42

Анонимен

преди 4 години

Няма план Б за човечеството, тия, които твърдят обратно го правят с цел да провалят план А, който е единствената ни надежда. Дори и някой ден хора да напуснат пренаемането планетата, оцеляването им няма да продължи повече от миг, и ще са шепа клети души, на които ще им се ще да не са живи. Извън планетата ни условията са толкова сурови, че дори най-негостоприемното място на земята е рай в сравнение. Ако тук не успеем, никъде няма да успеем.

41

Анонимен

преди 4 години

Стари "изобретения" събрани накуп. Накрая излиза като "свръх екологичните" двигатели - с барнати резултати от изпитванията.

40

Водата на язовира е

преди 4 години

вече във въздуха, сега Боко ще го лови. Изпуснали са питомното, сега ще ловят дивото!?

39

огромен принос

преди 4 години

Изобретението Вода от Въздуха е това което ще спаси Перник и Стомана.Начи първо превръщаме водата на язовир Искър във въздух след което за много пъти по-малки транспортни разходи полученият въздух се закарава по тръби, в бидони и бутилки в Перник . Там вече на место от искърския въздух с машинката в Перник хорицата ще си правят нужните количества водица. примерно переш 60 литра ти трябват, щракваш 69 л на машинката и цък - прането изпрано и т.н. и т.н.

38

Анонимен

преди 4 години

западняшки измами за кинти.като оня дето шил бикини за плъхове.....

37

Стамат

преди 4 години

Има апокалипсис, няма план Б!

36

Ейй

преди 4 години

Браво една интересна статия най-сетне.

35

Мис Евърдиин

преди 4 години

Да ви кажа, че едни черни нещица може и да ви влязат в работа. Във вашия случай са бели. В една област смееее .....

34

А виждали ли сте го

преди 4 години

Когато играта му е на макс? Много трудно ще ми вкарате шайба!

33

Totenkopf

преди 4 години

Целата статия е просто една голяма шашкания

32

Изкарайте я оттам

преди 4 години

Или да идвам с цялата гвардия, която ще придобие истинският си вид!

31

Казах ви днес!

преди 4 години

Че The Queen of blades ще оцелее! Имам си своите причини ...

30

Стопли ли намека?

преди 4 години

Или искаш да знаеш име и точен адрес? Е не съм чак толкова добър!

29

Глей сега:

преди 4 години

Breath of fire не ми е в стила. Но няма човек дето да мине без през това без драконска помощ! Някой хора само изглеждат като хора. Лейтенант да знаеш, че във ваната има място за двама! Но не и трима!

28

И когато ...

преди 4 години

Едно заучено положение се сблъска с друго заучено положение, тоест когато защитниците са предвидили, че следващата стъпка на противника ще бъде нещо и защитниците са го предвидили. Съдията отменя и нападението и защитата и обявява засада. Играта се подновява от последната позиция на непредвиденост, като капката, която не знаеш накъде ще потече от ръката ти. Здрасти квантова механика ....

27

Или ...

преди 4 години

Как ти направих засада с чаша за кафе! И чаша за безалкохолно. https://youtu.be/XAYhNHhxN0AСъдията ще свири засада знам!

26

Кой има глава на

преди 4 години

Раменете си разбрал! Разбрали сте к'во да правите. На свещенника, тоест машина вяра да нямаш. Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Подръчни материали навсякъде Макгайвер! Много го обичах като дете тоя сериал. От най-заплетените ситуации с подръчни материали решение намираше. И с богата обща култура ... Като например как се прави фитил, детонатор, таймер от една цигара .... И сега музиката на Мисията невъзможна. Та та да та .....

25

Е и к'во ...

преди 4 години

Бе да знаят хората какви ги вършите бе! Енергията не се губи и не изчезва, само сменя формата си от използваема в неизползваема! И от този баланс зависи и се движи света и всичко е енергия. Коя коварна, коя истинска, коя правилна посока, коя грешна .... Но на някои очите им са жълти .... И светят в огън, които не разбирате. Свободен от хорските глупости!

24

Анонимен

преди 4 години

Почти нищо ново няма, всичките тези вече са измислени под една или друга форма и преди това. Другото за рака и подобни ги чета от 30 години, всяка година все открили, все вещаят вечен живот и посещения на галактики. Да да ама не.

23

Да не си го взимал:

преди 4 години

Не беше за тебе, а за друго същество. Аз друго бих и дал, но няма нужда. Тебе ще ударят ...