38

Москов

преди 3 години

Не съм виждал и чувал по противен ......от ЮМосков!Да е жив и здрав!

37

Анонимен

преди 4 години

Най-недосегаемия е главния прокурор, и това го знаят тия които го издигат, а той също знае кои го издигат за тоя пост. Качи ли се, няма мърдане 7 години.

36

Ани

преди 4 години

Когато седна на магическия стол той брутално погази своите задължения и вместо безпристрастен, стана силно пристрастен към определена политическа партия. Нека само си спомним че още с встъпването си в длъжност временно изпълняващия длъжността Президент, заплаши депутатите че им дава една седмица.

35

опетков

преди 4 години

До Анонимен20 написал си абсолютни глупости. пРезидентът е като паленце, което лае покрай минаващия керван. От началото на мандата си той непрекъснато нарушава конституцията с безкрайни опити да заграби повече власт отколкото му се полага според върховния ни уж закон. Горкият *** беше избран с препоръките на г-л Решетников и непрекъснато се напъва да заслужи оказаната му чест-да служи на империята на злото.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36 - възможно е да използват тълкуванието на КС с такава цел.

33

Анонимен

преди 4 години

Ти май, че нещо си загазил! Не е лошо и теб да проверят!

32

ПЕНКО

преди 4 години

всеки наемен убиец си казва : " егати смешката " !!!!!!

31

Анонимен

преди 4 години

но на практика някои конституционни свободи му дават възможост да боде с остен самозабравилата се власт. Сега се опитват да му ги отнемат-------Аз не виждам някой да иска да му отменя права.

30

Еврогеец

преди 4 години

Искам гейканали на корем!!!!

29

Сержант

преди 4 години

Сутеньор с десет к...ви в Германия на 25г с имоти за милиони. Нормален образ на недосегаем по нашата територия.

28

пРезидентът

преди 4 години

Е уличен в държавна измяна заедно с КурНелаИскат да ни подарят на кремльовския *** За тях всички ще е като преди - от всичко най хубаво плюс достъп за ЕвропаА за нас телени мрежи и руска телевизия на коремТова ли искате :)

27

ас

преди 4 години

Гешев, нали е голем мъж. Що не погони тиквоний?

26

Анонимен

преди 4 години

Най-недосегаема в България е мафията. Вече 30 години управлява мафията.

25

А бе, Москов

преди 4 години

Какъв готин веселяк беше начело на спортен отдел във вестник преди 35 години, какъв мушморок стана, откакто се преквалифицира в тапа на всяко шише, сиреч нагаждач към силните на деня. Много лош пример как човек може да остарее, без да помъдрее.

24

Румяна Коларова

преди 4 години

е едното ***... интересно къде е другото - Проф. Константинов

23

Паисий

преди 4 години

Г-н Президент,Защо когато бяхте действащ офицер ВВС Ви плащаше наема на жилището от 120 кв.мкоето ползвахте?Май, че крадеца вика дръжте крадеца!

22

Анонимен

преди 4 години

Президентът Плевнелиев работеше неуморно за дестабилизацията на страната. Беше си чиста проба национално предателство. Подпомагано явно от чужди посолства. Мандатът му мина. Не се чува да са го подвели под отговорност.

21

На пазар

преди 4 години

Да бе, толкова време и няма гафове. Дайте поне да го оплюем.

20

жж

преди 4 години

"Главният прокурор отправя питане" щото не знае. А не знае, щото няма юридическо образование. Цацаров що не питаше, нали и той беше техен? Щото знаеше. А тез въпроси на толкоз висок глас имат за цел да разклатят доверието в президента, да хвърлят кал и да търсят начини да му затворят устата. Всичко е повече от ясно.

19

Карльуково

преди 4 години

Отвличат в вниманието на населението, понеже в момента са се ос... ли