19

зеленски

преди 4 години

До ДААА.. АМИ ЗАЩОТО ТЕ СА ОТ НАШИТЕ

18

Анонимен

преди 4 години

Що се чудим.Тя схемата е една и съща в цяла България и Русия.Един сервитьор от Албена стана собственик на млекозавод "Сердика".Негова любовница взе всички супермаркети ,макаронена фабрика и фуражният завод.Продаде всичко и духна в София.Тия " Хитрите" бяха внедрени в СДС,агенти на ДС!

17

Анонимен

преди 4 години

Банев е от червено партизанско потекло.Е, па, не се чудете полуграмотният стругар,как за една вечер е станал милионер и " индустриалец"!

16

Анонимен

преди 4 години

На тези всичко трябва да се конфискува,защото го имат от кражби и измами с тяхната партия БСП

15

От Мен

преди 4 години

На всички кумоняги им кофескувайте парите и имотите иБг ще се оправи

14

ДААА..

преди 4 години

ЗАЩО В НАПИСАНОТО ПО ГОРЕ НЕ ПРОЧЕТОХ ИМЕТО НА ЦВЕТАНОВ,НА СТАРИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ НА ТОЗИ С ТЕРАСАТА ТЕЗИ С КЪЩИ ЗА ТЪЩИ И МНОГО ОЩЕ И Т.Н.

13

Анонимен

преди 4 години

Само активите на торовия Девненски завод колко са? Русалка? Елма. Това май да джобните пари по банките , а другите от панамските досиета на сигурно

12

ПроСоТо

преди 4 години

още миналата година ви обърнах внимание:.-..затягат се "инжекциите" и сега мафията ще започне ново преразпределение на богатствата и парите...Ще има и отстреляни,защото вече няма "лъвът" да скача върху мишка,а срещу него ще има друг лъв....И така:-"Два свята,единия е излишен"..

11

Анонимен

преди 4 години

Ясно искат да ги занолят ,интересно кой ще си разделят парите,едно е сигурно за здравоопазване например няма да има и стотинка.

10

ПроСоТо

преди 4 години

"КОНПИ"...-"Комисия за отнемане на НЕЗАКОННО придобито имущество"...Супер!..Обаче като гледам за колко неща претендира "прокуратурата" че са "придобити НЕЗАКОННО" ,само цъкам с език и се чудя:-..Абе тия такива "ПРЕСТЪПНИЦИ" ли са,та всичките тия главозамайващи неща са ги придобили по НЕЗАКОНЕН начин?И ако наистина са "незаконно придобити",то как се е случило това?..За толкова години нито един път не са били спирани "да придобиват незаконно"!!как става това БЕЗ ПРОТЕКЦИИ от най-високи места

9

Анонимен

преди 4 години

Само? Всичко да им взимат и на трудовата борса. Тая и без това прилича повече на чистачка от ония на общината отколкото бизнес дама

8

истината

преди 4 години

От снимката аз виждам, че Майкъл Джексън е жив!

7

Анонимен

преди 4 години

А как в ръцете на тези хора попаднаха толкова предприятия , морски бази и т.н. Щото са много хубави ли? Кои са виновниците? Защо не е имало свестни договори при приватизацията? Тия е ясно, че благонадеждни инвеститори не са, скрап, продажби. От пусто в празно и хай-лайф. Високо самочувствие и още по-висока некадърщина. Но кой го позволи това? Бойко също има вина при полимери! На власт не е от година или две.

6

сигурно

преди 4 години

Шведката май ще се изхранва пред шведският !

5

Анонимен

преди 4 години

браво.тези оядените окрадоха девненския азотноторов завод.община Варна плати 1 милион да изхвърли тяхната сярна киселина дето я бяха оставили в цистерните.щяха да обгазят цяла Варненска община.

4

Анонимен

преди 4 години

Браво на Гешев и Цацаров !Подгониха престъпниците по всички фронтове - от Радев до Баневи...както искаше Президента !

3

Анонимен анализатор

преди 4 години

Снимката е красноречива - Банев изглежда се е предал, много смачкан, ама това чудо Банева още се зъби.

2

Анонимен

преди 4 години

А как ще се компенсират хилядите човешки съдби на работниците от умишлено фалираните предприятия?

1

Анонимен

преди 4 години

Ау на тази снимка си помислих, че жената е някаква мулатка. С толкова пари , а да заприличаш на това....