23

Totenkopf

преди 4 години

И за това престъпление го глобиха собственика 50 000 лв. Има такъв народ.

22

Бай Иван

преди 4 години

Демокрацията не пощадява дори и рибите, нищо не вирее в нея ;) !!!

21

Анонимен

преди 4 години

Много еко е тая фирма екоинвест.

20

Анонимен

преди 4 години

При мутродемократите от ГЕРБ е така, реките се унищожават, рибите измират, язовирите се източват, вода няма и всичко това като допълнение към мизерията, в която живеем заради демократите от ГЕРБ и пуделите им като ВМРО и НФСБ.

19

Анонимен

преди 4 години

абе глейте президенто днесска това ще е е темата а това че немате вода или че е изтровенаи това че нема истинско млеко кашкавал и сиренеа това че за стотици милиони са строени апартаменти и къще за гостии милиарди са завлечени със страителството на "магистрали"не е темата на прокуратуратапрезиденто е важен - той им мъти водата на крадльовцитеамериканците пускат палето банкянско а той палето прокурорско- а то си обясняваше като напи.кано мушкато как прокурорите там са решили нещо

18

Аз

преди 4 години

Казвайте ми ефективните присъди - или както обикновено ще чакаме няколко човешка трупа за да мръдне нещо в умрялата система!

17

Анонимен

преди 4 години

Да с е отнема лиценза и да не може повече тези хора да работят в този бранш. Затвор за човека, дето е пуснал водата с отровата, само с една глоба нищо няма да се реши.

16

Анонимен

преди 4 години

гарантирано от шайката на ГЕРБ с любезната подкрепа на ДПС, патреотете и Магарешки! спите, овце, спите. скоро вода и въздух няма да имате, но тогава ще е късно.

15

Анонимен

преди 4 години

След 10 години ще останат само тези, които не могат да се оядат, ако не са изтребили до тогава помежду си от ламтеж.

14

Анализите,

преди 4 години

изводите и споделянето им е полезен ход за обществото, но ако държавата в лицето на правоохранителните органи не се задейства и намеси ефективно, ще си останем само сеирджии и рупачи на семки и фафлички.Тогава не е далеч денят, когато някое следващо замърсяване ще засегне по-масирано язовир или река, с води се ползвани за водоснабдяване. И ако сега Перник няма вода поради безхаберие, тогава ще има, но поради същото пак няма да може да се ползва. Защото не обичаме да си правим изводите навреме

13

Емигрант

преди 4 години

Фирмата е Екоинвест ООД.. Рециклира пластмаса, може би и ***, може и вносен..

12

Анонимен

преди 4 години

Жалко за прекрасната ни родина ! - винаги когато чуя такива новини ми се плаче.Как може да има такива хора ? - ядосани са , че са се родили и всичко им е виновно и всичко им пречи.Застреляйте се и сложете край на мъките си !

11

Анонимен

преди 4 години

Виновника, хайде да му чуем името, после е лесно

10

Тт

преди 4 години

Има Басейнова дирекция, ХЕИ, ИАРА, безопасност на храните и колко знайни и незнайни институции и пак проблеми. Министерства и т. н., то не са ***, липса на вода, мръсен въздух и какво ли не. Най-големият проблем сме ние хората. Ако ние не се осъзнаем всичко отива по дяволите. Убийства,рекет,мародерства,унищожена природа, за пари сме готови на всичко. Хищниците в природата убиват само за да се хранят, а ние унищожаваме всичко за пари.

9

Анонимен

преди 4 години

На тези не им дреме за хората та камо ли за рибата ! - те си мислят че Слънцето се върти около тях.Простотията вече стана пословична !

8

Анонимен

преди 4 години

кои 30 километра от точка а до точка б. Кажете поне участъка, пък ние ще се сетим

7

Анонимен

преди 4 години

Ооосрании български земи! Гъввнята плуват във реки! Въвъ въздуха радиация има! Надминахме и Хирошима!

6

Анонимен

преди 4 години

Кой е замърсителя бе господа ***, вие журналисти ли сте или преписвачи. Няколко дни се тръби, а никой не знае кой е виновен.

5

Анонимен

преди 4 години

Няма и месец, изминал от Новата година и вече таковаха майката на държавата. България гние по всички направления...

4

Анонимен

преди 4 години

Важното е да се дига пушилка с "корумпираният"президент Радев! Всичко друго в разпадаща се България са "подробности"