56

Анонимен

преди 4 години

До до Само да напомня..По-спокойно, друже. Ако запазите спокойствие, може би ще успеете да схванете простата истина, че ваксините оказват плодотворно влияние върху общото здравословно състояние на едно дете. А жалещите се анонимници, които безсрамно посочиха като престъпник името на един от най-добрите софийски педиатри, са най-обикновени еко-антиваксъри..Е, това е системата, по която някои лекуват гузната си съвест. Лекарите, както винаги, са на разположение - и за бой, и за оплаквания!

55

рускиня

преди 4 години

виждам че вече има минусите. Но още спомням спиктакъла на Цветан Цветанов с бебето удавено в кофа. Каква омраза се изля на лекари, и после какво се оказа. А Цветанов заместа да бъде наказан за клевета , натрупал политически дивиденти и се изниза като червей. Преди да има аутопсия - нямаме право да раздаваме правосъдието

54

рускиня

преди 4 години

Може би ще изглеждам цинична, но това семейство въобще не изглежда убито от трагедия. Те са настървени, с много ясно излагане на мисъл. И само как се наредили - баби ,лели , шуреи, щуренайки - като народен хор. Нито в майка, нито в бащата, нито в роднина - говолител, не съм забелязала скръб. Много се извинявам,но някак изглежда странно и неприятно този спектакъл. Отново публични обвинения към лекари от хора без доказателства.

53

nina

преди 4 години

# 38Спешно секцио означава,когато майката е планирана да ражда нормално,но поради една или друга причина се налага да се извади бебето.

52

9

преди 4 години

От прочетена а епикриза става ясно че бебето е здраво, що тогава не е при майката? Може секцио да е причина детето да е отделено от майката, може ако детето има нужда от интензивна грижа( кислород обдишване медикаменти....) ама това уж здраво пък не е при майката.И като е здраво що му дадат кордарон?? Тея медикаменти..... Като се дават тя работата на живот и смъртДокога журналята ще търсят сензация и за пореден път дават мнение и настройват и така изнервения народ.

51

до Само да напомня..

преди 4 години

Кой не е бил ваксиниран бе? Защо говориш гулпости? И срещо какво да е ваксиниран? Срещу вирусна пневмония ли? Сякаш има въобще такава ваксина.... аман от евтина пропаганда!! Засрами се!

50

Анонимен

преди 4 години

След тази поредица лоши новини се надявам на поне една добра.Нещо от рода на : -'Трагедия в България!Умряха няколко доктора в тежка катастрофа.'

49

Край

преди 4 години

През соца става един доктор и казва - другари ще свалим детската смъртност до 0 на хиляда.Един стар професор се почесва по брадата и казва - недейте колега - дайте си сметка колко дефектни гени ще намножим.Смъртта е част от еволюцията - без нея не може.

48

Анонимен

преди 4 години

Много неграмотен народ. И заблуден. И невеж, и нелеп.

47

кака

преди 4 години

До Един Pkкакво значи *** работник?и кой работник получава 1500 лв чисто?

46

Само да напомня..

преди 4 години

...че предишнатат шумотевица беше около смъртта на малкия Сашко в средата на октомври м.г. Родителите опищяха нета как били размотавани, как диагнозата била погрешна, после се оказа, че нито са ги размотавали, нито Сашко е бил ваксиниран / родители антиваксъри/, нито реакциите на родителите са били адекватни...Сега - нова трагедия. Която внушава разни неща. А, междувременно, хиляди болни - и деца, и възрастни са получили адекватна лекарска помощ в тези месеци. Но за това - нито дума...

45

иррелигиоз

преди 4 години

...съответно и бебенцата. Този случай е една трагедия иначе и смятам, че е нормално да се изчака проверка какво е станало. Всякакви случаи има. Бебета умират и в САЩ и в Зап.Европа. Тук проблемът е, че наистина не ти дават информация какво се случва, както изглежда е станало.

44

Анонимен

преди 4 години

При ниска телесна температура бебето се поставя в специална затопляща кушетка...много е важно. И бебето трябва да е неотлъчно до майката.Нека да кажат от болницата какви ваксини и манипулации са му правени, предполагам без знанието на родителите.

43

иррелигиоз

преди 4 години

Почти не видях коментар свързан с проблема в статията, а основно се говори за и против секцио и всеки си вади изводи само от личната история.Това коя кога станала да се разхожда след секцио не променя факта,че това е операция и съответно носи риск и ако има вариант да се избегне е по-добре винаги.Отношението от нискоквалифицирания персонал в държ болници е ужасно и го казвам като баща на две деца. Повечето лекари са готини ама останалият персонал и цялата обстановка доста стресира майките.

42

Митев

преди 4 години

Браво на родителите! На гърба на починалото дете търсят 15 мин. слава! Наредили се и плюят ли плюят! А после с кои очи ще отиде да търси помощ като се разболее?! Ако има виновни - да се докаже причината и тогава да ронят крокодилски сълзи. Ей, лекарите са хора!!! Как мислите ще ви погледнат като отидете при тях за помощ след като сте ги оплюли и омаскарили без да имат вина?

41

(-_-)

преди 4 години

Абе с тия акушерки.. Дано не са като оная където преби бебето, щото много ревяло.. Нищо чудно да се е задушило от повръщане..

40

Един Pk

преди 4 години

До АнонименВече никой не умира без лекарска грешка.Това дете вероятно е имало сърдечен порок- дефект,но лекарите са виновни.За лекар се учи десетина години и то здраво.Накрая получаваш 1000 лв. заплата с дежурствата ,а *** работник 1500 чисто.Поне тия хора ги уважавайте и не се водете по простите журналисти които ви обработват.И защо за починалото новородено от Видин нищо не разбрахме.Накрая ще дойдат да ви лекуват индийци,араби и пр. чужденци.Но *** е зъл,объркан и това го разбира най- последни.

39

БеГеМама

преди 4 години

Нямат край драмите

38

Анонимен

преди 4 години

Не е лекарска грешка, грешка е на майката, че е родила тук в България.

37

Хохо

преди 4 години

Аз съм съгласен да ги пребием всичките лекари и после кво? Няма да има никви лекари, не че сега има ама... давайте да ги изметем и тях и даскалите и като цяло закривай я тая държава, че ми писна