186

Анонимен

преди 4 години

Народна мъдрост:Който се прави на най-праведен и Богу не е драг

185

Менто

преди 4 години

Евалла близашки .!.

184

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата е сезирана за престъпна група с участието на Иван Гешев

183

Нищо ново

преди 4 години

Виж ти! Близнашки очаквал оставка на Радев. И за какво? За телефонен разговор, който няма нищо общо с дейността му като президент. А кой и за какво е подслушвал началника на ВВС, кой е разрешил това. Не е ли нагласена акция, когато някой му е казал; "Радев чака да му се обадиш", а след това са включили и подслушването.Ще им се оставка на гербаджиите и на клакьорът им Близнашки, но няма да ги огрее.

182

Анонимен

преди 4 години

С толкова СРСта да се чуди човек как има престъпност още ...

181

БомбардировачътДобри

преди 4 години

Аз не познавам висши военни и командири, които да не са се облагодетелствали с ведомствени жилища. Имаше един военен образ, командир на ямболско поделение-той където и да беше назначен, все се сдобиваше с апартамент. Ямбол, Сливен, Бургас, София.....И с децата му така, наредени и натъкмени.

180

Анонимен

преди 4 години

Жалка твар е този Близнашки.

179

Анонимен

преди 4 години

Хм, троловете са се развихрили гледам. Току що четох статия за решение на съда, че разпространяването на СРС-та е престъпление. Това което Гешев направи е просто необяснимо нагло. Видимо е отчаян ход да се отвлече вниманието от другите престъпления, които Гешефтурата трябваше да разследва. Грозна работа. Имунитетът има смисъл - утре може да излязат СРС-та за премиер, председател на НС, висши съдии. Защото очевидно прокуратурата няма намерение да спазва конституцията.

178

Анонимен

преди 4 години

Този говори глупости. Радев нищо не е казал да се крие. Много *** в тази държава.

177

Анонимен

преди 4 години

То и Гешев трябва да има претенции за много висок морал, но покри Пеевски за 1-2 милиарда от КТБ и скълъпи фалшиво обвинение на Иванчева и кой знае ощо колко престъпления е направил, за които само той си знае.

176

Престолът на Хана

преди 4 години

Престолът на хана има магически качества.Когато Хана седне в него: той става безпристрастен той забравя за своите предпочитания и се води от благото на народаВсеки хан знае, че ако започне да показва предпочитание, ще възникне раздор всред народа.А раздора всред народа е добре дошъл за ромеите.

175

Ани

преди 4 години

Недостатъка на Радев е че вероятно още в първите си седем години е живеел с мисълта че управляващите са богопомазани и народа е безсилен пред тях.Той не разбира факта че дори като президент, той продължава дабъде гражданин на републиката и не само че трябва да се подчинява на законите на страната, но трябва да бъде и добърпример.За съжаление още от първия си ден като президент, той демонстрира пълното си пренебрежение към закона. Поради това той не е годен за президент!

174

Пенсионер

преди 4 години

Още един хубав ден за българската демокрация.

173

Я па я..!

преди 4 години

До 1 219 Тиквата два пъти подава оставка , ама народа пак го избира.Няма повече да се води по акъла на Нинова. Кво да правиш ? Любимец.

172

Анонимен

преди 4 години

Назначил си любовницата на сладка службица и дал и апартамент докато бил генерал. Изритал жена си с шутове дето е поемала с него всички несгоди през службата му и му е прала и се оженил за любовницата си. Е това е примера за подражание. И тоя човек ще ни дава наклон в живота. Критикува другите а не си вижда н

171

Анонимен

преди 4 години

Kaк оставка????????????/Оставка на ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Радев остана единствен глас на истината!

170

Служител в ГП

преди 4 години

В главната прокуратура, всички пеем:" Ура! Ура! Ура!". В главния ни прокурор, всеки е отправил своя взор, нищо, че навънка викат: "Гешев е позор!"

169

Анонимен

преди 4 години

А на тиквун сересетата кога ще пуснете бе. То не бяха бири, то не бяха суджуци, то не бяха калинки..... Какво търси тая мии*урка още на кормилото на страната? Хич не съжалявам, че се изселих от тая ***. *** народ слаба държава. Язък за красивата страна....

168

Анонимен

преди 4 години

адев направи огромна грешка като назначи Близашки за временен премияр. Може би нещата щяха да са доста по различни ако не го беше назначил и щеше да е по добре за България.

167

Бате Гойко

преди 4 години

"Много е важно, когато си се захванал с политика да си даваш сметка за евентуалните последици и всичко, което правиш"Това премиерът знае ли го?