13

Анонимен

преди 4 години

До За 2 снимкиAdBlock баце....

12

Анонимен

преди 4 години

14 минуси сте ми изпраскали червени ***! Не било такси! Ама много беше хлъзгаво сутринта в Младост! Сега кой да си подава оставката? Май не ГЕРБ и Фандъкова, а бузестия повелител на троловете и шефката му, призоваваща за революция да си подават оставката. Толкова сте некадърни, че ГЕРБ и "апартамент гейт" на квадрат да предизвикат, пак няма да паднат от власт. Заради такава некадърна опозиция, ГЕРБ ще деградират, но съвсем нормално пак ще останат на власт. А това не е хубаво.

11

Boko bo

преди 4 години

Точно на това кръстовище пред Общината сутрин е като в Дивият Запад. Тоя сладур при ляв завой с висока скорост не е успял да удържи лентата и така. Щото всички в БГ-то бързат на светофар а и не само. Дивотията е пълна, а точно това кръстовище е по-пътя за Детски градини, Училища. Скапан народ и добре, че се самоунищожава с бърз темп...

10

За 2 снимки

преди 4 години

За видео а 2 снимки, на които не се вижда нищо гледах 20 секунди реклами. Просто пръскате тъБомера. С тази стратегия, никога няма да си пусна ваше видео.

9

Анонимен

преди 4 години

Автобусът клати правителството. Гешев незабавно да го арестува и да огласи СРС-тата използвани за подслушване на автобуса.

8

Анонимен

преди 4 години

Да бе, заледено! Заледен е мозъка на бакшиша предизвикал това. И червените *** започнаха да насаждат: "герб", "герб", "герб". Нинчева не можа с избори да свали ГЕРБ. Пробва с вот и то с подкрепата на партии извън Парламента!!!! Нещо не е наясно с държавното устройство на България, ама иначе знаела как да ни "оправи". Нищо, че партията която УПРАВЛЯВА е пред фалит. После се опита да предизвика уличен бунт. Призова за революция. Като не може с избори, с кръв.

7

БСП

преди 4 години

Незабавна оставка на Юрданка Фандъкова!! И на цялото правителство!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Какъв автобус, какъв 305 ви гони толкова рано?!? Четете и гледайте малко преди да пишете....

5

Анонимен

преди 4 години

Яка пързалка ще да е била там, за да катастрофира 305 на левия завой. Според ГЕРБ, пътя е бил обработен против заледяване.

4

Анонимен

преди 4 години

Несъобразена със заледяването поддръжка на пътя.

3

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Трудно ми е да си представя как ще стане това точно на това място, освен ако не е било заледено и 305 на ляв или десен завой да е катастрофирал. Най-вероятно отново необработеност против заледяване основни пътища в София, а парите усвоени от мафията.

2

Анонимен

преди 4 години

Цял Младост 4 беше един ледник

1

Анонимен

преди 4 години

Сутринта всички улици и тротоари бяха обработени срещу заледяване по герберастки. GPS-а отчел маршрута, платено като да са ръсили денонощно, а резултат няма, освен катастрофи и начупени крайници. Така работи глутницата герберастки пomияpи, водени от оня алфа дог, кофпомпаджията.