191

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

На Българският народ му е пределно ясно,че Румен Радев казва ОБЕКТИВНА ИСТИНА!!!!!На "слепите" не мога да им покажа,защото няма да видят!!!!На "глухите" няма смисъл да им кажа,защото няма да ме "чуят"!!!!За "****тите" няма "спасение",защото липсата на сетива е достатъчно наказание!!!!

190

Анонимен

преди 4 години

Алоо Деси съм

189

Гената

преди 4 години

Айде у панделата и ти

188

Анонимен

преди 4 години

президента ме кефи,най-вече заради това,че казва нещата направо,без заобикалки и напудрени слова,типично по военному,в разрез с политическото нищоговорене.Това,че няма реална власт му пречи действително да направи нещо,но явно въпреки това е ритнал здраво кошера и много пчели са се разлетели да го жилят

187

счети

преди 4 години

Добре е да има кризи защото по този начин България се изчиства от малоимотните, бедните . Естествен процес. Има го навсякъде - на запад и на изток. Вижте Индия, Китай - там добре ли е ?

186

Зозо

преди 4 години

До :)) .........Радев и е избран с 2 милиона бълг. гласа................ Е и??? Ако ще и с 5 милиона да е избран е същото руско АКО!!!

185

Анонимен

преди 4 години

Taka e gospodin Радев ако питаш ГЕРБ всичко е наред на върха сме икономически?Незнам кой казва истината,лошото е че стана ГЕРБ СОФИЯ за смях на целия свят.

184

Факт

преди 4 години

На мен пък ми омръзна от Бойко Борисов. Когато човек си подава оставката, това означава ,че не става за работата, за която е избран. Той си я подава два пъти, а аз никога не съм си подавал моята. Между другото, изобщо не съм политик, но съм участвал в конкурси. При това съм ги печелил и са ме назначавали. Разликата между избори и конкурси е доста голяма.

183

Реалист

преди 4 години

Май ще се окаже, че президентът Радев е единственият читав политик в България.

182

Анонимен

преди 4 години

Младите българи които не са ходили в казарма вече изкараха една служба само като слушат брътвежите на този шапкар

181

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименабе байно,стига с тия "75" години бе!!!!!Германия след ВСВ беше срината със земята,но за десет години се възстанови и стана пак първа икономика в Европа!..НЕ СА ти виновни събитията от преди 75 години!!!..Виновни са "ТЕКУЩИТЕ" управници,за които националния интерес е нещо неразбираемо-за тях е като китайския език!..Но виж:-Правилото "Лява ръка,десен джоб" го владеят до съвършенство.За ДЕСЕТ години САМО КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ от тях!!!!та "седемдесетте и пет" си ги заври...

180

Анонимен

преди 4 години

Предлатам подписка за събшране на помощи за Радев и Радевица, че живеят от криза в криза !

179

Благодаря ви

преди 4 години

Бях се ужасил като гледам в каква мизерия живеят българите. Благодаря ви, че ми помогнахте да разбера истината - тука са писали толкова много хора, харесващи положението, че ми стана топло на сърцето.

178

Анонимен

преди 4 години

"Защо живеем от криза в криза, а бедността и неравенството продължават да се задълбочават, защо България продължава да се топи, а много българи в най-активната си възраст продължават да напускат страната"===Много просто, г-н Президент, заради правителствата в последните 75 г., включително и сегашното. Заради такива политици като вас, които много приказват, но само приказват.

177

:))

преди 4 години

До ЩерюРусия смята Радев за НАТовски генерал, пък бг шмекери финансирати от чужди служби пускат слухове за Радев бил спуснат от Русия! Всъшност може, може! САЩ и Русия са се наговорили за Радев, ЕС и Турция не си казаха мнението по посочването! Но затова пък ген. Радев и е избран с 2 милиона бълг. гласа/души!

176

Анонимен

преди 4 години

Радев заслужи медал "Троянски конник" за вярна служба на "вечната дружба".

175

Щерю

преди 4 години

От централата на БСП: - Другарю, Радев, червената ти връзка - направо сърцата ни пръска!

174

Анонимен

преди 4 години

Радев се влачи от служба на служба за да заслужи медала "дружба" !Лъже че живее в криза, защото съблече и мойта риза !

173

:))

преди 4 години

ГЕРБ са подлеци/мръсни и слузести създания, но това е етикет! Та, конкретно Фънда пак е ползвала маша / да не си гори ръцете/ и не тя е подписалла и внесла доклада Сф да помогне на Первик за водата!

172

ист

преди 4 години

Живеем от криза в криза и от президент на президент. Все криза.