16

Истината

преди 4 години

Румънците отиват Гърция. Гърците идват да пазаруват в Петрич. Турци с немски паспорти отиват в Турция при роднини. Турци с турски паспорти се прибират в Германия от посещение на роднините. Македонците идват да си оправят документите за самоличност. До тук поне 3млн. посещения без да се реализира нощувка. Е страшен ръст на туристите!

15

Анонимен

преди 4 години

От това се разбира, че румънците пътуват по-често до Гърция. Щом в статистиката влизат и гастербайтерите нямам думи.

14

Анонимен

преди 4 години

Германците ли не пътуват по света? Смях! Във Варна е пълно с италианци. Кубо, Ментол, Морска тераса - много чужденци, сега през зимата.

13

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБерска статистика....

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Изброил си националности на държави, които са пасивни туристически дестинации... Т.е. те приемат много туристи, а технтие граждани не пътуват никъде...

11

Ужас

преди 4 години

Стига лъжи в София в 5* хотел,персонала се чуди как да оцелее с обидно малки заплати,постоянно текучество и некадърни шефове,тези който пишат статии изобщо не знаят истината за "туризма"фирмата е FPI....

10

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишат, колко от тези румънски туристи са минали транзит към Гърция?

9

Анонимен

преди 4 години

Пак глупости от руските тролчета Отдавна не съм слушал толкова много чужда реч във Варна! Немци, италианци, англичани, дори холандци. А руснаците са навсякъде.

8

Анонимен

преди 4 години

Руските туристи предпочитат Турция, но причината не е в България. Скъпо евро, евтина турска лира, слаба рубла.. Елементарно. Всяка година в Турция загиват десетки руски туристи. За турските зеленчуци вече разбрахме - отрова.

7

Анонимен

преди 4 години

представяте ли си че се хвалят че идвали предимно Румънци, хахахаха дето са едно стъпало пред нас по бедност.Загубихме всички пазари и сега идват само соц.слабите от Източна Европа.100000 американци били дошли, хахаха и мен ли ме броите за такъв като дойда през Август за 2 седмици да видя нашите. Питам за един познат

6

мишо бирочето

преди 4 години

ръст на дедовия. доста българи взеха паспорти от германия, холандия, италия, испания, австрия и ми ги броят за туристи. мен също ме броят за турист въпреки че не искам чужд паспорт.

5

Славчо

преди 4 години

О да а 2020 ще е най добрия сезон за туризма за новото хилядолетие хотелите ще се пръскат от туристи нищо че томас кук фалира и тук идват само пр,ошляците на европа и напук на презастрояването и фекалните тръби изливащи се направа в морето сезонът започва още от другия месец! За липсата на кадри също е помислено ще се дойдат да работят ,камбоджанци,виетнамци и африканци ! Тая година благодарение на далновидноста и гостоприемството ни направо ще е рай за туристите тук!

4

Наблюдател

преди 4 години

Статията е писана от чиновник или журналист по задание за възхвала на туризма ни. Защо не написахте колко % е спада на пазар Полша или Русия?

3

Анонимен

преди 4 години

Глупости в долните 2 мнения. Живея до Св. Константин и Елена. Често съм в Балчик и Каварна Румънци навсякъде, всеки сезон. И сега през уикенда варненските заведения са пълни с румънци. Доволни и весели.

2

*/*

преди 4 години

Съгласен съм Бул шит.Румънците са неорганизирани туристи и прихода от тях е малък.Влизат и излизат когато си поискат и чк е смешно да бъдат споменавани в подобна класация.

1

Анонимен

преди 4 години

Глупости. Отчитат само кой влиза на КПП-та. При румънците е само премианване през България напът за Гърция или Турция... Руските туристически групи също кацат в България, когато отиват Турция или Гърция на почивка, защото им излиза по-изгодно......