9

миткалото

преди 4 години

Момичето е напуснало майка си защото по-вече не може да я изнудва и отива при баща си защото по-малко я познава като тинейжарка.И така ето ти пример - живеят децата при майка си ,разделени от баща си а родителите на момчето и момичето са вече смъртни врагове и така години на ред.Семейството на майката едва свързва двата края. В един момент на тинейжарка осъзнава ,че парите са фактор и се установява при баща си и край - вече портфейла и пълен с пари ,а с част от тях подпомага вече и майка си.

8

Анонимен

преди 4 години

Условна присъда за това да пребиеш дъщеря си?????Е затова България винаги ще си остане в Ориента! Безгранично толерантни сме към насилието и физическата саморазправа!!

7

миткалото

преди 4 години

НЯМА ДА ОПИСВАМ ВСИЧКО А САМО ЩЕ НАПИША ,ЧЕ КОИТО СЕ Е СБЛЪСКАЛ С ТОВА само той може да го разбере когато момичето е в пубертета.всичко това е напълно възможно което казва бащата.На тези години дъщеря ни продаде обиците на майка си,нейните на сестра си а да не говорим и за това в един момент когато нямаше цигари а кутията LM струваше 3000 лева - аз присъствах на унищожаван. им и си взех един стек ( аз съм скромен човек) ресторантите искаха цигари - оказа се че тя го открила и го продала.

6

Sichtpunkt

преди 4 години

Каквото и да е направило момичето, тук има липса на комуникация между нея и бащата. Аз съм сигурен, че той не е "сядал" да поговори с дъщеря си на теми интересуващи тийнеджърите. Само разговора и родителските съвети имат полужителен ефект.

5

Анонимен

преди 4 години

Човечеца явно има нестандартни и нетрадиционни методи за възпитание. Но ако се окажат ефективни, вероятно след време всички ще ги ползват.

4

до Гоги

преди 4 години

Само един *** може да нарече счупен нос, ребра и провесване през балкона на 5-тия етаж "строяване"!

3

Хм

преди 4 години

Дъщерята е възпитана чудно от майката - да краде!

2

Гоги

преди 4 години

Заради това че е напердашил тийнейджърката ... Изчезнали пари. Цялата история не е ясна, но има нещо което не се казва. Алкохол, тревица, хапчета... Кой знае каква простотия се е вихрила та да я строява

1

Анонимен

преди 4 години

А един хубав бой не му ли удариха , условно. За такива само бой , конфискация и разпродажба на имуществото - да се раздаде на жертвите! Плюс два месеца централен билборт , по местоживеене, " Аз пребивам семейството си". Да видим следващия бияч дали ще посяга.