12

Нищо ново

преди 4 години

Чуваемост от ГЕРБ никога не е имало. Напротив - всички копират от парламентарната трибуна агресивната п'ростотия на техния бащица Бойко. Но всичко си има край. Много им станаха издънките.

11

Анонимен

преди 4 години

"Само глупакът се спъва два пъти в един и същи камък!" - А когато се спъваш за четвърти път - какъв си?

10

Т.Шак

преди 4 години

Та кои са полово неутралните, дето са се въздържали?

9

Т.Шак

преди 4 години

БСП-то предлагало политики. Много важно!

8

Щерю

преди 4 години

Исках да гласувам за БСП-ту, обаче нямах желание...

7

gerb tumor

преди 4 години

никога, никога дпс няма да "подкрепи" бсп без благословията на Тиквун, и на най-простия стана ясно че това е поредната договорка между герб и дпс, това е част от облъчването да излезе Тиквун и "загрижено" да обяви каква страшна "коалиция" се задава - дпс с бсп, то се вижда как всичко е добре подготвено и режисирано, само дето и това няма да те спаси,оставаш си долна гнида и ние ще се молим да ни зарадваш като пукнеш още сега.

6

!!!!!

преди 4 години

разбрахте ли новия модел прокуратура наложена от либерастка европа под диктовка на соросовите демократи от сащ, които за 30г облъчиха едно ново поколение? Правилно - бухалка на властта, която действа чрез изопачаване на факти, нагло, цинично, без да се церомени и недосегаема и ненаказуема.Тази прокуратура заедно с цензурата са най опасното явление в политиката на 21-ви век и трябва да се срази глобално ако искаме да оцелеем, не просто тоя плъх гешефта да го пратим в затвора, а да се смени модела и да се затворят вратичките. Също другата опасност голяма е еврото.

5

Калеко Алеко

преди 4 години

"Реалната опозиция" си я знаем, коалицията БСП-ДСП я помним от предишни управления, от които наследихме трапове като тези в Белене и Цанков камък, фалирали банки и обръчи от фирми, като тези на Доган, който беше инструмента на Властта и разпределяше порциите в държавата ... Помним и пръстчето на Курнелка, което посочи Пеевски за Шеф на ДАНС, помним и как те двамата навремето бяха уволнени, като Зам.министри на Икономиката и Енергетиката, за Корупция ... !!!

4

yes

преди 4 години

Само БСП държи фронта и заслужено ще спечели изборите въпреки герберастката машина, дори герберастите дето не виждат друга алтернатива начело с борисов ще гласуват за бсп Нинова на следващите избори. Истината е че герб няма никой да ги чака толко време да се махат, колкото и алчния борисов да реве за стола си.Един ден преди мандата им да свърши може да е но няма да го изкарат щото се не трае, ще даде оставка, дано не се покрие да го издирваме после да му благодарим.

3

Анонимен

преди 4 години

До 4Е те тоя и е тампона. Виж че е още мокър.

2

До3

преди 4 години

Тя има ли нужда от тампони? Май вече не...

1

Наблюдател

преди 4 години

Лошо няма.