22

Скептик

преди 4 години

2025 г. ББ се прибира от посещение в Сърбия и се кълне че ще прекара Сръбски поток.

21

Скептик

преди 4 години

Все едно да си имаш до теб прекарана тръба, но да се правиш на интересен и да ходиш до газстанцията да си купиш бутилка. И след това да се хвалиш че си независим. Малката подробност - за кого е по-скъпаия газ и по-точно Кой плаща баницата?

20

Анонимен

преди 4 години

Американска ,ама друг път.Баш си е руска ама втечнена.Американската газ ще е,за битовите абонати на по висока цена а руската т.е.същата на по ниска цена за бизнес абонати.Хем си имаме обица на ухото(американските електроцентрали) хем пак се е снишила Теменужка Калинова по ниско от тревата.Чудно как МП не е повел бандата.Да не са му спрели визите за САЩ след срещата с Тръмпеца.Или пак е изклинчил да подпише друг вместо него за да си върже гащите при евентуален скок на цената на газта в БГ-гетото.

19

Анонимен

преди 4 години

Дано американците са набили бая канчето на Теменужка Калинкова....

18

Анонимен

преди 4 години

Потреблението на газ в България при едва дишаштата и икономика е около 3 милиарда куб. м.Досега монополно ни ги доставяха от Русия на двойни цени. Сега сме щели да диверсифицираме 50%-1,5 милиарда. А това ,че забихме нож в гърба на Украйна, отказахме се от газопровода през нейна територия, отказахме се от тр . такси ,които ПРосия трябваше да ни плаща до 2030г!? В размер на няколко милиарда евро!? Строим Руски поток през Бълг. за СЪРБИЯ и го плащаме ние-3 милиарда евро. Подарихме 5-6 милиа

17

Анонимен

преди 4 години

Още не сме избили колелца с американските ТЕЦ-ове, сега Нушка ще подпише до живот да плащаме за скъпия газ! Гласувайте "за" недоверие, докато още има време!

16

SS

преди 4 години

Пълни глупости! Кажете какви са цените на американския газ , азербайджанския газ, руския газ! Всичко друго е празно говорене за глупави индивиди!

15

Хм

преди 4 години

До Анонимен"Бакалски поток няма да има"Ха-ха,като бакалските сметки на Баце ли?

14

Анонимен

преди 4 години

До БРЕХ, ТИ ДА ВИДИШТУРСКИ ПОТОК НЯМА ДА ИМА. БАЛКАНСКИ СЪЩО.

13

Ха-ха

преди 4 години

Диверсификацията-добре,ама к'во правим с цената?Щото може да сме и 100% диверсифицирани,ама когато газът е скъп-кел файда!Хим.промишленост,оранжерии и прочее-на куково лято...

12

Анонимен

преди 4 години

Ко е туй ДИВЕРСИФИЦИРАНИБЕ???На български!

11

БРЕХ, ТИ ДА ВИДИШ

преди 4 години

До Анонимен :БАКАЛСКИ ПАТОК НЯМА ДА ИМА!А БЕ ТО И ТУРСКИ НЯМАШЕ ДА ИМА, АМА ВЗЕ ЧЕ ИМА.

10

БРЕХ, ТИ ДА ВИДИШ

преди 4 години

Знам че е гадно братя, но това е начина хем ХЕМ АГНЕТО ЦЯЛО, ХЕМ ВЪЛКА СИТ.Неможем се опъна нито на САЩ нито на РУСИЯ и затова кандисахме половината газ да е руска за да има основание да мине газопровода през България и другата половина да е американска за да може да купуваме и американска за да ни позволят да има газопровод. Янките нищо не могат да направят нито на Турция нито на Сърбия за разлика от нас. И затова пак дръвцето е в нас.Пука им на Русия дали ние ще вземем газ от тях. Малки сме.

9

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИСТИТЕ ИЗТОЧИХА ЯЗОВИРИТЕ ЗА ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ ЕВРОАТЛАНТИЗМА НА БЪЛГАРИЯ

8

Анонимен

преди 4 години

БАКАЛСКИ ПАТОК НЯМА ДА ИМА

7

анонимен

преди 4 години

ЗАЩО БЕ ЛИЛАВА ТЕМЕНУЖКЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧИТАШ В САЩ ЗА ГАЗОПРОВОДА. КОИ СА ТЕ???? ТОЖВА НЕ Е ЛИ ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА????П КОИ СА ТЕ ТА СЕ БЪРКАТ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА НИ ПОЛИТИКА. АЙДЕ СЕГА И ТАЯ НА РАЗЛЕДВААНЕ.

6

Анонимен

преди 4 години

Това правителство е ужасно вредно за България !

5

Анонимен

преди 4 години

До 1 руски тролСкъпа газ има само когато няма конкуренция, когато на пазара е само мафията от Газпром и постоянно те плашат че ще спрат газта! Българите дълги години плащаха най скъпата газ в Европа-руската, докато Германия плащаш два пъти по ниска цена за същата , нищо че България е по близо и газта и за двете е през Украйна. Сега трябва да пуснем газ от Азербайджан и САЩ- Александрополис директно за Украйна през спрения газопровод Да няма пари за уша н ките.

4

Анонимен

преди 4 години

Дрън дрън пляс

3

Перник

преди 4 години

Хората вода нямат тая газ .Поредната калинка срам от Бог имате,ли ?