛИ КАЦА С МЕД НЕМИСЛИМО Е ДА НЕ СЕ ГРЕБНЕ ОТ НЕГО.

48

АНОНИМЕН

преди 4 години

ЩО ДА НЕ Е БЕЗПАРДОНЕН КЪМ ПРОКУРАТУРАТА. ЗА 30 ГОДИНИ КАКВО ПРАВИ ПРОКУРАТУРАТА КАТО ОПЪВА ЧАДЪР НА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОГЛОЗГАЛИ ДЪРЖАВАТА. КОГО СЪДИ ПРОКУРАТУРАТА ДРЕБНИ КОКОШКАРИ, НАРКОМАНИ, РЕЦИДИВИСТИ НА НИСКО НИВО И Т.Н. НЕ ВИЖДАМЕ ЕФЕКТ ОТ ТАЗИ ПРОКУРАТУРА. КОЛКО МИНИСТРИ, ПОЛИТИЦИ, ОЛИГАРСИ, МЕСТНИ ФЕОДАЛИ И Т.Н. СА В ЗАТВОРА. НИКОЛКО. И КАКВО С ПЕРЦЕ ЛИ ДА ГИ ГАЛИ И ДА ИМ ПОДХРАНВА ЕГОТО ЧЕ РАБОТЯТ В ПОЛЗА НАРОДА.

47

Анонимен

преди 4 години

То да си ДЕПУТАТ е измамаЧСИ-та да не говорим!Един донесал РУШВЕТА НА ВРЕМЕ И ВСИЧКИ ГЪРМИТЕ. ВСИЧКИ ВИНОВНИ!ВИЕ НЕВИННИ КАЛИНКИ КЪМ НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ВОДИТЕ

46

Анонимен

преди 4 години

Бързите кредити са същото. Защо се рекшамират , защо не пише ясно колко се връща... Колко съдби там са закопани. Да не мислите че тези компании са на обикновени хора??? Айде бе 120 % лихва!! Но народа е про ЗТ не може да смята и няма никаква финансова култура. Да спечелиш милион от талон по вероятно 100 пъти да те перне гръм

45

Анонимен

преди 4 години

Лицемер! Къде е забраната за реклама? От телевизорите се лее като напоителен дъжд.Превърнаха държавата ни в територия на греха, в сметище...То се печели от пороците, но тук се мина всякаква граница.

44

Анонимен

преди 4 години

Да ги забранят тъпите билетчета!!! Някой направиха милиони от надеждата и немотията на хората, а хората баламите търкат ли търкат с надеждата, че ше си оправат живота с едно билетче! Да не говорим за опашките по лафките за билети!

43

Анонимен

преди 4 години

Хазартът е като наркодилърството и затова трябва държавата да го контролира? Хм. Интересни неща се чуват...Като е като наркодилърството, да го забранят. Изцяло подкрепям. Пълна забрана и точка. Много хора ще са много по-щастливи, здрави и богати.

42

Анонимен

преди 4 години

Как определят оборота на организатора на игрите с талони за търкане за да се види печалбата печатена в поле на геометрична фигура,но полетата могат да са повече от едно за лотарии с наименования,примерно 4 в 1,при това оборота е променлив и може да се ре/инвестира в дейност,а талоните нямат определен срок за тираж,брои,номера за изтегляне остатъка от разпространение в търговската мрежа и се въртят без срок свободно,че внесени частично/пълно производство,че без инвентаризация от главното за ценни

41

Анонимен

преди 4 години

А дали Валери не е прав и за спора между прокуратурата и президента? Изнесоха се СРС-та, а освен това става дума за конфликт на интереси, който беше разследван преди няколко месеца (което май е различно от държавна измяна). Гешев може би прекали? От друга страна Радев продължава да уронва престижа на институциите и също прекалява.

40

Анонимен

преди 4 години

Евала,политик с топки-казва това което е истина,а не това което би му донесло дивиденти

39

Дръндер

преди 4 години

И ся ти искаш да си главния дилър нали?

38

Анонимен

преди 4 години

Симеонов е разбира се обикновен балкански *** , примитивен човек и мошеник като всички политици , но понякога казва верни неща

37

?

преди 4 години

А тоя от къде знае как е при наркодилърството?

36

Анонимен

преди 4 години

100% правилно! НИстината си е истина, независимо от партийни принадлежности.

35

Анонимен

преди 4 години

Важно е алкохола, цигарите и комара да вървят, да мре народа в дългове, ще му помогнеме с още мръсен въздух, липса на вода, отвратително здравеопазване и трагично образование. Тук ще е новия див запад.

34

stiling

преди 4 години

Никога не съм харесвал Валери Симеонов. Даже ми е антипатичен. Но тук е прав 100%. Не може в веки търговски обект да се продават талончета. Това се превръща в епидемия с тая агресивна реклама. Дори вземайки държавата тоя бизнес да го съсипе с лошо управление още по-добре за нацията. Такъв развит "Бизнес" не е от полза за обществото и хората!

33

Анонимен

преди 4 години

След като хазарта е като диларството, защо не го забраните. Черепа натрупа много милиони от най-бедните балъци, без никакъв контрол от страна на държавата.

32

Г

преди 4 години

Валери и твоя ред скоро ще дойде , кой знае колко си прибрал от Найденови