78

Анонимен

преди 4 години

Прав е Турския президент г-н Реджеп Ердоган

77

Da

преди 4 години

Ми лично той да тръгва да увеличава народонаселението като *** женурята където е необходимо, а не където не е необходимо

76

до 85

преди 4 години

дай Боже, всичките ни врагове да имат президенти, дето се грижат за тях както Ердоган и Путин... тези държави можеха да имат сериозна роля в света, вместо това ще бъдат разпарчетосани и оглозгани... този път сме на правилната страна!

75

Анонимен

преди 4 години

много странно президент които се грижи за народа си моментално става диктатор и сащ няма значение иска да го свали от власт използва всмчки способи само само да го свали от власт и тези сащ които ги подкрепят на черното казват бяло защо путин ердоган асад са диктатори а меркел и борисов не са диктатори --защото се подчиняват на сащ.сащ позволява на своите васали да крадат от държавата си колкото може да са длъжници на сащ и да са зависими от сащ аз не знаех че бг народ са васали *** на сащ

74

Анонимен

преди 4 години

Турчалията колкото и да е миеш си остава турчалияИ спрете да сензорирате коментари *** скапани

73

Фф

преди 4 години

И тия ще ги вкарват в ЕС..... Ще ги върне Ердоган на камилите....И фолксвагени

72

Анонимен

преди 4 години

А пък Европа е цъфнала и връзала - нашата цивилизация умира защото не се възпроизвеждаме, но за този факт нито дума, да не говорим за действие. Когато става въпрос за раеждаемост, това не е личен проблем, а обществен, само че феминистките като Меркел и гейчета като Макрон, неглежират проблема и даже съдят всеки който изрече тази не толкова сложна истина. Турция ще е оцелее, въпроса е какво ще се случи с нас, имаме ли план или живеем на принципа след нас и потоп!?

71

Анонимен

преди 4 години

До 76Явно няма кой да го спре.Такъв е бил и Хайнрих Химлер, който си е поставил за цел да увеличи арийската раса като поощрява войници на Вермахта да се "таковат" къде с коя сварят, стига да е руса и със сини очи.Продукт на такава "любов" е една от солистките на АББА.Дори лудият Хитлер се е отвратил от манията на райхсфюрера Химлер и е наредил да спрат програмата (наречена Лебенсборн).

70

Анонимен

преди 4 години

Ердоган май е тръгнал да строи комунизма.Поне при бай Тошо и ние плащахме ергенски данък докато (ако) се оженим.Е, трябва да кажа, че не беше кой знае колко много, но се чувстваш дискриминиран, наказан за това, че не си се оженил.Само че държавата не те жени - проблемът си е твой.Вярно, данъка го удържаха автоматично от заплатата.Полза - никаква!

69

Анонимен

преди 4 години

(изнасилвачите на малолетни няма да получават присъда)Турските блогъри още днес научават тази новина от немски сайт . Това е черна пропаганда и се чудят как ли го измислят си споделят.

68

Мефистофел

преди 4 години

Му - ха - ха, психиатри в клоаката ?¿? Само бай гюлен кочана му облекчаваше живота навремето чрез редовни клизми , но и той остаря горкия .!.

67

Анонимен

преди 4 години

в турция психиатри няма ли да обърнат внимание на ероган

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 75Писна ми от ***...ци! Кой какъв и защо в случая изобщо няма връзка. Какво общо има това че Ердо пак прави жените на Турция кадъни? Нищо, мисля. Но върви го говори на циментовите мозъци които обикновено коментират подобни теми. Няма смисъл.

65

Анонимен

преди 4 години

А Българина е тюркско потекло но се мисли за Християнин.

64

Ми нормално...

преди 4 години

Турчина е грък които се мисли за арабин...

63

Turk

преди 4 години

erDOGan играе своята игра по отношение на това как да бъдеш диктатор. Всяка държава от третия клас на света прилага едно и също правило. да се правят деца, тъй като нуждите на страните от хеп работници за европейски производители. Същото е в Мексико, същото в Китай, същото във фанатичната дупка на erDOGan.

62

Turk

преди 4 години

Живях и в двете страни. Знам ситуацията и в двете страни. в България пенсионерите могат да ядат месо, в Турция пенсионерите не могат да ядат месо. Всеки пенсионер има собствена къща. в Турция повечето пенсионери живеят под наем. в България болниците и лекарствата се заплащат, в Турция болниците и лекарствата са неплатени.

61

Анонимен

преди 4 години

аз съм бг ние в бг неможем да се сравним с турция турция един турчин излиза на 52 год. пенсия една родилка си получава редовно детските си добавки и пезплатно ядене на бебето какво дава бг за нас народа само една коруция и т.н.през турскто робство бг са раждали от 5 до 10 деца през соца се раждаше от 1 до 3 деца сегашно време не искат да раждат те са съвремени искат да пият и да се занимават с секс и да не забременейят въпроса не е до парите или заплатите въпроса е до въспитанието

60

Анонимен

преди 4 години

Прав е за възрастта за раждане на деца.Ако една ц..иганка роди на 15 години и има три деца и всяко има по три и така нататък,то на 70 години може да има над 100 потомци.А една българка,която роди на 35 години едно дете и то самото има едно дете,на 70 години ще има двама потомци.А има и ц.иганки с повече от три деца.Миналата седмица писаха за някаква румънка,която на 40 години била прабаба.Ясно е от какъв етнос е.Има българки, които на 40 г раждат първо и единствено дете.

59

Анонимен

преди 4 години

най-вероятно щерките на министрите и приятелите на ердоган са записани в престижни, скъпи американски университети да учат "мъжки" професии, за тях е позволено висшето и не ги женят на 16, на думи едно, на дело друго.