18

до 13

преди 4 години

По принцип си прав и аз съм съгласен. Но... никой не казва къде да отидат след това палестинците. Там е заровено кучето. Всичко по този въпрос е само лозунги и крясъци, а това са стотици хиляди човешки съдби.

17

Анонимен

преди 4 години

Адът е с по-големи шансове да замръзне отколкото някога Израел да напусне, изостави или замени собствената си земя и територия за каквото и да било на този свят.Това е Обетованата земя, която сам Бог е определил и подарил на израилтяните чрез Мойсей и всякакви оспорвания на този факт са безмислени и безпочвени.

16

Анонимен

преди 4 години

До Карл Танерамерика създава размирици после се грижи уж

15

Анонимен

преди 4 години

Мирно решение за този конфликт вече няма. Залозите за победа го издигнаха до точката на кипене, от която връщане назад вече никога няма и да има.Остават само две вероятности; едните да изтребят другите или обратното.Това е тотална война на изтреблението и всеки мирен план е всъщност поддържане на огъня, когато поутихне, което е и целта.

14

Анонимен

преди 4 години

Морно решение за този конфликт вече няма. Залозите за победа го издигнаха до точката на кипене, от която връщане назад вече никога няма и да има.Остават само две вероятности; едните да изтребят другите или обратното.Това е тотална война на изтреблението и всеки мирен план е всъщност поддържане на огъня, когато поутихне, което е и целта.

13

Анонимен

преди 4 години

Планът за мир в Близкия изток на американския президент Доналд Тръмп предлага изоставане на всичко, което е натрупано досега от 1948 г. За да бъде успешно това изоставане на всичко, което е натрупано досега, трябва Израел да се прибере в границите си от 1949 г.

12

Анонимен

преди 4 години

До Тео:Това е грешката. Че си мислим, че са едно цяло. Това с едното цяло е теория. Теория. Не е практика. Практиката е, че мулти-култи не работи. Югославия и тя беше едно цяло. И след това се изпоизбиха в Босна и Косово. Трябва да спрем с тази наивност ала Меркел. Решението не е в държава на араби и на евреи, а в това арабите да напуснат и да има чисто еврейска държава с твърди граници. Това е много по-лесно изпълнимо от това евреите да напуснат.

11

Анонимен

преди 4 години

Като гледам снимката, плановете на американците за Близкия изток са много "успешни".

10

Тео

преди 4 години

Имаше двама, които искаха да има мир. Ясер Арафат - но за съжаление беше размит като пионка между борбата на Фатах и Хамас, и Ицках Рабин. Арафат беше принуден да проси, а Рабин го застреляха неговите. То на тях им е навик за убиват кадърни хора(ще ме извиняват тия, които смятат някой от плът и кръв за син Божий). Та, докато тия хора не разберат,че са едно цяло,няма да има мир-особено предложен от някой с ясни предпочитания.Това ще е робство,което ще свърши при завъртане колелото на историята!

9

Идеалист

преди 4 години

Този план няма да пропаботи. Палестинците и израелците са братовчеди по кръв. Израелците се смятат за богоизбрани. Палестинците не са по глупави от тях, но следа толкова войни на територията в Палестина са останали най-дивите. Този план е заблуда. Тръм няма да получи за него Нобелова награда за мир.

8

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да настъпи мир в Близкия изток ако палестинците не признаят правото на съцествуване на Израел. Докато идеологията им се състои единствено в унищожаването на еврейската държава мир там няма да има.

7

Щирлиц

преди 4 години

Няма такова животно,целта е да продължи проливането на кръв,в угода на запада.

6

Нормален

преди 4 години

И що пък Израел да си няма държава щото не се харесвали на някакви кафяви ***.Уат да фък.Кои са тия изобщо!

5

Анонимен

преди 4 години

Израел е прекрасен пример за това, че мулти-култи не работи. Единственият начин да има мир в Израел е арабите да напуснат. И няма значение кой е прав и кой е крив защото евреите се доказаха като по-развитото и по-силно общество. Едните направиха от пустинята рай. А другите. А другите ами ромска работа.

4

Стамат

преди 4 години

Най-добрата версия на "сътворят история" е Исраел да изчезне!

3

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да излезе от тая работа,от 50 г сдобряват но нещата са стигнали до тамче това е невъзможно.

2

Карл Танер

преди 4 години

Америка не иска мир. Америка има нужда от войни

1

Валентин Тодоров

преди 4 години

Колкото всички предни.За тези които не познават историята ще споделя,че "Източния въпрос",оформен като такъв на Веронския конгрес през 1822 г след 26 локални войни и 6 с участието на няколко от великите сили,безброй инициативи за решаване и няколко Световни конгреса по въпроса след Първата Световна война се превръща в Близкоизточен проблем и продължава да инициира кризи и войни.Особено след Втората Световна война,създаването на Израел и намесата на САЩ.