8

Столичан

преди 4 години

В Германия само звънкаш и паяка идва на мига и на онзи му скъсват дирника , а тук едва ли не с подпис и печат и с входящ номер трябва да пишеш, а онзи спрелия отдавна си е тръгнал...

7

така е

преди 4 години

Защото полицията не си върши работата си.

6

Хахах

преди 4 години

Смях, в София има толков неправилно паркирали, че и 10 паяка денонощно да въртят не могата да смогнат.

5

8

преди 4 години

Със събираните пари преспокойно можеха да направят паркинги над реките минаващи около центъра, но предпочетоха да манипулират хората, че с платени зони ще им решат проблемите. А целта е по-лека лека да се префасонира цяла София в платена зона. Сега пак опитват в следващите зони заради уж недоволни хора да разширяват зоната в Слатина. Прави впечатление, че въпреки проблемите хората се оправят, но не искат за тези зони първо да правят реален референдум, щото отговора ще е НЕ ЩЕМ нови зони.

4

Анонимен

преди 4 години

Ако закупят още 13 паяка, то наказателният паркинг няма да побере "клиентите"Ама вместо да се купуват паяци, може на някой места да се построи някой паркинг, ей така за разнообразие.

3

Иван

преди 4 години

Сигналите са много повече, но ако е извън зелена/синя зона сигналите не се регистрират и паяк изобщо не идва - дори след 10 разговора с диспечерите и с телефон 112. Отговорът е винаги един и същ " То из целия град спират неправилно, нямаме капацитет да вдигнем всички". Имам го писмено и подпечатано този отговор от директора на СКГТ. Мързеливци немърливи.

2

Анонимен

преди 4 години

около 10 млн лв приходи само от официално "вдигнатите и закопчани", а по улиците е батак

1

Анонимен

преди 4 години

Нищо не разбрах - 13 паяка а има голяма нужда. Е какво пречи да се купят още 13 от общината? Хем ще отворят работни места хем правят пари и ще ги избивт за нула време. Ех проста държава аз трябва да ви уча.