46

Анонимен

преди 4 години

Турският ислямски диктатор е терористичен агресор като другите диктатори върши престъпления срещу мира правосъдието и човечеството срещу много народи вкл.срещу неговия народ-погазва човешките и религиозните права и свободи, международно право,държавни граници,финасира ивъоръжава ислямски и терористични групи, а обрича на геноцид християни,евреи,кюрди в Близки изток,Азия,Африка.Но най-голяма му вина е заговор за палестински терор и окупация на Божият свят народ и земя Израел столица Ерусалим!

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Ердоган отдавна лази по нервите на Путин и Тръмп"Тръмп няма и да пипне ердоган защото тръмп е куртизантка на нетаняху. ердоган помага на израелците като дестабилизира сирия и подкрепя джихадистите така че сащ няма нищо да му направят.

44

Анонимен

преди 4 години

най напред ти си вземи позиция с нато или с русия после ще си помислят в русия недей да мислиш че русия забрави самолета които го свалихте

43

Анонимен

преди 4 години

Русофилите са объркани. Довчера обясняваха какъв достопочтен гражданин е Ердо, щото си купи ракетки от рашките и щото игра сечено на американците, днес го заплашват, че и диктатор го наричат. Въъъъй, мчи как се сетихте бря?

42

Непознат

преди 4 години

С основание се взима на сериозно, тъй като прие доста бежанци за разлика от други държави, нито е в ЕС. И ако реши да прави мръсно просто ще ги пусне.Както сме 6 милиона и още 4 милиона бежанци ако реши да пусне в България, незнам.

41

Анонимен

преди 4 години

Аскера на Ердоган-султана ще яде много бой в Сирия, от армията на Асад и от кюрдите!!Освен това и САЩ, и Русия могат да стъжнят живота на самозабравилото се диктаторче!!!

40

Анонимен

преди 4 години

Турция е агресор в Сирия...............Ердоган е един самозабравил се и луд диктатор!!

39

Анонимен

преди 4 години

Ердоган отдавна лази по нервите на Путин и Тръмп.......................но скоро един от двамата ще му види сметката!!

38

Анонимен

преди 4 години

"Москва трябвало да заеме позиция или със Сирия, или с Турция"Що? Щото пък анадолците са заели конкретна позиция - играят и със САЩ, и със ЕС, и със Русия. С камъните на Джоланчо по неговата глава. Помислил си, че само той е тарикат, а другите ядат доматите с коловете - начело с Бай Дончо и Владко...

37

Однако

преди 4 години

"Съюза с руснаците им беше блъф..."=======================21, няма съюз и съответно няма блъф. Исторически Русия и Турция са върли антагонисти и това, което наблюдаваме през последните 4 години не е съюз, а ситуционно партньорство. Русия е концептуално властна историческа империя,а Турция е проекто-конструкторско, изкуствено създадено от хегемона образУвание, целящо само и единствено войни в Черноморието, дестабилизиране и ослабване на Русия.

36

Анонимен

преди 4 години

Според мен Турция не спазва нито споразумението от Астана, нито това от Сочи за Сирия. Тя пое ангажимент пред Русия до края на 2018 г. да се справи с туркоманските джихадисти в Идлиб, но и до днес вместо да ги разоръжи, ги въоръжава и подкрепя. Колкото и да не му се иска на Ердоган, той ще бъде принуден да напусне завзетата сирийска територия.

35

Едо

преди 4 години

ТОВА, КОЕТО Е ПИСАНО В БИБЛЕЙСКИТЕ ПРОРОЧЕСТВА, ТОВА СТАВА! НО НА ФАНАТИКА ЕРДОГАН, НЯМА КАК ДА ДАДЕШ РАЗУМЕН СЪВЕТ, ЗАЩОТО Е СТРАХЛИВЕЦ ИЛИ ИМИТАТОР СТРАХЛИВЕЦ, ВСЕ ЕДНО! ГЛЕДАЙТЕ И СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО ,,Уалид Шоебат" и неговите сподвижници, БИВШИ ПАЛЕСТИНСКИ ТЕРОРИСТИ, КОИТО ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС ПО ЧУДОТВОРЕН НАЧИН ПРЕОБРЪЩА В ХРИСТИЯНСКАТА ВЯРА, ЗА ДА ИЗЯВИ В ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА МОГЪЩЕСТВОТО НА СВОЯТА МОГЪЩА ДУХОВНА МОЩ! Давам определение за фанатизъм: НЕБИБЛЕЙСКА ВЯРА!

34

Анонимен

преди 4 години

До Да допълня...Аз също не съм русофил, ама да кажеш че не са военна сила е смешно.Гледай реално на нещата без пристрастия.

33

Анонимен

преди 4 години

"Русофилите пак взеха да правят истанбул на стъкло."Можем-правим. На теб кой ти е крив че нищо не умееш.

32

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 21 Руснаците не са световна сила , та камо ли Турция. Световна сила са най големите икономики.САЩ , Китай , Германия....

31

Анонимен

преди 4 години

Русия си остава единствената официално поканена от легитимно правителство чужда държава в Сирия. Америка също ако приемате кюрдската организация за легитимна.Турците НИКОЙ не ги е канил, само бради и оръжия наливаха. И си навлизат в кюрдскатеритория както си искат, които кюрди - уж първи съюзници на Америка. Някои тука иматмного объркана предства за геополитика - уж про-атлантици а не са схванали че относноЕрдоган от около 6 месеца би трябвало да го хулят за да са в крак с модата.

30

Така е ..

преди 4 години

Ердоган не цепи басма и на Путин и на Тръмп. За него Турция е над всичко.Някои другари искат и ние да сме така , ама сме много малки.

29

Анонимен

преди 4 години

Колко е глупав само кирливият феес....

28

Анонимен

преди 4 години

До АстанаАйдеее.Русофилите пак взеха да правят истанбул на стъкло.

27

Чебурашка

преди 4 години

Наивник, извинявайте.