12

Анонимен

преди 4 години

Не им стигт явно черните изнасилвачи та са се затъжили един от тях като се е гътнал.

11

Анонимен

преди 4 години

Този беше адски добър на времето.Талант от всякъде.Малко са тези в спорта,какъвто и да е той.Дори и щангите.Шампионите не се раждат всеки ден.

10

Анонимен

преди 4 години

На английски думата за съдба е дестини от думата за посока. Когато нещо се случи, и когато после осмисляш последиците, сякаш станалото е било предопределено и сякаш и ти се взел участие в решението това да се случи в живота ти, по една или друга причина. Може би душите ни не са безволеви пътник в лотарията на живота. Затова има и предчувствие. Дали е карма или ние търсим успокоение и ред там където ги няма не знам.. Мир на душите им!

9

Анонимен

преди 4 години

То всеки си е различен, но чисто човешки и като родител, предполагам, че би предпочел да е така , отколкото да си загубиш детето без да можеш да си до него в последния му миг на ужас и отчаяние.

8

мишо бирочето

преди 4 години

какъв спортист бе, стига глупости. ринговете в нба са магнетизирани. има едно видео даже в което топката я мятат от центъра и залепва на спойката между таблото и ринга. театър и нагласания е всичко. ЦИРК. добре че има гоими дето верват. сащото е и в еврогейския футбол последните по 25 години.

7

Анонимен

преди 4 години

Такъв спортист България с цялата си завист, мързел и глупост ще отгледа само през крив макарон! Поклон пред големият спортист! Сбогом мамба!

6

биберон

преди 4 години

Не искам повече новини за тоя! Чувате ли бе?!

5

Анонимен

преди 4 години

До заблуденТЕ са турци,няма смисъл

4

42

преди 4 години

Не съм чул за почти никой от тази боя, да има акъл и сложно мислене. Стават само за някои спортове и за свирчовци, а бели жени и мъже дето им дават и деца нямат също акъл, да раждат такова интелектуално осакатено поколение.

3

В.Узунов

преди 4 години

През възродителният процес през комунизма колко хора умряха но никой не губи за тях а ся за некъв си маркуч все едно кайметя е дошъл. Ай сиктир ба

2

В.Узунов

преди 4 години

Тоя па Кобю ми стана хептен антипатичен от как умря. Да го опява имама и ай талканя. Те го изкараха тоя от Ердоган по голям.

1

Анонимен

преди 4 години

Стога сте го хулили човека, сега де! Като не ви харесва, що изобщо цъкате тука!Мир ба праха му! Голям спортист беше!