28

Той

преди 4 години

Той никога не е бил русофил,тъй че е нормално за един русофоб да казва глупави непътвърждени неща .Има ли доказателства за отравянето на Скрипал от британските служби или една леля му шушнала на Кирковският пазар във вторник -онзи ден! Господине ,вие искате да кажате ,че Путин и руските спец служби не работят съвместно ,щом имало разминаване с работата им ,а измислете нещо по-умно ,а то децата от началните класове ще се осъмняват във вашата теория на заговор на Путин !

27

тя

преди 4 години

Щом и тоя русофоб го призна , какво повече да се говори !

26

Анонимен

преди 4 години

Ха, доносникът от ДС Ивайло - Иво Минджев бил жив...

25

някой

преди 4 години

До: номер 27 (Активист на БКП)Иронията ти е неуместна, защото в случая това което казваш е напълно вярно.Наистина, кой друг ще е повече запознат с тайните служби ако не бивш техен служител?Историята познава много двойни (дори тройни и четворни) агенти на различни разузнавателни служби.

24

Анонимен

преди 4 години

ОБАЧЕ ПЪК ТУРСКИЯТ ШПИОНАЖ Е НАПЪЛНО ПУСНАТ ДА СИ ПРАВИ КАКВСИ ПОИСКА ТУК. ТУРСКИ *** НЯМА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН ТУК ОЩЕ СТО ГОДИНИ

23

Тодар Правешки

преди 4 години

До активист на БКПАбе товариш, я ми кажи като си активист на БКП, на кой адрес е централата на партията и кой е лидера, генералния секретар или както там го наричате?

22

Активист на БКП

преди 4 години

Е ти си запознат с тия работи... Нали там се подготви за агент...

21

някой

преди 4 години

До: номер 31 (Shark)Там е работата, че Иво Инджев е един от малкото (ако не единственият), който не е забравил че е бил агент на КДС. Признава го и не го крие, за разлика от повечето които отричат до последно!

20

някой

преди 4 години

Кой твърди, че от Бойко Борисов по-добър няма, затова трябвало да гласуваме за ГЕРБ, защото нямало друга партия, която да управлява България успешно?Ето че има!Иво Инджев е човек, който може да направи така, че България да се измъкне от мизерията в която се намира! Иво Инджев е един от достойните хора, които можем да изберем вместо провалените политици от ГЕРБ и БСП!Лошото е обаче, че Иво Инджев не желае да се занимава с политика.По-лесно е само да коментираш властта и да критикуваш.

19

Лазар

преди 4 години

Иво, много са хубави тези долари, нали? Иначе, трудно се изкарват, да знаеш.

18

Shark

преди 4 години

Абе тоя продажник няма ли да си затвори мръсната уста вече. Само като чуя името му и ми призлява. Много голям антикомунист и русофоб, а в същото време забравил че е бил агент на ДС. Като е било толкоз лошо по време на комунизма защо той е учил безплатно, лекувал се е безплатно и е използвал всички облаги на тогавашното време, които никак не бяха малко. А! да си плати за образованието, неговото и на децата му.

17

Анонимен

преди 4 години

Много нагло е преиначавал фактите неведнъж, затова се оказа на позицията на лъжливото овчарче. Дори и да напише някога някоя истина, хората вече не му вярват.Освен това, не са малко случаите, при които се е проявявал като дребнава, злобна, комплексирана, простовата махленка.

16

Анонимен

преди 4 години

Щом ние ловим шпиони на килограм, представям си колко им е паднало нивото на руските шпиони в сравнение със съветските.

15

;);)

преди 4 години

що за празни приказки,пешреди мн лаеше сега едно сдържано объркано....

14

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Този Сорбоната ли беше завършил , или московският? Агент на ДС ли беше или?!?

13

Spy's girls

преди 4 години

Така е, на всички чужди средно интелигентни шпиони им е много трудно да синхронизират и да паднат на нивото на простотия на политиката, икономиката и държавната администрация в бг.

12

Американ

преди 4 години

Тоя кое НПО му плаща?

11

Гост+

преди 4 години

По думите му F-16 била стъпка..... Все (тайно) се надявах да ни накажат за Балкански поток като прекъснат договора за Ф-16, ама за сега не става.........

10

Русофил+

преди 4 години

Русия се държи недружелюбно спрямо България,..... посочи още Инджев". Ми нали това е целта на цялата атлантическа ш'айка в БГ. Само, че Русия е показала, че може да има "биволско" търпение по отношение на братска България. Ние обаче, би трябвало вече да го знаем, че всеки път когато грешна конюнктура ни тласне срещу Русия, следва Национална Катастрофа! Така поне показва историята ни..........

9

Лустрацийо???

преди 4 години

Словосъчетанието Иво Инджев буди силна п0гнyca и 0мep3eние, предизвиквайки позиви за п0вpъщaне. Довчерашен мpъcник и д0н0cник, днешен демократичен ибpик~чия, ръси морални оценки, представяйки се за съвестта на нацията. В държави, провели лустрация, подобни нискостеблени мapгинaли нямаше да припарят до ТВ, откъдето да раздават акъл и да се вживяват в ролята на някакви фактори. Агент Ивайло е исторически oтпaдък, чието място е на бyнищeто, да пее там българофобските си арии. Плyжeк!