197

Дръндер

преди 4 години

Кучето на властта рецитира заучени фрази. И лае ли лае! И престанете да разправяте как дължи едни пари, не можеш да осъдиш някой че дължи пари ако в действителност не дължи. И второ това с пенсиите само показва какво *** е този. Данъците на Божков ли ще оправят пенсиите в България? Не мисля!

196

Joko

преди 4 години

Ко прай Пиевски? Или он е от наште , та НСО-то го варди от Черепа.

195

иентересно

преди 4 години

Лично мен ме впечатли документът, който Румен Петков донесе в една теелевизия сутринта - в този документ стои подписът на финансовия министър Горанов, с чийто подпис се разрешава усвояването на дължимата според прокуратурата сума пари, която сума Божков дължи. Понеже комисията по хазарта, с която Божков е колаборирал, е в пряко подчинение на финансовия министър. В момента следя събитията и нямам окончателно мнение, защото темата е в развитие.

194

страхливи олигарси

преди 4 години

Добре, Аз искав да питам, какъв изход се предвижда от ситуацията? Божков да си седи в чужбина, а ние тука да си точим зъбите. Вижте, аз не искам тоья човек да го разкъсам във въздуха. Имам усещането, че го гонят като животно. Затова, не оспорвайки прокуратурата, казвам: човекът има право на адвокат. Дори и престъпник да е, пак има това право. Досега паведението на Божков е неразумно, дава изявления без адвокат.

193

-10

преди 4 години

До Вече 15 минутиИзобщо не го интересува Гешев къде е Божков. Гешев е циркаджия, назначен да пази правителството.

192

-10

преди 4 години

До UnufriКакво точно е подпукал? Свинятя ли? Някой от правителството ли? Апартаментите ли? Източения язовир ли? Какво точно е подпукал?

191

:D

преди 4 години

Никак не бих се учудил ако сега се появят масови брожение в подкрепа на черепа с лозунги:"Не ни отнемайте националната лотария!""Търкането на билетчета - единствен изход на България."и др. които показват колко тъжен, неграмотен и отчаян е средно статистическият българин...

190

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен210 ККой защитаа олигарсите,герераст?! Съдете ги по законна,действайте като юристи,ане катомутри.Арестува жената на Боов.Защо?! Той ли го гласува този лобистки закон за хазарат?!

189

Чакам с нетърпение!

преди 4 години

Ред е на Домуса, там ще засмърди още повече!

188

Вече 15 минути

преди 4 години

Божков разговаря с Хекимян по телефона, и ако сега не го засекат от къде се обажда, значи ни правят цирк, отклоняват напрежението в свирката!

187

Мазало

преди 4 години

От козяк му искат бизнеса. Не може да има българин с пари и то да не ги държи в УСА банки.

186

Щерю

преди 4 години

С повзигнати обвинения, обявен за издирване, няма го, но иначе - не се криел. Чудеса...

185

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Поправките в Закона за хазарта са направени от ГЕРБ и финансовият министър Горанов през 2014 година . Именно той трябва за защитава държавата ,а вместо това приемат закони ,с който намаляват данъците за определени играчи . Значи Божков е плащал това ,което е длъжен ,а сега ви внушават че не плащал данъци ,а това са пропуснати ползи заради лобизма на ГЕРБ и Горанов. Някой да търси отговорност от Плюшека ? Не. И името му ще бъде премълчавано,като табу .

184

Идеалист

преди 4 години

Колко ли са му поискали? Приятелите на Цветан Василев от управляващата върхушка му дадоха 225 милиона и го изпратиха в изгнание. Не мислете,че смятам Божков за свестен човек, но случаят с негерберите е аналогичен с КТБ. Герберите са по-лоши и по глупави.Навремето дъртите комунисти не можаха да закрият ФК Левски, но бати ви Бойко ще го направи!

183

Анонимен

преди 4 години

Колко *** народ не е истина !Заслужавате си всичко ,че дори и по зле щом защитавате олигарсите

182

Анонимен

преди 4 години

Само се чудя с тази хапка лойко оод дали няма да се задави. Следя с интерес.

181

Анонимен

преди 4 години

Тиквената мафия се опитва да смачка Божков и да му вземе бизнеса.Активирала е всички послушковци, начело с ГешеФТ.Целта е да се направи поредната услуга на бизнесмена на Властта - Мазния Домуз.

180

Щирлиц

преди 4 години

Ех тази прокуратура,тя винаги не знае нищо,затова първо симулира процеси,после пуска отговорните другари-престъпници да си вървят,защото зад тях стоят едни други другари,от които зависи всичко в разсипаното подобие на държава.

179

АнонимеН

преди 4 години

....ЧЕРЕПА ЦЯЛ ДЕН ЛЪГА , ЧЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ!!!!

178

АнонимеН

преди 4 години

ЧЕРЕПА Е АБСОЛЮТЕН ИЗВЕРГ!!! ТОЙ ЗА 10 МИЛИОНА ЩЕ ПРЕЧУКА ВСЕКИ!!!А БУДА МУ НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МНОГО ПОВЕЧЕ , ЧЕ И ИСКА И ДА ГО ЛИКВИДИРА СЪС ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!ОПРЕДЕЛЕНО ЕДИН ОТ ДВАМАТА НЯМА ДА ОСТАНЕ ЖИВ И ТО В КРАТКИ СРОКОВЕ!