25

Анонимен

преди 4 години

Нямаме избор , така е наредено и агите даже го прогласуваха .

24

Анонимен

преди 4 години

Германия и Франция са най-комунистическите държави. Никой не иска да бяга в африканските капиталистически държави. Хората по света бягат от капитализма и отиват в най-социалните държави, с най-много субсидирани храни.

23

анонимен

преди 4 години

до 22 - запомни си приказките, щото га стане работата да не се оплакваш

22

Анонимен

преди 4 години

Суверитета на една държава е националната валута или ставаме 16 република на ЕСсере.

21

Анонимен

преди 4 години

Европейския съюз е фашистка организация. България е най - добре да напусне и да затвори границите докато те се очисти от предателския ***.

20

Обективен анализатор

преди 4 години

Противниците на еврото са същите ония промити мозъци дето реват и хлипат по комунизма!

19

Анонимен

преди 4 години

На всички противници на еврото пожелавам още една виденова зима. Да им уврат мозъците, на тия, дето ги имат.

18

Анонимен

преди 4 години

НИКАКВО ЕВРО

17

Анонимен

преди 4 години

Нека големите " специалисти" да не обяснят защо държави в ЕС, десетки пъти по- развити от нас, не искат да въвеждат еврото и пазят независимостта си!!! Това бързане много прилича на онова на г-жа Йес, която зятваряше главите за предприсъединяване без обществени дебати и информиране на хората. После видяхме какво стана.

16

Анонимен

преди 4 години

Този който дава акъл първо да иде да си измие зъбките, а анализа да вземе да си го изпечата и да го ползва в клозета, за друго не виждам за какво може да се ползва

15

Шефа

преди 4 години

Интересно защо ни лъжат , като Стив Ханке смята , че вървим по пътя на Аржентина , към пълен фалит и обезценяване на лева?На експерта ли наричан "бащата на валутния борд" ли да вярвам или на съдебно доказания лъжец Бойко Методиев Борисов?

14

Анонимен

преди 4 години

...а има ли риск да останем във валутен борд от юни 1997г, нали и без това сме вързани за еврото...я да си спомним кой ни докара до бандустан след 3000лв за 1 дл, мин заплата 2600лв, средна 3 дл, инфлация 2500% и фалирани 15 банки- зам премиер, червеният гуру Гечев- как има наглостта да се явява на трибуната на парламента и да ръси ум.

13

До 9

преди 4 години

Стагнация е термин за икономически застой .СтЕгняция е неформално общуване в разговорен стил .Думата произлиза от СТЕГНАТ, т.е- отново имаме негативна конотация свързана с финансов срив на обществото.Така че не се прави на много остроумен ,а критикувай само явни,флагрантни и съществени правописни грешки !Фокусът на основната идея е съвсем друг в темата !Като си много начетен филолог ,ходи и се доказвай в по-висши среди на интелектуалната общност .

12

Щерю

преди 4 години

Чакалите по банките и чейнч-бюрата пак ще ни изядат парите с лазещите всеки ден нагоре курсове на долара и еврото...

11

Анонимен

преди 4 години

Аз ще си обърна спестяванията в евро. Не са много, но предпочитам да ми е сигурно. Тия приказки явно целят да фалират съвсем малкото останали български банки и да ни стопят спестяванията.

10

Щирлиц

преди 4 години

Рискът е равен на поне 30% обедняване.

9

Обективен

преди 4 години

....я кажи защо скандивнавците запазиха своята валута(кроните), ..а Полша, Чехия и Унгария не приемат еврото!

8

Американ

преди 4 години

Статията е едно безсмислено словоблудство.Това, което прозира е, че изглежда от ЕЦБ считат лева за надценен - което си е истина - и искат корекция на курса преди да се приеме страната в еврозоната. А щом това се иска, почти сигурно е че ще стане.

7

Анонимен

преди 4 години

Номер 5 е обощил всико в едно изричение !Браво !

6

Анонимен

преди 4 години

Преди 10 години ходих при една позната в Испания и тя ми каза за испанците вика тия *** как добре си живееха като въведох еврото 16%инфлация стегнация на пазара криза при нас как мислите че ще е според думите на премиера нямало да се усети Хаха вярвйте му на тоя лъжец