34

nekoj

преди 4 години

До А бе - явно не си ходил в Израел. А аз съм, и знам какво пише и по техните вестници по въпроса.

33

кой си ти?

преди 4 години

До извинете - не говоря Арабски, може ли да публикувате карта на Английски или Български?Публикуваната карта от Президента Тръмп е предназначена за арабите! За теб е обяснението на български по-горе. Може да поискаш от господин Тръмп да я разработи с български текст, специално за теб!

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - .. 3 български лева за 1 евроза да стане така, както се опитваш да обясниш, трябва преди това да отменят валутния борд! Отменят ли го, току виж умножат веднага отношението по 1000 (по Жан Виденов)! Очертава се добра сгода, а!

31

Анонимен

преди 4 години

Бисер, който ще разправям утре в офиса "това е съотношение, а не деление. 3 български лева за 1 евро"- стая разлика, че е написано обратното 3 евро за 1 български лев, ама хайде... Майко, наистина не смятах, че може да има толкова загубени хора. Не съм от хората, написали ти, умнико, че си сметнал грешно (и да, те са прави), но всяко едно съотношение между 2 числа може да си го представиш като деление. Те са спрели да се занимават с тебе, спирам и аз. И не си пляскай сам плюсове- всички знаемкак

30

извинете

преди 4 години

не говоря Арабски, може ли да публикувате карта на Английски или Български?

29

Анонимен

преди 4 години

До Гробокопачнапъна се бйе-сйе-пйе днес и роди мишка!

28

Анонимен

преди 4 години

До до 27Май те разбрах, не ти хареса информацията , вероятно по иделогически причини (симпатизираш на "дясната" страна) и се опитваш по странен начин да омаловажиш информацията.

27

Анонимен

преди 4 години

Тука е пълно с по-ангали от палестинците.

26

Анонимен

преди 4 години

Когато се Карат Много Близки Роднини, Умните хора не вземат ничия страна и не се месят в разправията им!!!!!!!!Да се оправят сами!

25

до 27

преди 4 години

А съотношението според теб не е деление, така ли?! Спирам да споря с тебе. Няма смисъл. Едно нещо се отнася към друго нещо както 1 към 3. Това не може според тебе да се представи процентно или с обикновена дроб, така ли?! Марш в 5ти клас, че стана за смях!

24

Анонимен

преди 4 години

Абе, хора, какво се връзвате на човек, който не може едно съотношение между лев и евро да напише правилно и седнал да го пише под статия за Израел?! То самият факт, че го е написал (дори и да беше сметнал правилно сметка за 5ти клас), говори колко му е интелектът. Кой знае от коя централа (червена) са го накарали да го напише това и малко е пообъркал сметките и ще му дърпат сега ушичките.

23

Анонимен

преди 4 години

До до 2Това е израз на съотношение, не деление ................. 3 български лева за 1 евро.

22

До 22

преди 4 години

Това е дело на комунизма. За туй е създадена тая жалка идеология. Работата на комунизма бе да заличи народите и всички, да станат ***. Само евреите са останат.

21

до 2

преди 4 години

Ти математика учил ли си някога в живота си?! Това, което си написал, означава следното: лев:евро = 3:1 . Тоест 1лев = 0.33(3) евро. Можем да го разпишем и като пропорция: лев/евро = 3/1 (елементарни дроби). Умножаваме по диагонал (4ти клас математика) и се получава 1 лев = 3 евро.

20

Карл Танер

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!И кво печелят от обезлюдяването на България? Даже би трябвало да уважават България тъй като втората световна война сме може би единствената държава която не си предава евреите на нацистите.Все тая. Евреите са военнопрестъпници и крадци. До преди да се създаде Израел евреи, араби и перси са живели мир

19

Анонимен

преди 4 години

До 20Ти НЯМА ДА ИМАШ ЛЕВ, ЗАЩОТО СЕ ГОРИ РЕЗЕРВА НА ВАЛУТАТА КАТО СЕ ПРИЕМЕ ЕВРО.ЗАЩО ГЕРМАНИЯ ГРЪБНАКА НА ЕС НЕ СИ ИЗГОРИ СОБСТВЕНАТА СИ ВАЛУТА ДОЙЧЕ МАРКАРА??? ЖАЛКО , ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА МИСЛИТЕ БОЙКО ВИ Е ОБЛАДАЛ С ПРОСТОТИЯ

18

до 18

преди 4 години

Мхм, баш "правилно" е. Цитирам : "лева към еврото 3:1". lv/eur = 3/1 <=> 1lv = 3eur . 3ти клас математика. Да обясняваме ли детайлно или схвана?

17

до 16

преди 4 години

като ти падне ЕС лева и за тоалетна хартия няма да става

16

А бе

преди 4 години

До АнонименНяма да е чак такова съотношението,ама грабежът ще се почувства.

15

до до 2

преди 4 години

мн добре е написано 3 лева за 1 евро,ти май не схващаш