317

бай Ван

преди 4 години

При идващата криза от 10 банкера ще остане един, горе долу същото очаква и олигарсите.Съответно борбата за овладяване и усвояване на активи нараства с подобни размери.В българските икономически условия борбата за активите е перманентна. Василев, Банев, Божков и други бизнесмени "излизат за да ги сменят други" играчи.

316

Анонимен

преди 4 години

Тоя го пишете избегал, като братята Галеви и Цветан Василев....................хаха!!!Ако е в Сърбия, Сърбия не е членка на ЕС и законите на ЕС имат нулева стойност на териториите на държави, които не членуват в него!!!

315

Анонимен

преди 4 години

Мога да ви кажа още поне 10 човека като Божков.................но на главния прокурор няма да му стигнат няколко мандата да ги разследва всичките и да ги вкара в затвора!!!

314

pf

преди 4 години

Вечер след работа нямам търпение да се прибера,да си сипя ракийката и сложа салатката,и да си пусна новините да видя развоя на събитията. Тези дни новините са ми по-интересни от някой филм. Чакам с нетърпение как ще се развият нещата утре.

313

Анонимен

преди 4 години

Жалко за народа, но все пак всеки се управлява както си заслужава, български бизнесмен равно на мошеник или мутра, трябва да излезем от този парадокс, трябва ни нови ценности.

312

23

преди 4 години

както казах вчера: щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно.

311

Анонимен

преди 4 години

Да вчера каза, че никой не го е търсил и той не се крие, днес обаче вече се страхува, за живота си при това и нямало да се връща. Днес казва, че не е в Сърбия, което вероятно означва, че е точно там и бичи сантасе с господим Василев. Сигурно чакат братя Галеви и да си направят карето за белота. ***.

310

Анонимен

преди 4 години

Всичкото у нашата страна е куче влачи диря няма -Божков всяко чедо за три дни -колкото и бяха всички случки до тук -ей тъй медиите си пишат ние си коментираме за три дни и толкоз-няма общество което да се надигне -всеки си гледа себе си -ей до това ни доведоха демокрацията и управляващите

309

Селянин

преди 4 години

Интересно! Бракове: син на олигарх с дъщеря на олигарх! Само Гущеров с взе *****! Как сина на Божков не се ожени за Пенка от Поликраище? Бракове с цел краднатото да се съхране и умножи!

308

мишо бирочето

преди 4 години

да окошарят синковеца бе, барабар с дъщеричката на софиянски и малките черепарчета. тъмница и сух ляб и вода. като си доде черепаков ги пускат. важно е цирковете да продължават и никой да не пита защо сме сметището за радиоактивни и токсични отпадъци на европистан и защо сме най бързо чезнещата нация на света.

307

АМАЗОНИЯ

преди 4 години

Със сигурност Васил Божков не е избягал в Делтата на Амазония, там червените крадци ще се укриват чак когато изгори Русия.

306

Анонимен

преди 4 години

това е знак, че скоро спират еврофондовете, от там вече няма как да крадат, трябва да измислят нещо ново, това са измислили - да вземат лотарията, понеже има голяма печалба, ще бъде държавно, но всеки с голяма власт ще може да взима от печалбата. според мен всичко до това опира.

305

чичо

преди 4 години

А какво става със свата Софиянски-хитреца?

304

путинки

преди 4 години

тука има много платени руски путанки...те си ги харесват олигарсите даже ги оставят да оплождат майките им

303

Анонимен

преди 4 години

Ако е хубаво в Европейския съюз, защо богатите хора бягат от него?

302

Акепарил

преди 4 години

Не бе, Пяевски го е скрил при турците, видях го в ЛюлеБургаз

301

Г. Осиновителя

преди 4 години

Божков е при Бошняците

300

Анонимен

преди 4 години

Някакви далавери със свата Мафиянски не е ли правил?

299

ПЕНКО

преди 4 години

ЛОТАРИИТЕ НА "ЧЕРЕПАХАТА" СА МНОГО ПО- СМЪРТОНОСНИ ОТ КИТАЙСКИЯ КОРОНОВИРУС !!! А, БОЖКОВ ОТ ГОДИНИ ПОЛЗВА СИНГАПУР ЗА "РЕЗИДЕНЦИЯ" И С ПАРИТЕ СИ Е -НЕ САМО НЕОТКРИВАЕМ ,НО Е И НЕЕКСТРАДИРУЕМ !!! САМО ЕДИН ПЛАТЕН СНАЙПЕРИСТ И НАЦИОНАЛНОТО ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ СЕ РЕАЛИЗИРА !!!!!!!!!!!!!!!

298

До 281

преди 4 години

Голямо размишление направи! Шефа на ТАД груп не бил виновен, че пробил НАП, ами НАП били виновни. То, че тия в НАП са *** си е факт, ама как така когато влизаш без позволение в чужда собственост, пък била и тях сървър, не било престъпление? Ти ако случайно забравиш във вас да заключиш, някой влезе и те окраде, няма ли да го съдиш този? Айде малко си опичайте акъла! Като са бутали данни, ще ги съдят! Тези в НАП и те са за съд обаче, за безстопанственост и неглежиране на служебни задължения!